Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 743
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте
Имам следния казус и моля за съвет, ако някоя от вас е попадала в подобна ситуация.
Преди 20-тина дни получих на адреса на превозвач поръчка от Мадъркеър. Тези дни отидох да си я взема и се оказа, че някои неща липсват. Поръчах столче за кола, към него имам подарък сенници и поръчах няколко дрешки. Обаче превозвачът ми връчи само огромния кашон със столчето. Сенниците и дрешките липсват. Питах го дали няма вероятност в склада да са разделили нещата, но те твърдят, че е получено само това.
Сега трябва да пиша на Мадъркеър и се чудя какво да им обяснявам... С тези превозвачи...

Съвет?   bouquet
Изпратени са ти отделно и явно са пристигнали след курса, в който е бил столчето.
Виж си тракинга на всички артикули - там пише кое кога е доставено.

# 556
  • sofia
Здравейте
Имам следния казус и моля за съвет, ако някоя от вас е попадала в подобна ситуация.
Преди 20-тина дни получих на адреса на превозвач поръчка от Мадъркеър. Тези дни отидох да си я взема и се оказа, че някои неща липсват. Поръчах столче за кола, към него имам подарък сенници и поръчах няколко дрешки. Обаче превозвачът ми връчи само огромния кашон със столчето. Сенниците и дрешките липсват. Питах го дали няма вероятност в склада да са разделили нещата, но те твърдят, че е получено само това.
Сега трябва да пиша на Мадъркеър и се чудя какво да им обяснявам... С тези превозвачи...

Съвет?   bouquet
Изпратени са ти отделно и явно са пристигнали след курса, в който е бил столчето.
Duhi Hug
В акаунта ми нещата са в един ордер. Обаче само столчето има тракинг, другите неща не.
Да се надявам ли, че наистина са ги разделили Praynig
Значи да не пиша още на Мадъра.... После пък да не се окаже късно....

# 557
Аз имах Skrill карта в EUR, сега поръчах в GBP. С евровата опитах да пусна пoръчка в H&M. Мина, но искаха да им се обадя за потвърждение на данните и аз не го направих. Поръчах от България.
Това значи, че сайта ти прие картата но след като не си се обадила после са изтрили поръчката или че поръчката е минала,изпратена е но едва ли ще мине следваща след като не си се обадила за потвърждение.

Сайта ми прие картата, но ми изпратиха имейл да се обадя. Точно тогава нямах възможност да се занимавам и не направих нищо. В темата за H&M четох, че с българска карта и бъгарско IP отказват още при поръчката - не може да се плати.

# 558
Да ви попитам,ако някой е срещал от къде мога да си поръчам изгодно бебешка козметика като Биодерма, Мустела. Рових, но нещо не можах да намеря сайт.

Може да си напазаруваш изгодно козметика Себамед и Веледа от amazon.co.uk. И двете марки са максимално изчистени и с естествени съставки. Пристига бързичко доставката.

Мустела също я има там, не мога да сравня цени, защото не бих ползвала такава козметика  Peace

# 559
Здравейте

Съвет?   bouquet
Duhi Hug
В акаунта ми нещата са в един ордер. Обаче само столчето има тракинг, другите неща не.
Да се надявам ли, че наистина са ги разделили Praynig
Значи да не пиша още на Мадъра.... После пък да не се окаже късно....
Няма страшно наистина ги разделят - много пъти съм поръчвала столчета и дрехи в една поръчка - пристигат винаги отделно - няма как да ги опаковат заедно Simple Smile
Изчакай другия курс на превозвача.
Щом няма тракинг най-вероятно са ги пратили с Роял Мейл - и пристигат малко по-бавно. Така пращат ако са малко нещата.

# 560
  • София
Да ви попитам,ако някой е срещал от къде мога да си поръчам изгодно бебешка козметика като Биодерма, Мустела. Рових, но нещо не можах да намеря сайт.

Може да си напазаруваш изгодно козметика Себамед и Веледа от amazon.co.uk. И двете марки са максимално изчистени и с естествени съставки. Пристига бързичко доставката.

Мустела също я има там, не мога да сравня цени, защото не бих ползвала такава козметика  Peace
Благодаря, ще поглядна и там. Аз пък нещо тази прехвалена Веледа не я харесвам.

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 11:52 от Home raider

# 561
  • Варна
Някой знае ли КД на какъв керс смята лирата?

# 562
  • София
На 2,40 при индивидуална поръчка и на 2,65 при обща.

# 563
  • Варна
На 2,40 при индивидуална поръчка и на 2,65 при обща.
Много благодаря за бързия отговор.

# 564
  • София
Момичета, тези китайци не се спират пред нищо  Shocked реплики на Пъмкин Пач: http://www.aliexpress.com/store/product/15Wholesale-2013-Summer- … 1_1094614777.html
http://www.aliexpress.com/store/product/15-Wholesale-2013-New-ba … 31_909464562.html
За тези дрешки преди няколко месеца дадох един куп пари, а тук са на символична цена  Simple Smile
Изкушавам се да пробвам качеството, ще видя в съседната тема какви са отзивите.

# 565
Аз съм поръчвала веднъж от ибей китайска реплика на Пъмпкин - нещо, което беше вече изчерпано в Пъмпкин. Ами не е същото, но не е и съвсем зле. Всъщност още не са носени друшките та нещо кой знае какво не мога да кажа за качеството.

# 566
Здравейте, за първи път ще пазарувам по интернет от английски сайт. Харесах някои неща в сайта на mothercare, направих си регистрация, започнах поръчката, стигнах до мястото, където ми иска адрес. От тук не мога да се справя, въпроса ми е английски адрес ли трябва да дам? И ми излиза, че доставката е безплатна? Някой може ли да ми помогне, като за първо онлайн пазаруване съм доста объркана и некомпетентна.

# 567
Здравейте, за първи път ще пазарувам по интернет от английски сайт. Харесах някои неща в сайта на mothercare, направих си регистрация, започнах поръчката, стигнах до мястото, където ми иска адрес. От тук не мога да се справя, въпроса ми е английски адрес ли трябва да дам? И ми излиза, че доставката е безплатна? Някой може ли да ми помогне, като за първо онлайн пазаруване съм доста объркана и некомпетентна.
Пишеш си адреса на превозвача, няма доставка до БГ.
Доставката е безплатна над 50 лири до Англия.

# 568
Благодаря   bouquet
Пак да питам (нали споменах, че за 1-ви път се сблъсквам с пазаруването онлайн), това означава, че първо трябва да си намеря превозвач и да му се обадя  newsm78, а моят адрес няма ли да фигурира някъде как ще разберат къде да ми го доставят? Пак простете за тъпите въпроси, ама...
След това си плащам с картата, а на превозвача плащам при доставката, само за самата доставка, така ли е ?
Картата ми е Visa, тя става ли ?

# 569
Благодаря   bouquet
Пак да питам (нали споменах, че за 1-ви път се сблъсквам с пазаруването онлайн), това означава, че първо трябва да си намеря превозвач и да му се обадя  newsm78, а моят адрес няма ли да фигурира някъде как ще разберат къде да ми го доставят? Пак простете за тъпите въпроси, ама...
След това си плащам с картата, а на превозвача плащам при доставката, само за самата доставка, така ли е ?
Картата ми е Visa, тя става ли ?
Харесваш си фирма превозвач - ей тук има много голям избор на 1 стр.:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=710131.0

Регистрираш се в сайта на избрания превозвач, понякога е необходимо да регистрираш и пратката и това е. Общо взето им пише по сайтовете кой какво изисква.

Плащаш си сама, с карта Виза е ОК. На превозвача плащаш като получиш нещата - теглот она пратката по обявената цена (цените варират 1,60-2,60) Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт