Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 190
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Мда, нещо такова изписваше и при мен преди време, когато пробвах. Тогава, обаче, май нямаше все още ПейПал.

Сега, както вече писах, плащането мина. Ще докладвам пак.

# 241
И моето плащане през PayPal не мина. Получих съобщение като на duhi_puhi.  Sad

# 242
Благодаря за отговорите, и аз опитах много начини с адреси, карти, пейпал, но не става, поръчах с посредник  Peace

# 243
Здравейте  Hug
Моля кажете от къде мога / и кога -намаления  newsm78 / да се сдобия с обувки Конвърс и Мис Сиксти? ...мисля от сайта на Мис сиксти се поръчва,но за конвърс  Tired нз
мерси предварително на отговорилите   bouquet

# 244
  • София
Здравейте  Hug
Моля кажете от къде мога / и кога -намаления  newsm78 / да се сдобия с обувки Конвърс и Мис Сиксти? ...мисля от сайта на Мис сиксти се поръчва,но за конвърс  Tired нз
мерси предварително на отговорилите   bouquet
А в javari погледна ли?

# 245
  • София
За бях правила поръчка от  M&Co преди време, когато имаше промоция за безплатна международна доставка. Останах много доволна от дрешките. Платих си с картата и всичко пристигна навреме и безпроблемно. Пак бих пазарувала оттам.

# 246
  • Варна
За бях правила поръчка от  M&Co преди време, когато имаше промоция за безплатна международна доставка. Останах много доволна от дрешките. Платих си с картата и всичко пристигна навреме и безпроблемно. Пак бих пазарувала оттам.

Изключително доволна съм от обслужването на този сайт. Имах неполучен артикул, за който веднага ми възстановиха парите. След това купих ръкавици, но кожата на едната се цепна и хората без много увъртане ми въстановиха парите.Аз също препоръчвам M&Co.

# 247
Момичета, има ли някъде намаления на зимни детски дрехи. Искам да обзаведа моите отсега. Конкретно гумени ботушки и ски гащеризони - хубави. От ботушките нищо не разбирам, досега не са имали гумени, но ми се струват много удачни. Колко по-големи трябва да са от стандартна обувка? В момента двете са на сандали #23 и #30. С тесни крачета, тънък прасец.

# 248
  • София-Младост
Момичета, има ли някъде намаления на зимни детски дрехи. Искам да обзаведа моите отсега. Конкретно гумени ботушки и ски гащеризони - хубави. От ботушките нищо не разбирам, досега не са имали гумени, но ми се струват много удачни. Колко по-големи трябва да са от стандартна обувка? В момента двете са на сандали #23 и #30. С тесни крачета, тънък прасец.
Не мога да кажа от къде, но гумените ботуши не трябва да са уголемени според мен.  Те винаги са доста по-широки, така че има място и за доп. или по-дебел чорап. Всъщност за ботушки можеш да провериш в javari.co.uk
javari.de
javari.fr
В момента има намаления.

# 249
  • София
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате доставчик до БГ-София,чудя се към кой да пускам поръчките си Укто,Кд или някои други?
Благодаря ви  bouquet  bouquet  bouquet

# 250
  • Варна
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате доставчик до БГ-София,чудя се към кой да пускам поръчките си Укто,Кд или някои други?
Благодаря ви  bouquet  bouquet  bouquet
В темата за превозвачите има мнения и може да се ориентираш по-добре  Peace

# 251
  • София
Мерси   bouquet

# 252
Някой пазарувал ли е от https://www.love-makeup.co.uk?
Гледам, че имат доста четки за грим, включително Сигма, а аз отдавна искам да си купя техни четки.
Пращат и до България, но не знам колко са пощенските.

# 253
Момичета, някой получил ли е това якенце от Пъмпкина, дали и то е силно умалено като някои от якетата им?

# 254
Момичета, някой получил ли е това якенце от Пъмпкина, дали и то е силно умалено като някои от якетата им?
Имам идентичното яке в категорията за по-малки момичета. Умалено е и ти препоръчвам да поръчаш един размер нагоре. Имай предвид, че е къс модел, при което два номера нагоре ще осигурят дължина, но пък ръкавите ще са прекалено дълги. От много мека кожа е и стои страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт