Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 187
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
Момичета, роклите как са като размер?
Веднъж купувах за подарък и като че ли с около номер малееха.

# 256
Момичета, някой получил ли е това якенце от Пъмпкина, дали и то е силно умалено като някои от якетата им?
Имам идентичното яке в категорията за по-малки момичета. Умалено е и ти препоръчвам да поръчаш един размер нагоре. Имай предвид, че е къс модел, при което два номера нагоре ще осигурят дължина, но пък ръкавите ще са прекалено дълги. От много мека кожа е и стои страхотно.

Много ти благодаря! Hug Точно към номер нагоре се бях насочила  Wink

# 257
Момичета, роклите как са като размер?
За мен роклите съответстват на размера си.
Stefoni, Hug

# 258
  • Luxemburg
Препоръчайте ми посредническа фирма от която може да се вземат продуктите от София или да ползват Спиди. На първа стр. няма която да отговаря на тези условия. Много искам да взема на децата обувки от кларкс и сега са с намаление и на много хубави цени.

# 259
  • София-Младост
Препоръчайте ми посредническа фирма от която може да се вземат продуктите от София или да ползват Спиди. На първа стр. няма която да отговаря на тези условия. Много искам да взема на децата обувки от кларкс и сега са с намаление и на много хубави цени.
Габко.

# 260
  • Luxemburg
Gabco не се занимават отдавна с посредническа дейност, откакто им потръгна транспорта не се морят с други дейности. Мерси все пак Ала-бала.

# 261
Защо не намирам тема за F&F?
http://www.clothingattesco.com/

# 262
Gabco не се занимават отдавна с посредническа дейност, откакто им потръгна транспорта не се морят с други дейности. Мерси все пак Ала-бала.
кд
аз рядко поръчвам с посредник, ама сега едни сандалки на кларкс така ми харесаха, че ги поръчах
склада им е в хаджи димитър, за куриерите не знам, че отдавна не съм ги ползвала

# 263
  • София-Младост
Явно не съм разбрала въпросът ти...сега схванах, че търсиш някой да пазарува всместо теб...извинявай Simple Smile Виж easy2buy те посредничат.
Или потърси същите сандалки в амазон примерно. Мин.година така си харесах едни чехли на Кларкс, но същите ги купих от амазон или ebay...забравила съм Simple Smile

# 264
  • София
и аз търсих, ама няма.
оказа се че не мога да плащам там с моята карта, та ползвам посредник вече 2 пъти.
особено съм доволна от цените.

# 265
  • софия
и аз търсих, ама няма.
оказа се че не мога да плащам там с моята карта, та ползвам посредник вече 2 пъти.
Може, може, но не с всички. Аз плащам с виртуална ДСК Mr. Green

# 266
  • София
и аз търсих, ама няма.
явно ще правя колекция от карти  Mr. Green
някакви други предложения за карти  Rolling Eyes

# 267
  • софия
явно ще правя колекция от карти  Mr. Green
някакви други предложения за карти  Rolling Eyes
Въпреки, че не съм фен на ДСК, много съм доволна от виртуалната им карта. Всички други ги закрих. Peace

# 268
  • София
бамбарадамбара, в Теско искат кредитни, а не дебитни карти  Peace.
Виртуалната Виза вероятно се разпознава, като кредитна, затова минава.

И аз, като zvanche съм супер доволна от Виртуалната карта на ДСК ...

# 269
  • София
Virtual Visa или Virtual MasterCard да поръчвам  newsm78
аз имам виза на пиб само, просто там ми превеждат майчинството, но явно ще трябва да разширя кръгозора.

Общи условия

Активация на акаунт