Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 578
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • Berlin
Онзи ден направих 1ва поръчка от sportsdirect до англ. адрес. Имам тракинг номер, но в сайта на фирмата ми дава грешка, като го въведа и искам проследяване. Това нормално ли е или просто нямам късмет в момента? Питам,защото май съм срещала мнения за подобен проблем с тракинг номера.

# 91
  • Варна
Онзи ден направих 1ва поръчка от sportsdirect до англ. адрес. Имам тракинг номер, но в сайта на фирмата ми дава грешка, като го въведа и искам проследяване. Това нормално ли е или просто нямам късмет в момента? Питам,защото май съм срещала мнения за подобен проблем с тракинг номера.
Рано е, пък и е неделя. Утре или най-късно вторник ще се появи, като си обновят инфото на сайта

# 92
Благодаря, момичета. Аз днес се разходих до банката и захраних картата. Бях се зарекла нищо да не купувам до летните намаления, ама не устисках.  Embarassed
Може ли да кажеш кога има летни намаления по англ сайтове   bouquet  Hug

# 93
  • В море от любов
Имам от 06 и от 10.05 поръчки от Пъмпкина, които още на са пуснати. Това нормално ли е?

# 94
Имам от 06 и от 10.05 поръчки от Пъмпкина, които още на са пуснати. Това нормално ли е?
Да, нормално е. Моята поръчка от 04.05. бе изпратена в петък 10.05.

# 95
  • Бургас
А някой с опит с Vertbaudet.co.uk Rolling Eyes Пари не са ми теглени, не са и блокирани, а поръчката ми е с този статут:
Your order processed on 30 April 2013
No. 0131.2.019.67039 /by Internet /payment by Payment after Delivery /£13.49 Пуснала съм няколко поръчки за 1-2 дни и всички май са така - сгафила ли съм нещо или... сайтът е недружелюбен към мен Confused

# 96
Брадата, почти 99% ще ти откажат поръчката заради това, че не е платена с англ.карта. Нямаш ли получен мейл от тях?

# 97
  • Бургас
Имам само потвърдителни имейли за поръчките и дотам. Язък, така си бях харесала нещицата и си ги чаках даже вече Cry Че и по грешка натиснах да си искам каталог и сега ще плащам май на доставчика за тухла, от която не мога да си поръчвам Tired Хич не ми е дошло на акъла да питам дали изобщо приемат нашенски карти ooooh!

# 98
При мен също не бяха нито блокирани нито изтеглени и поне това, че да не се притеснявам, дали ще ми ги върнат. Освен това 2, 3 седмици след поръчката не можех да си влизам в акаунта. Винаги се регистрирам с един мейл и парола, затова знам, че не съм ги объркала. Добре, че имах потвърдителния мейл, че все едно нямах поръчка и можех да си комуникирам през него със сайта. Обаче бяха мн.бавни и неадекватни. Аз ги питам едно, те ми отговарят друго.  ooooh!

# 99
  • Бургас
Пффф, отписвам ги значи сладурските си нещица Tired Outta Joint

# 100
Нокя от вас да е поръчвала тези сандали?

http://www.clothingattesco.com/all-shoes/f+f-patent-bow-sandals/ … sale,kids-sale#12
трябва ми размер на 9ка, или 10ка.

# 101
  • Варна
Пффф, отписвам ги значи сладурските си нещица Tired Outta Joint

Не бързай да ги отписваш - аз имам успешна поръчка от този сайт. Вярно, след няколко неуспешни, но все пак...

# 102
  • София
Момичета, искам да взема една пижамка от Теско, а картата ми не минава там.
Скрит текст:
Дали някой от София не иска да ме включи в поръчка?

# 103
  • София
Момичета, искам да взема една пижамка от Теско, а картата ми не минава там.
Скрит текст:
Дали някой от София не иска да ме включи в поръчка?
какви карти минават и не минават там  newsm78

# 104
  • София
бамбарадамбара,
Аз не мога да плащам с Visa Electron на ПИБ.
В сайта пише You can pay by American Express, Mastercard, Visa credit card and Maestro debit card. We unfortunately cannot accept any other type of card, e.g. Visa Electron.
Макар че:
.........................
 В clothing пазарувам с Виза Електрон на Булбанк, но в гросърито не ми я приема.

Общи условия

Активация на акаунт