Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 130
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • UK
Лятото ооооооо дойдееееееееееееееее smile3533
привет мацки, нямате изчитане, преглеждам ви по телефона и довечера, ще ви чета, ай чао ви засега Hug

# 181
  • София
Мнооого е горещо...
ММ купи агне, казах да носи при свеки, там да го разфасоват, там да го готвят... Не понасям миризмата на агне, коза и дивеч... Crossing Arms

# 182
И аз празнувам на Цветница, много го обичам този празник!
Уф, отивам на работа за няколко часа. Ще оставя малкия на племенниците и една приятелка да ги наглежда, че мъжа ми е на работа, сестра ми - ангажирана, и няма кой друг. Свито ми е, макар да знам, че всичко ще е наред.
Утре вечер пак същата схема - няколко часа ще съм ангажирана, само че този път сестра ми ще може да го гледа, и като че ли ще съм малко по - спокойна.
Миленка, благодаря. Ще гледам да направя точно така  Peace

# 183
Аз ви наглеждам от време на време, но нещо особено ме мързи последните дни ...  Tired

Палци за всички нуждаещи се и прегръдка за всички, на които им е тъжно.  Hug

Ние май се разболяваме дружно цялото семейство, аре нас ни остави големите, но за Малчо ми е притеснено. След тая пневмония ми настръхва косата от най - малкото нещо.  ooooh!

Хайде и аз да се наредя след именниците в неделя, не че ще ми е особено празнично, но все пак си го харесвам именния ден.  Heart Eyes

Кога ли ще се появи мама Стефи? Не знам каква им е практиката там, нас в МД седем дни ни държаха, че така рекъл шефа на отделението, един такъв никакъв приличащ на гей с огромни претенции ...  Whistling

Аз обичам печено агънце. Имам страхотни спомени от село, където ги печаха в глинена пещ цели и като го извадят и ние само това чакахме - нареждахме се да чопкаме от препечената коричка.  Simple Smile Ама няма вече ... за жалост.

# 184
  • Бургас
Момичета,следя ви,но нямам време да пиша.Сега изцяло съм се съсредоточила върху моя Ванко-калпазанко,който след месец има изпити за езикови гимназии-по математика и БЕЛ.

Вио,прекрасна новина! Laughing
Ех,защо не съм по-млада да ти правя компания. Heart Eyes
Пази се и хапвай повечко!

Коконче,цялата съм на възел за понеделник! Praynig

Стефи предполагам вече е родила.Чакаме новини!

Вън е кошмарна жега! Sick
Явно само аз мразя лятото.

Мари,много хубав празник е Цветница! Grinning
Специално ще ти честитя! Hug

# 185
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз го мразя, Славе и зимата не ща, есента ми е мрачна, апролетта мииии тя ми е... Mr. Green
 така де и аз не знам.

Радвам се, че те "виждам"... Hug Heart Eyes

# 186
  • UK
Пък моят рожден ден тази година се пада баш на празника Цветница  smile3534
Привет ви, завърнах се хапнах сандвич, не ябълка Rolling Eyes и сега хрупам едни домашни Великденски (уж) бисквити Mr. Green купихме ги от Пловдив, ама домашните, са друга работа Crossing Arms

# 187
  • София
Пък моят рожден ден тази година се пада баш на празника Цветница  smile3534
Коконке-макаронке, шА та цИливам много.   love001
Ей, много празници ни чакат тази неделя, да почерпите, да не се скатаете, ей...
Добър вечер, Убавици!!  Hug
Кой е тук?? От 19.45 ч никой не е писал, не е дал отчет, нищо не ни е разказал. То и аз бях навън по работа, но сега съм тук. Изморих се от тичане, миене, премиване и подобни глупости. Ще си измия късмета, бре девойки...Цветя съм купила, но засега са много малко, а ми трябват още , още, още много. Поне 60 разсада - сакъз. В събота ще скоча до Баумакс ли беше, а бе, бау, бау някакъв и ще купя. Днес си съсипах ръчичките, от ровене в пръстта. Купих и ръкавици, та утре с нови сили.
В неделя, здраве и живот на църква ще отида, върбичка да си взема, отчето да ме мироса, свещица да запаля. Входа на кооперацията трябва да украся.....и аз да се направя на красотна.
Славунка-мравунка ...липсваш. Е хайде, даваме ти отпуск. Но, за кратко, ей...
Леля още не съм станала, чакам.
Днес беше топло. Много смешна работа, защото имаше и по джапанки, а и някои с ботуши. Шантава работа.
Ще се върна!!  Heart Eyes

# 188
  • София
Оф, аз преди половин час изпих 2 чаши бяло вино с меки сирена и се упопих... Направо очите ми се затварят и една глуповата загадъчна усмивка на Джоконда...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Утре ще ми идват да замазват прозорците от външната страна, че нали сме сложили новата дограмана 24 декември... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лека нощ Hug Hug Hug

# 189
Върнах се, всичко беше наред. Ванко е слушал и не е плакал. Изкъпах го и го приспах, ометох една голяма чиния шопска салата и съм на линия  Wink

# 190
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз съм тук. Изпила кофа кафе в 18 часа и готова за нощни подвизи... Mr. Green hahaha Joy

# 191
  • при късмета
Дойде и мойто времеееее  newsm44
много обичам да е топло.Ако зависеше от мен, минималната Т щеше да е 30 градуса  Mr. Green
От утре малкия не е на градина и се хукваме по паркове и градинки.Любимата му градинка е пред народния театър и утре ще се разходим да видиме дали са пуснали фонтаните на градинката и пред президентсвото.И най-важното има ли крокодили в езерцето на откритото заведение.
Лус предупреди майсторите да внимават с лястовицките.Те канят ли се да си излюпват пиленца или го раздават така, на живот?Лека нощ!
Много празнуващи ще имаме тази неделя, браво
Куини дано не се разболее малкия  Praynig
Много мразя моя да е болен по празници.А и един път изкарахме Бъдни вечер в Пирогов да му лепят главата  ooooh!
 Hug на всички

# 192
  • София
И аз съм тук. Изпила кофа кафе в 18 часа и готова за нощни подвизи... Mr. Green hahaha Joy
Е, па тая другарка...вземи ме и мен...а и Вио е тук...юруш на маслинките!! Heart Eyes

# 193
  • Талант на 2012,2013 г.
 Laughing

Пък днес мама ми беше на гости. То не по добър повод, а щото и открили диабета та брат ми на лекар я докара ама се видяхме... Хубаво ми беше та макар и за малко. Heart Eyes

# 194
Оля, тук съм. Явявам се на вечерната проверка. Peace

Днес не е спряло да вали, а вчера една златна душа ми подшушна рецептата си за козунаци и аз днес се хвърлих смело и безотговорно в дебрите на козуначеправенето.

Марче - хиляди благодарности за обясненията, виж по-долу резултата.  Heart Eyes
Единственият ми проблем е, че за пореден път е изгорял термостатът на фурната и пекох само на едни градуси и то високи - завивах, отвивах, отварях вратата, леко прегоряха на дъното, ама пак са вкусни. Изводът е, че този уикенд отиваме да си купуваме нова фурна.  Party

Предупреждавам, който е на диета, пощалив, малко или много бременен да не отваря: Laughing

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт