Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 137
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро.
Няма да готвя аз, ще пусна един прахосмук и отиваме с малкия на разходка. Снощи се буди и плака на няколко пъти, не знам сънувал ли е нещо или нещо го боли, ама то като не може да си каже горкото... Та сега ще излезем да играе навън, и на обяд рано - рано ще го слагам да спи.

# 211
  • София

Станала съм рано.  :mrgreen Едно кафе и от мен маймунки такива....харата още спят.

# 212
  • UK
Ооооо Марче   bouquet много хубави тези маймунки Mr. Green а аз Joy вече изпих моите и днес и аз станах рано-рано Crazy

# 213
  • Талант на 2012,2013 г.
тЕ сега ги пия..и мързелувам яко... Whistling

Всъщност за мое оправдание да кажа, че имам само ден-два за мързелуване и после пак...тичане и обикаляне.

Затова сега пълноценно се наслаждавам по пижама на един мързел. Mr. Green Laughing

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 09:52 от Марѝ

# 214
Аз още не съм си върнала килограмите  Embarassed Ама съм си хубава и тъй  hahaha
Девойки,нали ви казах че съм изгоряла.Е,да,ама май съм със слънчева алергия.МАлко след като ви писах като казаха ,че ще ме сърбят ръцете,зачервиха се,деколтето и то.Хем боли,хем сърби.Следобеда излязохме чак към 4,гледах по шарените сенки и пак съм изгоряла още малко.Едни червени петна,които горят и сърбят.Гад!А около очите съм подпухнала чак/ама нека си стоят очилата в нас като съм пеликан/
Сега е адска жега,но ние изчезваме,че ще ходим  в маминия апартамент,няма как.И там трябва чистене,че братчето ще идва другата седмица с /поредната/ кандидат-снаха.
Бегам сега   Hug

# 215
  • UK
Бонболинче Hug сигурна ли си, че си изгоряла, а ягоди да си яла Laughing? Аз така се изривам от тях докато им свикна Joy
Какво ще готвите бре дами?
Аз имам няколко кутии bowuu вчера мама Crazy ми ги напълни, та ще си пасувам засега, ако няма да ходим в неделята ooooh!: ще трябва и аз да сготвям нещо Crazy  та не пречи да посъбера идеи Mr. Green

# 216
  • Талант на 2012,2013 г.
Коконо Hug Heart Eyes, зелИ... Laughing Whistling Flutter

# 217
  • София
Коконке, какви продукти имаш, ние ще ти дадем идеи , щот сме мноУ умни  Mr. Green пиллле + зеллле на фурна
Как да се науча да качвам снимки, моля ви за помощ голяма.

# 218
  • UK
Марче14 снимките трябва да са качени в някой сайт за снимки, например snimka.bg
После им копираш URL адреса и го ръгаш hahaha между иконките на 2-рия ред, 2-рата иконка Image на лентата с инструментите иконката е точно под I  Mr. Green
Ама, аз нямам пиУйЕ Joy имам заяц, а и ша готвя, ако нема се пътува, само тогаз  chef

# 219
Коконке,не съм яла нищо различно.Просто го забелязах сега като се затопли.
Аз правих вчера месо с ориз и булгур и няма да готвя днес.А,и баница с локум.
Марче,използваш някоя от програмите за качване на снимки.Аз използвам prikachi.com.Та там ти дава да си избереш картина от компа,избираш и даваш да я качи.Като я качи ти излиза картинката и отгоре има кодове-един да споделиш и един да покажеш на приятел.Другия вариант е с десен бутон върху самата заредена картина и избираш копирай адреса на изображението.После като пишеш отговор тук на долния ред,втората икона,нещо като картина е.Цъкаш там,после между самите скоби с десен бутон и постави.Това е.И си публикуваш отговора.Божееее,дали ми се разбра нещо????

# 220
  • UK
Бонболинче Hug аз разбрах  Joy само тоя сайт прикачи Rolling Eyes не го знам Crossing Arms

# 221
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз по друг начин го правя. Опитах да обясня ама хич ме няма в обясненията да му се не види. Ха дано! Rolling Eyes

# 222
  • Талант на 2012,2013 г.

Туй за проба беше... Mr. Green

# 223
  • UK
Мари Hug много хубав букет, аз картинки мога да плъосвам Mr. Green но моите излизат малки Thinking Crossing Arms туй, незнам защо Crazy
Гладна съм нещо #Silly ма ко ми са Йеде ниЗнам Joy отивам да тършувам из хладилника  rotfImbo

# 224
Добрютру и от мен!  Hug
Станах рано, пихме кафе с ММ, Беболина се събуди, михме дупе, папка, сега спи. Обърнах внимание на китките си, Пена си пере, за обяд шИ готвА прясно мляко с яйца, за довечера супа топчета.
Мари, много хубав този букет. Много харесвам рози.  Hug
Ангелче, ще свалиш килцата, не се бой. Аз слез първото раждане се върнах много бързо във форма, когато детето беше на 1 година бях 48кила.  Rolling Eyes Сега хем пак кърмя, ама и аз съм качила (след раждането бях -8кг , сега имам 2-3 отгоре  ooooh! ). А как ще ги сваля, ни нам.  Sad
Хубав ден.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт