Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 080
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • при късмета
мама-коко  Hug много е тъжно когато някой си отиде, а още повече като е млад... гледам децата на съседката, която почина ( на 39 от пневмония ) как играят долу и направо ми се реве...
Той даже не си отиде от болест, а още по-нелепо.Имало сбиване ве дно квартално заведение, станал да ги разтърве и него намушкали с нож вместо един от биещите се.Отиде си, защото винаги гледаше да помогне
Пак ме извинете, няма повече

# 91
  • UK
Мама Коко Hug много тъжно наистина ...
Тази история много ми прилича на Турските сериали, където за най-малкото нещо скачат и нападат с ножа ooooh! като гледам сапунките им, чак се чудя и в действителност ли, е така Thinking

# 92
  • в сърцата на децата <3
Ей, сколасах да ми пуснат нета... Пууу от 6 сутринта се мъча значи!
Всички с увиснали нослета бързо да си лепват усмивките! Имам много близки за мен хора, които си заминаха нелепо, твърде млади... Една моя близка приятелка си замина на 17, без да е видяла нищо още от живота, на 1 май щеше да стане на 27... Как лети времето, кога минаха 10 години без нея...
НО! Както казах - мъртвите да почиват в мир, живите да живеят докато не се е свършило! Аз днес ви поднасям една обилна почерпка по един особено щастлив повод - мойто татенце днес има златен юбилей - прави 50 години! Пожелавам му поне още два пъти по толкова и да е все така прекрасен баща! Надявам се всичко лошо да е вече зад гърба му, много изживя, на ранна възраст се сблъска с грозното лице на мизерията, сестричката му почина и остави три дечица кръгли сираци, които той и майка ми прибраха и отгледаха... Било е време, когато сме живели седем души с един аванс, било е време, когато носеше фризери по блоковете и режеше дърва, само за да има какво да сложим на масата 2-3 дни. Сега е време, когато с майка си купиха каравана, имат две коли, огромна плазма, направихме основен ремонт на къщата преди няколко години... Сега е времето, когато може да си вземе заслуженото от живота! Пожелавам му да живее още дълги години да се радва на живота и семейството си и да няма никакви подводни камъни вече пред него!
Почерпете се за негово здраве! Да си ми жив и здрав тате!

И за златния юбилей - златна торта!

# 93
  • UK
Ангелче Hug много ни угояваш  Mr. Green пък ниЙ сме на диета Mr. Green ама, нищо ще потренираме днес за Великдненското надяждане с козунаци Joy
Да ти е жив и здрав тати и още дълги години да се радвате един на друг  bouquet  Hug

# 94
Да ти е здрав и щастлив татко ти Ангелче   party023 newsm67  nbirthday  Gift  party002  ura Tada Gift
да са здрави двамата с майчето ти да си се радват на всичко,което имат сега и глезотийки и внучета. Леле представям си с 5 деца колко внучета ще имат....щастливци Simple Smile
Сега се сетих майка ми си е залепила една лепенка в кухнята на която пише : Да имаш внуци - това е наградата, че сте останали с всичкия си оцелявайки в  пубертета на децата ви ! хахаха
мама-коко  Hug Hug Hug
лус после да се похвалиш с блога Simple Smile  ето го моя http://marisastyle.wordpress.com/2011/02/22/hello-world/
написах един пост и вече 2 години мълчание Simple Smile дори се бях научила да го управлявам wordpress а сега всичко съм забравила...

# 95
  • София
ИзпуснАх ви, срамота!
Ангелче, да е здрав татко ти! Hug

Сега ще се върна да прочета.

Марче, моля ти се прати ми на лични рецептата за тортата Сахер...ти я прави скоро, нали?

# 96
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит празник, Ангелче  bouquet

Стефиииииииииииииииииииииииииииииииииии... Heart Eyes имаме ли бебееееееееее... newsm78

# 97
  • София
О, ама днес ли чакаме бебето?
Супер!

# 98
  • София
Марче, ти с тоз червен цвят.... виж, че съм цъфнала пред вратата Laughing Laughing Laughing
Кажи ми какъв ти е проблема - ни-ка- къв!!!  И хич не ми се смей, даже ще ми е изключително приятно!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добър ви ден, другарки!  
bouquet
Ангелче, имате прекрасен празник! Да ти е здрави жив! Да го слушате , ей!

Сега е времето, когато може да си вземе заслуженото от живота!
Да наистина, нека да е сега това време! Пожелавам му го от сърце! /разбира се обърках нешо в цитата Ангелче, но ти ще ме извиниш/. За мен две парчета тарта, молим  Heart Eyes
Мария, чудесно е че имаш блок, ама защо не пишеш. А, колко сте страсиви двамата...
Луси, защо чак блок искаш? Аз се регистрирах в "Готвач" и там съм си пуснала много рецепти. Даже се намира някой и да коментира. Под ник "мари14" съм. На мен ми е приятно!
Смърфи, аз мисля ти да подхванеш уроците с учениците. Убедена съм , че по ще се справиш.  Simple Smile Не се ядосвай, това са дребни глупотевини.

Марче идваме ти се готви, ама ще те изчакаме козунаците да направиш и тогава а за седенето не се притеснявай - и прави можем да ядем тамън повече място ще имаме в коремчетата... Crazy
Да изчакаме козунаците, казваш...съгласна съм!  Hug Ще си пробваме яйцата, кое е най-здраво!  Simple Smile Аз ще си бъда тук, в София не мисля да пътувам, поне за сега....
Валенцето, тортата я взех от нета. Ако се върнеш малко назад в нашата тема, Смърфи ми пусна и един клип, как се прави точно. Помогна ми много. Да ти кажа, тя не е нещо специално, яли сме и много по-добри, лесна е и бърза. Трябва да имаш основно кувертюр за да я залива после. Моят беше добър и вкусен. Взех го от онова магазинче на ул "Н.Рилски" и "Раковска". По-скъп е, но е добър !! 500 г е, та имаше и за двете ми торти достатъчно.
Торта "Сахер"
Скрит текст:
200 г черен шоколад
180 г меко масло
100 захар
180 г брашно
ванилия
6 жълтъка
6 белтъка
100 г пудра захар щ. сол
450 г конфитюр от кайсии
2-3 с-л. ром
ГЛАЗУРА
200 г захар
125 мл вода
1-2 с.л. масло + 1ч.л. олио за блясък на шоколада
200 г шоколад млечен или черен
-------------------------------------------
Тортена форма 22-24 см покрита с хартия за печена и намаслена.
На водна баня се разтопява шоколад. /черен/
Мекото масло + захар се разбиват на крем. /Тук се работи с миксер/. Добавят се един по един жълтъците. Добавя се и охладения шоколад. Разбърква се с тел!!
Белтъците се разбиват на твърд сняг + щ. сол + захарта. Внимателно се прибавя по - малко и от брашното и двете смеси внимателно се объркват с шпатула.
Пече се в загрята фурна за около 30-40 мин Охлажда се и се разрязва на два блата.
Конфитюрът + рома се загряват до горещо на котлона. Охлажда се. Маже се долния блат с 182 част от конфитюра, а останалия отстрони и отгоре.
ГЛАЗУРА
Водата+маслото+захарп завира на котлона за около 5 мин. Трябва да се сгъсти. Добавя се и шоколада на парчета. Разбърква се до стопяването му и се намазва в/у цялата торта. Държи се в хладилник.
Прекрасни, аз продължавам да се вихря из къщата. довечера ще ви нагледам, кой е тук и кой го няма. ПРОВЕРКА ще има!! Цунки, мунки  Heart Eyes Марчето
PS Всичко излезна в правоъгълни, ама така ще ме четете. Обърках нЯщо  Mr. Green
.

# 99
МРЪН-МРЪН

Скрит текст:
закъснява ми цикъла вече 3-ти ден  Confused

# 100
А, Бонболинче, компания ли ще ми правиш? Супер, тъкмо да не ми е скучно сама  Hug
Ангелче, честит да е баща ти, още дълги години да се обичате цялото семейство, да дочака още много внуци и правнуци!!!
Днес и моята баба е рожденичка - на 83 става, да ми е жива и здрава. Тя ме е отгледала от двумесечно бебе, много съм привързана към нея. Живеем в един блок и не минава ден без да се видим, или поне да се чуем по телефона. Ето я и моята почерпка, малко по - скромна от на Ангелчето, че да не ви стане много  Mr. Green

# 101
Бонболина,тук май е заразно Hug(нали не се сърдиш,майтапя се естествено)
Сигурно вече сме станали виртуални лели,дано да има време да драсне един ред,че всички я мислим.
Ангелче,да ти е жив и здрав таткото още поне толкова години.Аз покрай масата с почерпката мога да мина поне по 2 пъти,големи вкусотии Blush
И бабата на Вио да е жива и здрава,бабите са си баби.И аз моята си я обичам много,жалко,че не я виждам често.

# 102
Малеее,голяма бяла птица съм/не патка,моля,цял пеликан съм Laughing / -Ангелче,честит юбилей на страхотния ти тате,да е жив и здрав и все така борбен/аз наричам баща ми все още" тате" и майка ми"мамо"  Heart Eyes /
Вио,да е още години жива и здрава баба ти.Ах,как обожавах баба ми/на мама майка й/За съжаление си отиде преди 16 години.Наистина прекрасно нещо са бабите,без значение родителите дали ги обичат  Mr. Green
Скрит текст:
надявам се да не ти правя компания,Вио.Нека е някой друг  Praynig

# 103
  • UK
МРЪН-МРЪН

Скрит текст:
закъснява ми цикъла вече 3-ти ден  Confused
Е ко мрън, то туй за хубаво, бре Heart Eyes Абе, то да не ви каже човек, че ще прави опит Crazy и всичките вкупом изпозабременяхте Shocked Rolling Eyes Ревнувам Joy
Вио  Hug жива и здрава да е баба ти, още дълги години   bouquet

# 104
Здрасти и от нас!
Ангелче да ти е жив и здрав !
Вио и на теб да ти е жива и здрава баба ти!
Мария 27 довечера ще го кажа това на майка.
Тя гледа 2пубертета ще се посмее с тази фраза.
Яхвам прахосмукачката.
Лек ден на всички ви.

Общи условия

Активация на акаунт