Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 185
  • 748
  •   1
Отговори
# 420

Такааа, включвам се със закъснение днес. Изтървала съм много празнуващи днес, затова отново

Честит празник на всички цветенца и зелененки!
Да сте живи и здрави - вие или вашите близки, които празнуват днес!   bouquet

Може ли и на мен някой мил човек да ми сподели паролата за снимките?  Praynig

Добре дошъл на малкия Стефан на мама Стафкаки!  Heart Eyes

Ние днес цял ден бяхме с разни хора напред, назад и денят си мина много бързо. Мислихме да ходим до единствената ортодоксална църква тук, ама се улисахме и не ни остана време. Но другата седмица ще ходим в събота вечер за някаква служба. Тук свещениците били гърци и ритуалите се различавали от нашите. Ще видим.

Мари - ще проверя и тук как стоят нещата с това лекарство.  Peace

# 421
  • София
Добро утро!

Момичета, а къде са общи снимки? Видях само Нощни newsm78 Hug

# 422
  • в сърцата на децата <3
Добро утро, прекрасни!
Честит имен ден на всички цветя, сори за закъснението (през почивните дни ММ окупира компа и сядам за по 1-2 мин само). На Кокончето писах във фейса. Аз да почерпя за мойта мама - вчера ми беше именничка

Искам и аз парола за албумчето  Praynig
Отивам да ви изчета, че сте изписали света вчера...  Hug Hug Hug

# 423
  • в сърцата на децата <3
Privet ot Plovdiv. Tuk e strahotno, iskam tuk da jiveq Crazy
Momi4eta blagodarq vi ot sarce za pozdravite da vi se vra6tat stokratno!!!
Na Imennicite da vi e givo i zdravo imeto i vie!  bouquet  bouquet  bouquet
Mnogo vi obi4am  Hug

Коконче, ако толкоз ти харесва - аз съм навита да се сменим  Flutter Тооооолкова ми харесва Варна, но знам, че това е единственият град в който няма НИКАКЪВ шанс да живея (пак)....

# 424
  • при късмета
Добро утро,
Ангелче Честито и на майка ти, ще ти пратя парола
Лус в http://www.snimka.bg/ са снимките
Марче за да си качиш снимките в сайта, трябва първо да си ги качила в компютъра.Свързваш апаратчето с кабела, излиза ти прозорец и те пита какво да прави.Дай му отвори и оттам копирай избраните или направо да копира всичко.Ако ги имаш в компютъра, в сайта има бутон качи снимка, като го натиснеш избираш от твоя компютър какво да качиш.
Слънчев ден момичета

# 425
  • в сърцата на децата <3
Ех, ама сте хубави всичкииии   bouquet

# 426
Привет!
Не помня вече,ама май не съм честитила вчера  Embarassed Е,честити да са ви имената!Малката и моя мама също бяха именнички,чувствайте се почерпени
Да,мамата с банана и детето сме аз с малката.Общо взето всички сме убавици.Ваничка не мож я сбърка с Ботев-а  Hug Дари,защо са бивши любимците? Тити,харесвате ми с малкия,ама града/ЛОндон/ ич.По лични причини де. Куинчето са си хууубави Забравям някого,ама...простете   bouquet
Иначе и аз обожавам Пловдив,бях там студентка и пусто ме е яд че се завърнах тук.Но ако не се бях върнала сигурно нямаше да я имам малката кокошчица.Следователно всяко зло за добро.
Коконке,давай,давай,давай.Дано да се включи после,да даде инфо  Praynig

# 427
  • в сърцата на децата <3
Оф, качвах, качвах... и никакъв албум не се вижда сега, има само няколко снимки в общия. Ама съм голяма бяла птица! Тоя сайт за пореден път ми го върти тоя номер!  Crossing Arms

# 428
  • София
Снимките са чудесни. После и аз ще кача...

# 429
  • София
Може ли и на мен парола?

# 430
  • в сърцата на децата <3
Оф прилъгах го да ми ги качи! Енджой  Hug

(понеже не мога с една-две да мина ги пуснах в отделен албум)  Mr. Green

Вале, изпратих ти   bouquet

# 431
  • София
Мерси, ангелче, качих и аз няколко снимки, но не знам как да ги надпиша.

# 432
  • Талант на 2012,2013 г.
Ами като съм боса в това отношение... Embarassedще чакам когато синът ни може да качи няколко снимки... Rolling Eyes

# 433
  • в сърцата на децата <3
Вале, там, където пише "заглавие" на снимката може да ги надпишеш. След като са вече качени натискаш "редактирай албума" намираш твоите снимки и им слагаш заглавия.
Марѝ, много е лесно качването, влизаш с името и паролата, отиваш горе в дясно има един бутон "качи снимки" избираш си снимките и те се качват. Малко е дървен сайта, ама...

# 434
  • София
Мерси, надписах ги!

Общи условия

Активация на акаунт