Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 707
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
много моля за спешен съвет  Praynig
 седя на бланката за попълване на адреса и не знам как да продължа за нещо, което дебна от един месец.  Praynig

От www.sainsburys.co.uk искам да поръчам, имам регистрация в   Габко но не  е посочен адресът и не знам как да продължа.
Ако е по-лесно и имате добри отзиви за доставка до София бих се регистрирала и при друг доставчик.
Ще съм ви ужасно благодарна за бърз отговор.

# 601
Кой адрес не е посочен, този ли?

Address:
Access Self Storage
19 Moorfield Road , Slyfield Ind. Est.
UNIT 1345
Post Code:
GU1 1RU

Town:
Guildford

County:
Surrey

Не разбирам въпроса ти.

# 602
Да, този адрес го няма в листа с падащото меню  при поръчката.
Благодаря ти за бързия отговор.

# 603
Здравейте,
много моля за спешен съвет  Praynig
 седя на бланката за попълване на адреса и не знам как да продължа за нещо, което дебна от един месец.  Praynig

От www.sainsburys.co.uk искам да поръчам, имам регистрация в   Габко но не  е посочен адресът и не знам как да продължа.
Ако е по-лесно и имате добри отзиви за доставка до София бих се регистрирала и при друг доставчик.
Ще съм ви ужасно благодарна за бърз отговор.

Мисля, че доставят само до жилищни адреси, а този не е такъв. Затова го няма.
И в други сайтове е така, ако се изисква адресът да е жилищен.

# 604
Явно през Габко няма да стане.

Моля,  за препоръка за доставчик за Бг в UK  за sainsburys.co.uk.
Спешно.

# 605
  • Berlin
А не може ли да се въведе ръчно?

# 606
  • Сливен
За въвеждане на адреса на Габко от падащато меню - има го и то даже е първото, само това УНИТ 1345 трябва да го сложите като забележка. Но напоследък ми отказаха поне 5 пъти доставка до този адрес.

# 607
За въвеждане на адреса на Габко от падащато меню - има го и то даже е първото, само това УНИТ 1345 трябва да го сложите като забележка. Но напоследък ми отказаха поне 5 пъти доставка до този адрес.

Не става така, специално писах на Габко да ги питам какъв е проблема и за тяхна чест ми отговориха веднага, че не стават поръчките с този магазин.
Ударих на камък с още двама доставчици. Вече съм на път да се откажа  Sick

# 608
До адреса на КД доставиха без проблем преди няколко седмици.

# 609
  • София
Привет! Отдаван не съм пазарувала от УК. Сега си харесах нещо от kiddicare, знам, че по принцип не приемат бг карти, но преди не съм имала проблем плащайки през google checkout, сега обаче не виждам тази опция. Само при мен ли е така, някой пробвал ли е?  newsm78
И още някой знае ли нещо за този сайт: http://www.babyandtoddlerworld.co.uk/  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 22:07 от anisunshine

# 610
  • гр.София
здравейте, има ли някои скоро да прави поръчка от Теско от София,нека ми пише ако не му е приблем,имам 2 неща а само за тях не си струва цяла поръчка.
Имам и питане-от къде мога да поръчам хубави зимни обувчици за 1 годинка-21-22 номер?

# 611
  • София
здравейте, има ли някои скоро да прави поръчка от Теско от София,нека ми пише ако не му е приблем,имам 2 неща а само за тях не си струва цяла поръчка.
Имам и питане-от къде мога да поръчам хубави зимни обувчици за 1 годинка-21-22 номер?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=735776.0

# 612
Здравейте,някой ще пуска ли скоро поръчка от Теско? Praynig

# 613
  • София-Младост
Имам едно питане за амазон. Поръчах си панталон, поне на картинката и сега е панталон...хич не съм обърнала внимание, че в заглавието пише skirt-пола...и съответно получих пола. Имам ли основание да искам да ми върнат парите, а аз на тях полата, ако поемат и пощенските?

# 614
Имам едно питане за амазон. Поръчах си панталон, поне на картинката и сега е панталон...хич не съм обърнала внимание, че в заглавието пише skirt-пола...и съответно получих пола. Имам ли основание да искам да ми върнат парите, а аз на тях полата, ако поемат и пощенските?
Аз наскоро вместо жилетка получих пуловер. Писах им - предложиха или да върна стоката срещу възстановяване на сумата, вкл. пощенските или компенсация. Приех компенсацията, тъй като пуловера ми хареса и ми стана.

Общи условия

Активация на акаунт