Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 142
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
  • София
При нас работи майстор - замазва дограмата...бавно, бавно..., има много работа. Разбрахме се да не пипа около лястовичките...

Аз след малко отивам за Петьо, че той днес е до 11:00, после в 14:15 сме на логопед, а в 16:30 на цирк балкански...

Ангелче, ти не си сравнявай с мен с килцата. Първо - скоро роди, второ мноооого си по-млада и при желание - ше ги свалиш...  Сега нямам нито воля, нито нищо за една диетка, но знам ако се насиля- ще отслабна...,а и метаболизма ми бая е забавен вече....

Таз година правя 45, ще направя голям купон и ще съм слаба... - е така мечтая... Peace

# 226
  • ул. "Мечтание"
Анелче, да не те плаша, ама след като спрях да кърмя започнах да свалям. Не знам защо...Уж се горят калории с кърменето, ама на...

Свързано е с хормоните до известна степен. Тялото най-малкото се нуждае от време за да се възстанови след раждането, а кърменето като цяло променя хормоналния баланс.
Ой, ама с тия по десетина двайсет килца направо да идете да ми се скриете някъде! Извинявам се, разбирам ви, че ви е неприятно и не се чувствате добре. Но всеки път някой като започне да се жали, че бил качил толкова много 5-7-10 кила и ме напушва смях... С моите 40+ да ми се скриете някъде ей!
(това в кръга на черния хумор, гушкам ви!)

Чака ме пране, чистене, готвене... Не ми се занимава! Ама хиииииич!  Sad Имам и за една среща да се подготвям. Аз като парцал се чувствам обаче. Направо съм изумена как само два часа часова разлика така ти оплескват организма. Добре че бяха само два, иначе не ми се мисли просто как щях да се чувствам.  ooooh!
Събота и неделя искам да си остана вкъщи, ама за жалост се очертава да са натоварени. Утре имам работа, в неделя майка ми е именничка, имаме и среща с приятели от София... Пак ще сме по цял ден навън. уф... Close Tired

Бонболина, много неприятно за тази алергия.

Мен за козунаци не ме търсете...  Crossing Arms Само да ги ям!  Laughing Mr. Green Joy

# 227
# 228
  • UK
Az sam s dr laptop nooo ne moga da namerq kak adgeba da smenq ezika Thinking Joy ^a ma tarpite tyjjj Crazy
Forun4e, kva e tazi madga ot prqsno mlqko s ajca Thinking Joy
Kazah li, 4e me marzi dnes Crossing Arms Pena newsm78 kato izpre, neznam koj newsm12 6a prostira i prebira pranetU Whistling Joy

# 229
  • Талант на 2012,2013 г.
Нощни... как ми се иска някога и аз да бъда там... newsm56

# 230
Ъъъъ, ошетах  Party  Блещят ми се едни мръсни прозорци, но първо трябва да оправят улуците и после.
Нощни, напълни ми душичката с тези снимки.
За кърменето - знаех си, че има някаква логика, ама ми убягваше. И ако искаш да знаеш качих 30 кг. smile3534 Не че ми е за хвалба, ама...
Готвих вчера лозови сърми с мляно телешко и киноа, нали мъжът ми е на диета, та готвя всякакви такива извращения  Mr. Green Почти всички "нормални" манджи са в забранения списък.
Взех си малко въздух и влизам да се изкъпя, после на плуване ще водя.

# 231
  • Талант на 2012,2013 г.
И мойте се блещят прозорци ма кво да праа..кат единият спи от хапчетата, другият спи след нощна.........

Аз да рипна освен през балконя... и да приключа сЕки проблЕм. Sneaky ooooh! Mr. Green

# 232
Мари, пускам щори и пердета всякакви и се правя, че не виждам Crossing Arms Хубавото време тепърва предстои, все ще стигна и до прозорците  Mr. Green
Почивай и ти - сега ти е паднало  Hug

# 233
  • Талант на 2012,2013 г.
Ми така и правя да ти кажа... Пък нощес в 1 и половина разбудих сичките комшии hahaha Joy Joy

Имаме си една шантава, сама живее ама на нея все и е неизмито и непрекъснато лиска вода по балкона. Леле като се развиках аз тая нощ ooooh! Laughing Joy

Събудих половината вход сигурно и целия блок отсреща... Ма спря, кучката. Бе мие ли се с питейна вода бе еееееееййййййййййй #Cussing out

Ше ида У общината и жалба ше подам. Тя кво си мисли...
И сега минава отвън покрай мене и се прави, че ме не вижда.

Ма тя ше дойде след някой ден за входната такса.

Дали да отворя...?!? newsm78 hahaha Joy Joy Joy

# 234
В 1.30 лъска балкона ли? Shocked
Дано не изкукам толкова някой ден  Mr. Green

# 235
  • Талант на 2012,2013 г.
Тя само лиска вода... Броила съм и ги. Седем кофи... Винаги. ooooh! tooth

# 236
Тя само лиска вода... Броила съм и ги. Седем кофи... Винаги. ooooh! tooth

Подвластна на божествената 7-ца, а?  hahaha

# 237
  • Талант на 2012,2013 г.
 hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 238
  • в сърцата на децата <3
О, това нищо не е... Ние живеем на гърба на едно много "елитно" заведение, което затваря в 1 през нощта. Миналото лято имаха един барман, който идваше на работа с мотора си и го паркираше под нашия прозорец (или там някъде). Естествено лятото се спи на отворено. Пича като си тръгне към 3 - честито на печелившите - и умрял ще стане да види какво е туй чудо! Ужасно шумен пистов мотор, който с паленето биваше форсиран. Под прозореца ни. Отворения. Че и затворен да беше (пробвахме) ефекта беше същия... Демек - никакъв.

Днес похарчих 12 лева за парфюмче. Много ми харесва. Обичам имитацийките, особено хубавите. Сега само се душа и се кефя  Mr. Green Шантава ангелска тиква... Бубата не иска да спи. Заспива в мен и в момента, в който я оставя - без значение къде - и опулва ейййй такива очи newsm09  newsm53

# 239
  • София
Нощни, страхотни снимки, аз във фейса ги гледах!

Мари, такива хора има навсякъде, за съжаление. Ние сме в един огромен блок и такива "красоти" виждам и чувам...

Ние с моя мъж днес чистихме яко- михме прозорци, секции...всичко. Като никога той е в почивка и...добра почивка му ударихме Laughing.Предните дни дрехите бях оправила, прибрала зимни, извадила летни...ама друго си е да замирише на чистичко, пердета изпрани, абе красота. Поръчахме си нова секция за спалнята и след празни ите ще ни я докарат, много е хубава, ех, отдавна я исках. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт