Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 140
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Нощни очи, честита ти фирма и честит проект на мъжа ти   bouquet
Коконче, 3 броя е супер, стискам силно палци  Hug
Паролата е намбър уан, спор няма  Simple Smile
Ще кача и аз някоя друга снимка, да не се цепя от колектива.

# 481
Ех,че хубави новиниии
Коконке,3 е много хубаво число,както казвам-3 за щастие  Simple Smile
Нощни,честито ви!По-добре късо,отколкото никога  Wink
Лус,купувай и си носи новите дрехи и не се коси.
Дари,парата прай борбата,нали знайш  Wink

# 482
Нощни, честитооо!
Фортуна- голямата щерка ти е одрала кожата.
Смърфи- сега с каква коса си? Според мен с тъмна повече ти отива. Да не се разсърдиш, ей! Hug
Люси много ми прилича на Миглена Ангелова с тази усмивка. Peace
Много красиви деца. И майки де. Heart Eyes
Хора, отдавна не съм била толкова щастлива.
Сега чакам Марчелита, Мари да качат снимки, че много искам да ги видя.
Клюкарско сърце, к во да прайш. ooooh!

# 483
Смърфи- сега с каква коса си? Според мен с тъмна повече ти отива. Да не се разсърдиш, ей! Hug

Дарилче, сега съм с една идея по-тъмна коса, ама я нося все вързана (нещо ме дразни пусната) и изглежда по-тъмна.

# 484
  • Талант на 2012,2013 г.
Нощнииииииииии честито!

Дарилче, ма ний с Марчето сме красотни, нищо, че сме на по 105... JoyМхм...мдааааааа...

Ма нал казах, че съм неграмотна па детето ми нощна?

Ай почакайте мЪ малко... Laughing

# 485
  • София
Хей, другарките, какво си правите, а  Hug
Добър вечер!
Всички сте тук, така ви обичам . Hug
Нощние, хайде да е на добро!! Успех ви пожелавам!   bouquet
Снимки се развяват всякакви. Сега ще вляза да ви видя, красотни. Това моето диване, не успя да дойде да ми покаже , как става, мамка му! Утре заминава по островите на Гърция да се развява, а майка му ще рИве тук, щото не и е показано нагледно и прегледно как става тази дяволия. Само ми се кикоти, и ми казва :" ма, мамо, това не е за индианци..." как да не го удуша  newsm78.
Цял ден миткам напред-назад. Бях на доФтор, може би има малка надежда с мен, може би... newsm78 Ще се лекувам вероятно цяла година...ах, този нерв гаден ми съсипа животеца. След празниците ще мина и на скенер, та дано видят и открият нещото си. Девойки прекрасни, не ми се сърдете, че споделям, а аз малко споделям...само така да ви се оплача, ама малко. Няма да ви развалям настроението, обещавам!
После бях и на друго място, а след това бях и до един разсадник на края на географията на София, да си купя цветенца. Е, купих 50 бр сакъз, едни други цветенца "Вербенка" се наричат, красиви са, туртички - едни жълти, като малки слънца са.... и други разни.
Прибрах се, приготвих вечеря пиле със сметана + гъби+ моркови и пресни картофи, таротори разни + ягоди със сметана. Е....е , нали съм добра жена, кажете сега.
Дари, много ти се радвам, точно така момиче прекрасно! Давай!
Коконке, с теб съм, нали знаеш...ако мога да ти помогна съм на разположение. Има връзка при д-р Стаменов в неговата клиника, но в София.
Някого пропускам, но той си знае, че го   love001
Ще се върна.  Hug
шест нови отговора, не мога да публикувам, бре

# 486
  • София
Дарилче, ма ний с Марчето сме красотни, нищо, че сме на по 105... JoyМхм...мдааааааа...
Тъй, тъй....старостТТТТТТ,.....гаднооооо , мИ к`во да праИм сега, това е положението, ама бяхме и млади...а сега сме само красиви, фръц, фръц.  Mr. Green

# 487
  • Талант на 2012,2013 г.
 hahaha Joy Joy Joy pletka

# 488
  • ул. "Мечтание"
Марче, гуш-гуш! Дано се приключи успешно твоята одисея вече!  Praynig Praynig Praynig

Аз ще лягам. Последните дни си лягах в 2-3 след полунощ и ми беше много тегаво, та тая нощ по-прилично. Да си почина добре (дано).

Благодаря ви на всички от сърце!  Heart Eyes

# 489
Айде готово, метнах 4 - 5 снимки, вече можете на воля да ме гледате Simple Smile
Марче, дано всичко да е наред при теб  Hug
Нощни, лека нощ  Hug
С мъжа ми цяла вечер се дърляме за глупости, ужас. Много мразя така, все едно говорим на различни езици   ooooh!

# 490
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз лягам, че утре мъж ми влиза за поредното вливане и пак ще има напрежение и тичане два-три дни... Rolling Eyes

sleepuu

# 491
  • при късмета
Искате ли да ви разкажа за Палечка  Laughing
Заспа дребния и съм тук.Видях и Вио и Смърфи.Смърфи това от сватбата ли са ви снимки, тук е била или там?
Ще кача после снимка от мойта сватба, обаче да знаете, че не е от професионалните.
Мари всички сме хубави. Така като се видим някъде евентуално ще се познаем.
Лека нощ, дано утре да мине леко.
Марче дано се намери доктор, който знае какво прави, а ако не знае, го заплаши, че ще дойдем и ще висим на главата му докато те оправи.Не даваме домоуправителката. Леля имаше вербенки, стават много кичести и симпатични.
От летните цветя никое не мирише, аз затова предпочитам пролетните.
Лека нощ и на другите лягащи

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 23:13 от мама-коко

# 492
Leka и спокойна нощ на лягащите. Hug
Аз редовно откарвам до 1-2. Сутрин се будя в 7. Колкото и да се въртя, не мога да заспя. Следобед не спя, за мен е загубено време.
А преди си дремвах до 10- 11.

# 493
Мари - дано всичко мине спокойно! Praynig

Мама коко - това е църковният ни брак преди 2 години в Бургас, иначе сватба правихме преди 9. Леле, как минава времето! ooooh!

Марче - обнадеждаваща новина! Peace

# 494
  • София
Марче дано се намери доктор, който знае какво прави, а ако не знае, го заплаши, че ще дойдем и ще висим на главата му докато те оправи.Не даваме домоуправителката.
Е, как да не ви обичам.....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт