Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 108
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Талант на 2012,2013 г.
Коконче с теб съм... Praynig Praynig Praynig

Смърф, тука съм ма ме е трЕснала сачмата. ПАК... Mr. Green

И аз като Марчето къщата прочиствам и хвърлям наред... ooooh!

Освен всичкото откриха и на мама диабет... А тя само сладичко обичаше да си хапва. И без това се храни толкова малко. Сега какво ще яде. Мам...му... и живот... #Cussing out

# 151
Коконче Peace Peace Peace
Аз правя пици за вечеря и ровя из нета.Днес пак ме боли корема,писна ми вече,не може ли един ден нищо да ми няма Tiredмрън-мрън

# 152
Мари - баща ми е диабетик! Не се притеснявай, по-трудно е с храненето - да, но не е невъзможно. Peace Той избягва въглехидратите - бял хляб, картофи и бял ориз. Но не че изобщо не ги яде. Прави си хляб в машината, като си купува ръжено брашно и т.н. Ориз - черен или кафяв ориз и един път на седмица яде картофи. За сладкото - всичко си го прави с подсладител. Сладка и мармалади си прави в машината за хляб, суши си плодове лятото пак в някаква машина за сушене на плодове и си вари компоти с подсладител. Ако му се хапва нещо тестено, си го прави с ръжено брашно и подсладител. Също продават с магазините разни бисквити, сладки и т.н. за диабетици. Пие един чай, в началото му го купувах от София, че в Бургас го нямаше, има го със сигурност във Фантастико, казва се Чай за диабетици - http://mpp.bg/index.php?page_id=3111&show=100101 Много му помага. И най-важното - да се храни на често по малко. Свекърва ми го консултира, но той е много доволен от една книга за диабета на двама немски професори. Чрез техните съвети успя да си регулира захарта, даже имаше период, в който му беше по-ниска от моята. Да си мери захарта всеки ден с едни апаратчета, те се купуват и консумативите са скъпи, но лекарите винаги имат такива като мострени и може да помолите да ви дадат едно.

Ста-ди - още малко остана!  Hug

# 153
Ста-ди, подозирам, че към 20 май всичко ще ти мине  Wink
Коконче, стискам силно палци още от сега. Голямо разкарване обаче, колко пъти ходихте, нямам думи  ooooh!
Аз днес ходих до работата ми за два часа и да ви кажа, с право не ми се връща там. Утре и вдругиден пак ще ходя, от сега мисля как ще изтърпя  Tired

# 154
  • UK
Благодаря ви много милички  Hug  bouquet
Вио Hug така е, Пловдив ми е малко далече, но пък Израел, още- повече ooooh!
:

# 155
Вио - те ще се връщаш ли на работа? Или се налага заради второто майчинство? newsm78

Коконче - целта оправдава средствата, нали знаеш!  Hug Hug Hug

# 156
Смърфче, ако всичко е наред  Praynig , ще се върна буквално за една - две седмици, защото имам да ползвам отпуска и тъкмо ще се наредят нещата.

# 157
  • при късмета
Привет,
Кокона много се радвам, че и ти носиш добри новини  Hug стиснати палци за понеделник
Вио ако се налага върни се и реално за колкото трябва, за да не ти пропадне майчинството. Отпуска ползвай, но в никакъв случай болничен който да се застъпва с този който е 45 дни преди раждане.Ще ти намали майчинството за първата година. Ходи ли на лекар да запишеш ЖК
Мойте излизат от банята, до после

# 158
Коконке,не само че стискам палци на ръцете и краката,ами ЗНАМ че ще се случат нещата!  Peace

# 159
  • София
Лека нощ, момичета!

# 160
  • София
От мен за лека нощ - една много тъжна, но красива песен, с която искам да пожелая на всички да изживеят такава любов:
http://www.youtube.com/watch?v=HCDCnU3tTEI&feature=share

# 161
Лека нощ на лягащите, сладки сънища  Hug
Мама-коко, кофти е това с майчинството, но ще се справим, няма как  Peace
Люси, много хубав аватар, преди забравих да ти кажа. Супер си, момиче  Hug

# 162
  • при късмета
Прочетох си приказката, ама тоя път и на мен ми се доспа.
Обожавам да стане топло изведнъж и да изпълзя от дупката си. Обаче след два три дни ме наляга здрава пролетна умора и ме държи поне 10тина дни.
На всичко отгоре под нас има заведение.То е през улицата всъщност, но тя е по-тясна и от една лента, та на практика е под балконите.Като изкарат маси навън работи денонощно, е няма такъв шум  #2gunfire Даже да си говорят без да викат се чува, представете си след 12ч. като се напият, че и по-рано. А още не спим на отворени прозорци.
Някай да знае в общината или в инспектората да проверя до колко имат право да работят.Или друга идея  newsm78

# 163
  • ул. "Мечтание"
Юхууу! Здравейте!

Прибрах се снощи!
Намитках се хуууубаво!  Mr. Green Е, и работа посвършихме. Супер съм доволна от пътуването.  Sunglasses
тц! нИщЪ да живея там обаче... ама все пак беше много хубаво! понакрадох си идеи!  Crazy Mr. Green

вио, честито! леко и безпроблемно бременеене!  Hug  bouquet  preggo

Коконче, чувам нещо, че в понеделник е големия ден. Стискам палци!  Hug

Гледам за блогове си говорите!  Mr. Green Линк към моя има в профила ми, ако някой е мераклия, казва се "На кръстоПът"!  Peace На някой ако му трябва промощ за платформите да свирка, ще помагам. Работя и с уърдпрес и с блогрол (и с други при нужда  Sunglasses).

Надявам се всичко да е наред със Стефи и бебчето й.  Praynig Praynig Praynig Надничам и в друг форум, от където се знаем с нея, но и там няма новини още.

Валенце
, прекрасна песен! Благодаря ти! Heart Eyes

Лека нощ от мен! Hug

# 164
  • София
Добър вечер, хубавици!  Hug
Валенце, прекрасен клип, прекрасен. В него се видях и аз, видях и живота си...Благодаря.
Смърфи, пускам ти рецепта на ЛС. Работя само със суха мая.
Нощни, добре си се завърнала!  Hug Ще ни разказваш, утре или по-късно...Коконка, имаш всички палци дет` ги имам. Flowers Four Leaf Clover
 wavey

Общи условия

Активация на акаунт