Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 701
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • София-Младост
Имам едно питане за амазон. Поръчах си панталон, поне на картинката и сега е панталон...хич не съм обърнала внимание, че в заглавието пише skirt-пола...и съответно получих пола. Имам ли основание да искам да ми върнат парите, а аз на тях полата, ако поемат и пощенските?
Аз наскоро вместо жилетка получих пуловер. Писах им - предложиха или да върна стоката срещу възстановяване на сумата, вкл. пощенските или компенсация. Приех компенсацията, тъй като пуловера ми хареса и ми стана.
Писах им, ще чакам да отговорят.

# 616
Някой пробвал ли е да ползва Quidco? Уж пише, че е само за граждани на UK, но се чудя дали няма да стане и при нас, при положение, че поръчките се правят на английски адреси, а кешбекът май става през Пейпал Thinking

# 617
Аз го ползвам ,преди месец взех кешбек за втори път,чрез пейпал.Регистрирането става лесно:

http://www.-spam192-/

После кликвате през сайта ,за да влезете в сайта където ще пазрите и след плащането,ще се появи кешбека ви в куидко,след чва-три месеца ще може да си го изтеглите.Ако някой се интересува ще дам още един работещ сайт за кешбек.
През Пейпал не е ли само до 25 лири?
Ако е над тази сума? Къде ги пращат - защото искат английска карта  Peace

# 618
Аз когато получа кешбека,веднага го прехвърлям за да не се натрупва и да не прехвърли 25 паунда.От другия сайт който ползвам няма ограничение и последния път прехвърлих 140 евро кешбек на веднъж.

# 619
Аз когато получа кешбека,веднага го прехвърлям за да не се натрупва и да не прехвърли 25 паунда.От другия сайт който ползвам няма ограничение и последния път прехвърлих 140 евро кешбек на веднъж.
Е той се прехвърля веднъж седмично - не е по задание?
Ако за седмицата са повече от 25 - прехвърля ли 25, а другите да остават чакащи или нищо не пуска на Пейпала?

# 620
АЗ ДВА ПЪТИ СЪМ ПРЕХВЪРЛЯЛА И ДВАТА ПЪТИ СУМАТА МИ ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ БЕШЕ ПОД 25

# 621
АЗ ДВА ПЪТИ СЪМ ПРЕХВЪРЛЯЛА И ДВАТА ПЪТИ СУМАТА МИ ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ БЕШЕ ПОД 25
Да знаеш, че няма как да ти се изплати сумата, ако стане над 25 Simple Smile

# 622
  • София
Здравейте,
Някой дали е пазарувал от този сайт за козметика http://www.leguidesante.co.uk/? Как ви се струва?

# 623
  • Bulgaria
Здравейте, може ли някой да ми разясни за кешбека,може и на лични.Не ми е ясно,иначе се регистрирах в Quidco. Embarassed На втората стъпка иска да избера тип акаунт,първия е по опостен,а втория Премиум пише че се плаща 5лири.Какво ще е заплащането в 2та случаи.Как се използва този кешбек.Аз пазарувам от няколко сайта:Джорд,Амазон,Ибей,Окадо,Маталан,Мадъркер.
Ще ви бъда благодарна ако някой ме светне.

# 624
Здравейте, може ли някой да ми разясни за кешбека,може и на лични.Не ми е ясно,иначе се регистрирах в Quidco. Embarassed На втората стъпка иска да избера тип акаунт,първия е по опостен,а втория Премиум пише че се плаща 5лири.Какво ще е заплащането в 2та случаи.Как се използва този кешбек.Аз пазарувам от няколко сайта:Джорд,Амазон,Ибей,Окадо,Маталан,Мадъркер.
Ще ви бъда благодарна ако някой ме светне.
Ще следя и аз.

# 625
Има тема за кешбек сайтовете и е обяснено там PeaceОбщо взето регистрираш се в сайта и после, преди да пуснеш поръчка от съответния сайт, влизаш в кешбек сайта и през техния линк отиваш в сайта на търговеца и пазаруваш както обикновено.

# 626
  • Bulgaria
Благодаря,ще погледна в темата за кешбек Hug

# 627
Благодаря,ще погледна в темата за кешбек Hug
Може ли линк?

# 628
Здравейте
Дрехите от Теско отговарят ли си на размера. За детските става на въпрос и по специално дънките  Peace
Благодаря

# 629
  • Popovo
Здравейте
Дрехите от Теско отговарят ли си на размера. За детските става на въпрос и по специално дънките  Peace
Благодаря

Katnis имам това  за 6-7 г. http://www.clothingattesco.com/f+f-denim-jeggings/invt/kc321096/ … ,y-girls-leggings.Ако искаш размери давам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт