Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 131
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • ул. "Мечтание"
Тук!
Днес бях при мама на гости малко. Ама луд ден, цял ден накриво ми оди, ама карай мина.
Имам да подготвям една среща за събота и съм под пара, защото нищо не съм пипнала още... пък ММ нещо вкиснат... абе смотан ден... А аз съм подпухнала като поничка.  Rolling Eyes Много терсене се чувствам - ръце, лице, крака, огромни... Малко може би ще е добре да мина на суровко и вода, да се оправя.  Thinking

# 196
Нощни - а добре си дошла! Нещо снимчици за покажеш, да оплакнем оченце, че съм се затъжила за добрата стара Европа.  Praynig А ти знаеш ли от какво си се подула? Сега като останеш на вода да не стане повече подуването?

Лус - лека нощ! То винцето е най-доброто приспивателно! Peace

Коконче - пак ли бяхте на път? Ти си знаеш, че ти стискам всички палци. Hug

Мари - с мама е най-добре! Моята не беше влизала в скайпа два дни, нещо нечувано и невиждано досега, че си изкарах акъла, а пък тя моля ти се да вземе да се разчисти предвеликденско... Laughing

Марче - голямо чистене, голямо чудо, бе душо. Ние ще ти дойдем на гости и в мръсна къща, не се притеснявай. Само някое торте да приготвиш!

Куини - бързо да се оправяте и с малко да се разминете, особено дребният!

Славче - тъкмо си мислих, че и ти скоро не си влизала. Викам си, уж свеки си замина, а защо така зачезна..? Успех на детето на изпитите и здрави нерви на мама.  Peace

Мама коко - сега аз малко завид, че тук едни дъждове се леят, а гледам градските ми във фейса едни снимки от плажа слагат... Sad

Който го пропускам, да не ми се сърди, за него  Hug Heart Eyes

# 197
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз пък затуй ви не изреждам кат пиша, щото чавка ми изпила акъла както викаше баба ми... Все ще взема да пропусна някоя кукличка и после...иди доказвай, че нЕмаш сестра... Mr. Green hahaha Joy

# 198
  • ул. "Мечтание"
Смърфи, снимки утре, за тези които не са ми във фейса. Тая вечер нямам сили за това упражнение, извинявам се.

А ти знаеш ли от какво си се подула? Сега като останеш на вода да не стане повече подуването?
Имам някои идеи защо може, ама да видим, сещам се за няколко случаи от преди като този.  Thinking Ще си проличи след диетката. Едното от нещата, ако е то хич не ме радва.  Rolling Eyes
Иначе намирам за голяма глупост това да не се пие вода при подуване.  Naughty Водата спомага за прочистването на организма и спадането на отоците. Разбира се не да се пие в прекалени количества.

Ииии, заплес съм голям. Изпуснах лунното затъмнение тая вечер.  ooooh!

# 199
Привет!  wavey
Славче, заедно ще се пОтим на матурите.  Grinning Нашата кака е 12 клас. После кандидат-студентски изпити (макар че предварителните започнаха - в събота е на биология във Варна). Днес се разходихме с Беболина. В събота докато чакаме кака ще се разходим из Морската. За козунаци май няма да има време тази година.
Марче, на Цветница се ходи на църква, вземат се осветени върбови клонки, занасят се в къщи и се слагат до иконата. Менюто е постно, като е разрешена рибата.
Много  Hug на всички.

# 200
  • София
Марче - хиляди благодарности за обясненията, виж по-долу резултата.  Heart Eyes
Ихууй, та ти си жестока била, бре жена....Ти сигурна ли си, че за първи път правиш козунаци, не ми се вярва ...Леко са препечени, ама леко. Това няма никакво значение, пак ще ги хапнем. Освен това, ти не си виновна, а фурната. Мога да си представя, ако ти е нова печката... мечта. Браво, Смърфи!! newsm10
Марче, на Цветница се ходи на църква, вземат се осветени върбови клонки, занасят се в къщи и се слагат до иконата. Менюто е постно, като е разрешена рибата.
Това го правя всяка година. Не само, че ходя на църква, но и задължително отчето ще ме мироса за здраве. Ние с него се познаваме от много години, още когато майка ми беше жива, той винаги на Йорданов ден идваше и  продължава да идва вкъщи всяка година за да ни поръси със светена вода и молитва за здраве да прочете. Ставаше въпрос за менюто, щото ние не постим, а трябваше. Нищо, другата година.
Нощни, за съжаление и аз съм оттекла. но при мен е от лекарствата. Много се дразня , а  и все още има малко суета в мен, та излизам с тъмни очила. Ще се претрепя из софийските улици. Mr. Green
Е, хайде, лека. Утре на кафе.  Hug

# 201
  • Талант на 2012,2013 г.

# 202
Лека нощ, момичета.  Hug

# 203
  • София
Добро утро, момичета!

Само аз съм несериозна. Всеки ден се заканвам - диета или да ям по-малко или да не ям след 17:00...
Няма такава несериозница, а килцата бааавно, бааавно нагоре. От миналото лято насам + 7 кг...

Няма да ми е комфортно на плажа... и продължавам да плюскам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 204
  • в сърцата на децата <3
Ох, Люси, Люсиииии... Твоите +7 нищо не са! А ти беше и височка до колкото помня... Аз с моите кинта и половина съм +10!!!! Тая сутрин стъпих на кантара и  #Shocked Хич не ми е ясно какво става! Бял хляб НЕ ям, сладко НЕ ям (с изключение на 3в1 сутрин - 1 пакетче), мазно НЕ ям... И не само, че не смъквам, ами и съм качила малко!!! АААААААА!!! От днес - само на марулки. Ба си... Не е пък честно! ПЪК! В 6-тия месец бях по-малко килограми, ба си! 64 кг бях в осмия месец в началото! Тая работа хич, ама хич не ми харесва! Що тъй се случва  newsm78 Почти всеки ден съм по 3-4-5 часа панталей пътник, че и дребната нося със слинга.
Момичета, вие кога си върнахте кг от преди бременността? Хич няма да ви гледам козунаците, ПЪК  Crossing Arms Сигурна съм, че са страхотни  Hug Но видя ли ги изкушението ще надделее... И не 64, ами 164 кг ще стана. Ужас! Превръщам се в майка ми - бавно и методично...  newsm45 newsm45 newsm45

# 205
Добро утро и от мен.
Днес установих,че няма да се спи в този живот.Вчера в 7;30 ми ме събуди с новината,че големият има кърлеж и трябва да го водим да му го вадят.Използвах да заведа и малкият на лекар да видим има ли трета сливица.МАхнаха кърлежа,прегледаха дребното-няма възпалена сливица,гърлото е ок,но той пак е хремав и цяла нощ кашля. Crazy
Днес и мен вече ме наболява гърлото,то само атака от болни.Мъж ми е с изваден зъб и операция за поставяне не импланти и е кисел безкрайно. ooooh!
Днес продължавам с миенето на прозорци,че да мога до началото на празниците да съм приключила с чистенето.

# 206
  • UK
Добро утро и от мен Crazy
голямо писане е паднало снощи, пък на мен от хилядата хапа дет ги пия ми се доспива рано-рано Joy Смърфи Hug страхотно си се справила с козунаците и внимание по многото празнични дни и аз ша са пробам, добре че и ММ ще е вкъщи да помага в месенето и биенето Mr. Green
Ей хора ама много чистите бре, Ангелче и аз съм така с кг ама мойта мама няма ич проблеми там newsm78
Нощни Hug добре дошла и чакаме снимките smile3508 Няма ви изброявам да не пропусна някоя Flutter та много Hug на всички  Crazy

# 207
Добро утро!
Чистите, готвите...браво!
Днес лекинко и аз ще поизчистя, ама нещо ме помързява  Tired
Деси, нападнаха ли вече кърлежите? Много рано, бе! Да се оправят мъжете ти, че си представям си какъв ти е ужас да се грижиш за всичко.
Анелче, да не те плаша, ама след като спрях да кърмя започнах да свалям. Не знам защо...Уж се горят калории с кърменето, ама на...
Козунаци няма да меся, още не съм се престрашила. Ама покрай вас може и да се навия. Такива сте ми чевръсти булки  Mr. Green
Доизпивам си кафето и се мятам на парцалите и кофите.
Хубав ден, момичета! По-късно ще ви нагледам пак.

# 208
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро и от мен. Днес ще сготвя едно зеле, така малко по-късничко, една прахосмукачка и една Пена и стига... Mr. Green

# 209
  • UK
Мари  Hug Пена и у нас ще са вихри  Joy

Общи условия

Активация на акаунт