Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 598
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • В море от любов
Вчера ми канцелираха поръчка от Boots. Thinking
Било с цел сигурност и т.н., първа поръчка ми беше, незнам защо така............

# 76
  • Luxemburg
Имам един въпрос но не намерих тема която да е само за транспортните фирми затова ще го задам тук. Искам да ползвам услугите на Габко но преди имаха 5лв. на стока която не е взета до 2 курса. Все още има ли такава такса, че ми се иска да поръчам някои неща и да отидат при тях, но мога да ги взема най-рано на 10.06 което означава че 2 седмици ще си стоят при тях и ако ми начисляват на всеки курс по 5лв. (а те имат вече 2 пъти седмично) ще ми излезе доста солено. Нека някой който има опит с тях да сподели моля ви.

# 77
  • София
някъде из темите прочетох предупреждение от теско да не пазаруваме сами, а само с посредник, че нещо блокирали пари и много бавели поръчки, но беше от 2010г.
някой пазарувал ли е скоро и има ли проблем?
и също как е качеството на детските неща там?
много са симпатични на картинки, ама на живо как са  Simple Smile

# 78
Има ли някой с обработена поръчка от празничните дни от Pumpkin Patch?

# 79
  • Варна

Да аз имам Wink

# 80

Да аз имам Wink

А аз имам една пусната на 4 май и още никаква вест. Понеже за пръв път пазарувам от този сайт - все толкова бавни ли са?

# 81
  • Варна

Да аз имам Wink

А аз имам една пусната на 4 май и още никаква вест. Понеже за пръв път пазарувам от този сайт - все толкова бавни ли са?

Моята е от 3 и на 6 беше пратена. Гледам, че вече е в Англия. По принцип са си бавнички  Peace

# 82
  • Варна
ronicat, ако още не си поръчала обувчиците на Кларкс, ние имаме подобен на този модел : http://www.clarks.co.uk/p/20352707  . Номера е 3 1/2 F, стелката не се вади, но доколкото успях да я измеря е 11,8-12 см. F е нормална ширина, щом не ви е пухкаво крачето, мисля че ще е добре.

# 83
Да се запиша и аз че съм ви изпуснала тези дни  Hug
Спунк ,отново страхотни красоти  Heart Eyes ,блузката с Айфеловата кула много ми хареса  Heart Eyes
Аз от Пъмпинка още не съм поръчвала,за това пък една добра душица / Моргана   bouquet  bouquet  bouquet/ ме приюти , и поръчваме доста от Джорджа  Mr. Green
сега получих англески костюм  Heart Eyes. комплекта с Мини  Heart Eyes и Една трицветна рокличка  Heart Eyes и чакам още достааа неща..... Party Crazy

# 84
Някой пазарувал ли е от nameit.com? Имат доставка до Англия, но дали става покупка с българска карта? Купували сме от марката две детски блузки от Amazon и бяха със страхотно качество.

# 85
  • София
Момичета, отдавна не съм пазарувала от Cheapsmells и сега опитах, но не се получава.Първо ми даде,че системата е променила паролата ми, но не ми изпраща нищо на мейла.Регистрирах се с нов мейл и ми дава съобщение,че картата ми няма да бъде приета и да се свържа с тях онлайн да поръчам.
Някой можели да помогне с инфо?  bouquet

# 86
  • София
Момичета, Пъмпкина как процедираха с парите? Не ми се е случвало да поръчвам с празна карта от тях. Спомням си, че първо блокираха една лира за проверка, но кога блокираха останалата сума. Не ми се тича сега до банката, а безплатната доставка е до днес. Дали мога да внеса чак в понеделник или ще ми увехне поръчката?  newsm78

Ей сега си видях в банковите извлечения. На следващия ден дърпат парите. Освен да пусна поръчката късно през нощта и утре да ида до банката.
/То мързелът не мори, а мъчи/

# 87
  • Варна
Момичета, Пъмпкина как процедираха с парите? Не ми се е случвало да поръчвам с празна карта от тях. Спомням си, че първо блокираха една лира за проверка, но кога блокираха останалата сума. Не ми се тича сега до банката, а безплатната доставка е до днес. Дали мога да внеса чак в понеделник или ще ми увехне поръчката?  newsm78

Ей сега си видях в банковите извлечения. На следващия ден дърпат парите. Освен да пусна поръчката късно през нощта и утре да ида до банката.
/То мързелът не мори, а мъчи/
Пъмпкин теглят в момента, в който изпратят поръчката - винаги когато получа мейл, че поръчката е диспачната, получавам и СМС, че са си изтеглили парите. И понеже не са много бързи, мисля, че ще можеш да поръчаш с празна карта и после да я заредиш. Ако направят опит да изтеглят и не успеят, ще ти пишат мейл да се свържеш с тях, няма да ти откажат поръчката веднага  Peace.

# 88
  • София

Спунк, един път имаше някакъв срив в системата и не можах да попълня данни за плащане,  но поръчката ми мина.  Тогава ми писаха, че ще ме чакат 5 дни да платя.

# 89
  • София
Благодаря, момичета. Аз днес се разходих до банката и захраних картата. Бях се зарекла нищо да не купувам до летните намаления, ама не устисках.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт