Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 196
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • в сърцата на децата <3
Коконче ще стискаме, ще стискаме  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Ти не се съмнявай, всички около мене прихванаха и в теб съм се отъркала - няма да се цепиш от колектива я! Бебе номер 2, в чиято мама се отърках, ще е факт скоро - още месец има. Ти в мен ли се съмняваш?!?  Thinking А в морето на 15 градуса само моржове може да се къпят. Нормални хора - не! Е, да натопиш петичките става, колкото да ти мине мерака, ама иначе...  #Crazy

Нощни, сигурна съм, че е било страхотно - ти обясняваш много добре, а и такова желание имаш! Все се каня да те питам
Скрит текст:
късия слинг колко метра трябва да е дълъг и колко широк, че имам един плат, който с тая цел е купен и на дължина ми е ок, но ми идва твърде широк (ако е възможно) - около 1.40 е широчината. Сгъвам го на 4 по дължина, но ми идва много груб възела, дали да го срежа  newsm78
Сори, че тука пиша, ама още ми е бозав мозъка и забравям 30 сек след като си го помисля  hahaha

Бубата днес е само по боди и няма такова щастие, като това, да си риташ във въздуха с боси крака!!! Размаза се да ми приказва и да се хили!

# 316
  • ул. "Мечтание"
Ангелче, по-късно ще ти пиша и за плата и за другото дето ме пита. Имам идея как би могла да го наместиш мей тая за да ви е удобен. Peace

Коконче, аз съм помощник за кърмене към Ла Лече Лига (накратко ЛЛЛ). Така се случи, че обичайните водещи на срещи днес бяха заети, та на мен се падна честта да водя кърмаческа среща.  Mr. Green

Стис за трансфера!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig Praynig Praynig

# 317
  • София
Нощни, страхотна си с ЛЛЛ, браво на теб!

Коконче, надявам се, че всичко ще е супер! Стискам палци!

# 318
  • UK
 doh ооо Нощни   bouquet дай боже след време да имам възможност да те ползвам и чисто професионално  Praynig Mr. Green
Мерси момичета  bouquet за 4 път ще ми е (не е, като да е за сефте), но аз си се вълнувам и надявам да ми е за последно Praynig Пък и утре ще си празнувам РД на Пловдивска земя, ха сега завиждайте ми Joy Може би, няма да мога да се включвам, но като се приберем ще се отчета подобаващо Flutter

# 319
  • Талант на 2012,2013 г.
За майката на Куини...

# 320
  • при късмета
Добър ден,
ние бяхме цял ден в парка.Детето се наигра.
Честит празник, на майката на Куини   bouquet
Коконче до понеделник ще вържа всички палци да стоят стиснати  fingerscrossed
Нощни браво на теб, ние знаем че ще се справиш
За вечеря ще правя пица поради липса на време за друго.Най се наяждам, като няма нищо за ядене  Mr. Green
Да подсетя Смърфи, че не е пускала снимки скоро.
Ако има други празнуващи, да им е честито и на тях

# 321
Благодаря ви, момичета!  Hug

Ние днес се влачихме в зоологическата и за кой ли път се учудвам на ентусиазма си с това щуро дете!  ooooh! Търчи като кон напред - назад и само в едни маймуни се загледа и с един щраус поиграха на туту - бау и това беше. През останалото време висеше на баща си на врата и гледаше незаинтересовано или тичаше между хората.  Tired
Добре, че баба му прояви желание да го изведе, та аз се хванах да мия прозорци по никое време, добре че са само два.  Rolling Eyes

Айде бай, до утрешната черпня!  Mr. Green

# 322
  • UK
 doh аз днес изтрещях  Joy
 Куини Hug честит празник на твойта мама, да е жива и здрава и още дълги години да сте заедно Hug  bouquet

# 323
Честит имен ден на майката на Куини! Да е жива и здрава!  bouquet

Коконче - супер рожден ден да си организираш в Пловдив! Страхотен град е, а след това и успешен трансфер!  Hug

Мама коко - като забравих какво съм пускала и какво не?! Ще се разровя.  newsm78

Аз се приготвям за гости, после пак ще се включа!

# 324
Нощни я ми кажи добър лекар за фиброаденоми във Варна.
Ще ходя като се върна в БГ.
Къщата изчистена.120 перални пуснати простряни.И  с малчо лежим всеки по-заниманията си.

# 325
  • ул. "Мечтание"
Благодаря, момичета!  Hug  bouquet

Тити, ти направо ме разстреля с тоя въпрос!  Shocked Аз съм сигурно последния човек, който може да ти каже имена на лекари, еле пък да препоръча.  Mr. Green Знам само нашата лична лекарка и бившия си гинеколог, който по-добре никога повече да не ми се мярка пред очите. Mr. Green

# 326
  • UK
Joy Joy Joy
 Тите и аз се размислих, че нали сме съгражданки и с Нощни Mr. Green обаче освен  за д-р или доц е Томов newsm78 май за друг кожен лекар Crazy не съм чувала, макар че и за този има и + и - отзиви Thinking
Днес взехме едни козунаци от Кауфланд Crazy за из път Wink на Баба, малей  ooooh! ама много вкусни бе, не мога се удържа hahaha все към куФнята ме тегли Joy

# 327
Коконке Мари убава разсмя ме  Joy Joy
Аз не търся кожен скъпа моя.А лекар за бучки в гърдите в следствие на кърменето на Емил.
Ходих преди време при една ама ме смахна ,че ще се махнат взе ми 50 лв и до там.
А минава вече над 3,6 мес и би трябвало да ги няма.

# 328
  • ул. "Мечтание"
Тите, ако ти е важно, ще разпитам за еветуални имена, ако искаш. Но със сигурност няма да е от личен опит.

# 329
  • UK
Коконке Мари убава разсмя ме  Joy Joy
Аз не търся кожен скъпа моя.А лекар за бучки в гърдите в следствие на кърменето на Емил.
Ходих преди време при една ама ме смахна ,че ще се махнат взе ми 50 лв и до там.
А минава вече над 3,6 мес и би трябвало да ги няма.
Joy Joy Joy Joy Малей doh засрамвам се веднъг smile3506 аз за друго го помислих rotfImao doh Joy  moresmile

Общи условия

Активация на акаунт