Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 204
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
  • sofia
Здравейте!:-)
Някой пазарувал ли е от детското на M&Co? Как са като качество сравнено с H&M, Mothercare...?

# 226
  • София
Момичета,от снощи се боря с пъмпкина!Прибавих кода за безпл.доставка-хвана го,обаче смених нещата в кошницата и вече като тръгнах наново да вкарвам кода не мо го приема.Трих нещата от кошницата пак ги добавях рестартирах...и нищо не иска и не иска да ми махне доставката.Да не би да е с мин. сума или еднократен(което ме съмнява),но не знам какво да мисля вече. Thinking

# 227
  • Варна
Здравейте, момичета, мисля, че има момичета, които споделиха, че са направили самостоятелни поръчки от сайта на Clarks бихте ли могли да споделите как точно става? Опитах какви ли не варианти, но не успявам  Sad
Не знам за сайта на Clarks, но anbibian, беше споделила за този сайт http://www.charlesclinkard.co.uk/search/clarks#sort3  . Имат доста от моделите на Clarks, правят и намаления. Аз съм доволна, имам две поръчки от там. Поръчваме през профилите си в Амазон. Изпращаме до адреса на фирма превозвач, доставката до английски адрес е безплатна.

# 228
k a t r i n   bouquet

# 229
запис , скоро обмислям да пусна поръчка от адидас

# 230
Сметнах, че тук е най - редно да попитам: Избрах да си купя нещо с доставка от DHL за 24$, но ми дава да проверя дали местонахождението ми не е в  DHL remote area. Пробвах от линка, който са дали да го намеря и ми изписва The location you have selected is not a remote area or is not a valid selection. Важно ми е да разбера кое от двете е, защото ми се наслагва и някаква такса ако е в remote area Praynig

# 231
Има ли някой, който да е пазарил перилни препарати от англия? Ако може да сподели от къде и как? И дали си заслужава?
Да, от всички гросерита - пускат редовно всякакви промоции.
Следиш, смяташ и виждаш с какво переш и дали ти излиза по-евтино Simple Smile ... или от паралелен внос в БГ.

# 232
  • Варна
Има ли някой, който да е пазарил перилни препарати от англия? Ако може да сподели от къде и как? И дали си заслужава?
Да, от всички гросерита - пускат редовно всякакви промоции.
Следиш, смяташ и виждаш с какво переш и дали ти излиза по-евтино Simple Smile ... или от паралелен внос в БГ.
На мен много ми харесват омекотителите на Fairy.

# 233
Kak  си попълвате адреса на габко в сайта на адидас?
сайта на адидас дава ли възможност за проследяване на поръчката?

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 00:13 от DE*

# 234
Здравейте!:-)
Някой пазарувал ли е от детското на M&Co? Как са като качество сравнено с H&M, Mothercare...?

И аз се присъдинявам към въпроса ти? ЗАслужава ли си да се пазарува от там? КАк стоят нещата с плащането и доставката?

# 235
Здравейте. Може ли да споделите за детските слипове на Пъмпкин пач как са като размер,дали да заложа на по-голям номер?  newsm78

# 236
  • Бургас
Здравейте, момичета, мисля, че има момичета, които споделиха, че са направили самостоятелни поръчки от сайта на Clarks бихте ли могли да споделите как точно става? Опитах какви ли не варианти, но не успявам  Sad

Привет!
Преди време бях пробвала с Виртуална Виза на ДСК, директно ми отхвърли картата и поръчах с помощта на посредник.
Преди малко влязох в сайта, набързо харесах балеринки и чанта (доста са намалени сега  Laughing, а ги гледам, откакто бяха на редовна цена), пробвах да платя и се получи.  Peace С ПейПал.  Peace Поръчката ми е приета, плащането е минало. Ще докладвам как ще се развият нещата.

П.П. Между другото, има европейски сайт на Кларкс, който доставя до БГ. В момента там също има намаление, но е много по-скъпо от английската версия на сайта.

# 237
Здравейте, момичета, мисля, че има момичета, които споделиха, че са направили самостоятелни поръчки от сайта на Clarks бихте ли могли да споделите как точно става? Опитах какви ли не варианти, но не успявам  Sad

Привет!
Преди време бях пробвала с Виртуална Виза на ДСК, директно ми отхвърли картата и поръчах с помощта на посредник.
Преди малко влязох в сайта, набързо харесах балеринки и чанта (доста са намалени сега  Laughing, а ги гледам, откакто бяха на редовна цена), пробвах да платя и се получи.  Peace С ПейПал.  Peace Поръчката ми е приета, плащането е минало. Ще докладвам как ще се развият нещата.

П.П. Между другото, има европейски сайт на Кларкс, който доставя до БГ. В момента там също има намаление, но е много по-скъпо от английската версия на сайта.
Не става от 2 седмици да плащам така.
Преди нямаше проблем сега не минава.. Току що пак пробвах - тц.
Пак с пейпал ..

# 238
  • Бургас
Не приема плащането в процеса на поръчване или после ти отказват поръчката?

# 239
Не приема плащането в процеса на поръчване или после ти отказват поръчката?
Не приемат плащането. Поръчка от там никога не сами отказвали, имам над 20.

Ето това изписва:

Unfortunately there has been a problem with your order. Please check your payment and address details, then try again. 
Please note: we only accept cards issued from a UK bank/building society and registered to a UK address.

In addition the billing address submitted must be the address where the card is registered.

If you are using PayPal and your order has failed please check that your account is verified, please visit our FAQ's for more information. You may receive emails from PayPal regarding your attempt however please be assured you will only be charged if you receive an order confirmation from Clarks. 

Общи условия

Активация на акаунт