Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 769
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,някой знае ли код за безплатна доставка от Pumpkin?

# 526
  • Варна
На заглавната страница на сайта е, ако си направиш акаунт ще те известяват по мейл за всеки код.

# 527
На заглавната страница на сайта е, ако си направиш акаунт ще те известяват по мейл за всеки код.
Аз директно влязах и не видях,благодаря.Дрешките бяха умалени по мои спомени.За момиче 123см. и 24 кг какъв номер според вас за грейка става въпрос - 8 , 9?

# 528
  • София
Ваня  Hug, я покажи грейката, че Никол има една, която е 7-8 години и е малка ... силно умалени модели има  Peace

# 529
  • София
Имам тази http://nellyiv.snimka.bg/other/pumpkin-patch.736199.29852353 . Дария е на 4г, а грейката е за 8г. и е тамън. Mr. Green

# 530
# 531
  • София

Ваня, не е тази, като тази на Нели имам и е доста умалена  Peace
Мисля, че доста момичета поръчаха якенца, като този елек, който ти искаш (същите, като модел ... просто с ръкав), дано се включат.
За Вики - 8 или 9, така мисля  Hug

# 532
Vania_84, аз купих за дъщеря ми якенцето с ръкави. Бих препоръчала да се вземе размер отгоре. Моделът на якето е къс, а ръкавите са въздълги, но при елека този проблем няма да съществува.

# 533
  • София
Момичета,  в сайтовете които не приемат БГ карти пробвали ли сте да плащате с карта издадена от MoneyBookers (което сега се нарича Scrill) която е предплатена и се издава от английска банка?

Регистрирах се и apply-нах, одобриха ме и сега си я чакам за да я пробвам, твърди се че работи но докато не се убедя сама не вярвам

# 534
  • Бургас
Здравейте. От известно време насам искам да си поръчам четки за грим Sigma. Знам, че у нас не се предлагат, а чета навсякъде, че всички са доволни от тях. Реших да си ги поръчам онлайн. Притеснявам се обаче колко ще ми излезе доставката. Да не забравяме и митническите такси.
Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете. Предварително благодаря на всяка една. Heart Eyes
П.С. Да добавя само, че съм от Бургас. В общи линии доставката трябва да стигне директно до този град.

# 535
  • Варна
Здравейте. От известно време насам искам да си поръчам четки за грим Sigma. Знам, че у нас не се предлагат, а чета навсякъде, че всички са доволни от тях. Реших да си ги поръчам онлайн. Притеснявам се обаче колко ще ми излезе доставката. Да не забравяме и митническите такси.
Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете. Предварително благодаря на всяка една. Heart Eyes
П.С. Да добавя само, че съм от Бургас. В общи линии доставката трябва да стигне директно до този град.
Зависи откъде ще си ги поръчаш - всеки сайт си има различна доставка, някои доставят до България, други до Англия и после с превозвач дотук; няма митнически такси, ако поръчаш от УК. Покажи нещо конкретно, за да получиш конкретен отговор  Peace

# 536
  • Бургас

Поръчвала съм от сайта на Сигма, но само една четка и пристигна в пощата.
Ако стойността на поръчката е над 30лв., отива на митница и се дължи ДДС.

# 537
  • Бургас
Зависи откъде ще си ги поръчаш - всеки сайт си има различна доставка, някои доставят до България, други до Англия и после с превозвач дотук; няма митнически такси, ако поръчаш от УК. Покажи нещо конкретно, за да получиш конкретен отговор  Peace

Най-вече се интересувам от Amazon и eBay. Гледах, че могат да се купят и от сайта на Sigma.

# 538
Момичета,  в сайтовете които не приемат БГ карти пробвали ли сте да плащате с карта издадена от MoneyBookers (което сега се нарича Scrill) която е предплатена и се издава от английска банка?

Регистрирах се и apply-нах, одобриха ме и сега си я чакам за да я пробвам, твърди се че работи но докато не се убедя сама не вярвам
Ще чакам отзиви! А какви са таксите?

# 539
  • София

Ще чакам отзиви! А какви са таксите?

10 евро ако не се лъжа е кандидатстването
ако стане бизнесът на посредниците ще замре, ще останат почти само превозвачи но да не казвам голяма дума ...да видим какво ще стане
като дойде картата и като пробвам с поръчка ще информирам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт