За маркучи, болтове, шнурове.
Да, и аз като седна да мисля, все такива мисли ми идват...теми..екзистенциални.Кукундрелки мои, добър вечер !

Страшно се изморих. Метнах се да измия прозорци, после пердетата свалих, изпрах с машината /перяща, страшно съм доволна/ и мебелите и съм гроги./ давам информация за нея, веднага/ Утре ми остава някой и друг шкаф да зачистя и за Великден съм ОК. Ходих и до физиотерапията, набързо ми направиха разни неща, от които полза никаква и се прибрах едва ходеща.
Мария, така си ме разсмяла с този клип, който си пуснала...чудесен е!
Мари, вярвай ми, че всички ние имаме проблеми. Така като гледаш хората, усмихнати, приятни не означава, че са и щастливи. Всеки нещо го тревожи, мисли тежки има, нощем може би не спи, ....тревоги. Вероятно ме очаква и трета операция, е, аз щастлив човек ли съм...не, не съм. Дали ще оцелея, не зная. Приемам нещата такива, каквито са . Не се тревожи, ти направи повече от необходимото и можеш да бъдеш горда със себе си. Дано да има Господ за всички ни! Ако ми е писано...Ще ти се обадя, ако ми разрешиш.

Молим за внимание!! Гости приемам всякакви и най-вече вас. По всяко време!! Само ме предупредете, за да спретна тортички и разни други вкусотийки. Не е широко, но ще седнете на земята, ако не ви е проблем. За мен, не!! Кажете кога и идвайте. Чакам ви!!

Ста-ди, в девети месец...чудесно!!

Новини от Стефи нама, нали?
Къде е Ангелчето, Смърфии ако съм пропуснала някой да знае че го

Луси, яж бре жена! Да не ти пука, ти си красавица. Нали заедно ще правим козунак...означава, че тежки дни ни чакат.
Ща сЪ върна пак! Марчето

За вечеря - пиле с картофи. Изядохме го и за утре пак трябва да мисля какво ще готвя. Като сготвя повече, винаги го хвърлям, като готвя точно, всеки ден трябва да готвя...е, няма угодия.
То тук не била за граматика, за говорене. То хубаво, ама идва момент, в който всичките думи дето си научил трябва да започнеш да ги свързваш в изречение и при това с правилната граматика. И като ми се изцепи днес, че тук говорили кастеяно (това е най-чистият испански, книжовният испански), а в Испания говорили диалектни езици и направо ми идваше да го
Един приятел от детинство щеше да навърши 40 години.А есента станаха 8 от погребението му
)
Ние много сме пътували из Латинска Америка,живяли сме в Испания също и съм имала взимане-даване с латиноамериканци...Търпение само.