Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 185
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Честит имен ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден и на Коконата Simple Smile желая ти всичките ти мечти да се сбъднат и да сте живи и здрави цялото ти семейство  newsm59 nbirthday  party023 Tada  ura Gift
Аз малко изчезнах - не можах да си се наситя на сестричката ми.... Изкарах си страхотно с нея после ще дописвам, че имам да разказвам....
Може ли и на мене парола моля?  Hug

# 436
  • в сърцата на децата <3
Готово, Мария  Hug

# 437
Благодаря Ангелче  Hug

# 438
  • в сърцата на децата <3
Аз да ви разправям моите "перипетии" с една особа, уж приятелка.
Беше именничка вчера и ми звъни в събота УЖ да ме покани. Поканата беше "Ако искате елате, ама да знаеш, че гостите ще пушат в стаята, защото не мога да им забранявам. Все пак - на гости са ми!" Повече от ясно е, че щом ще пушат няма да идем...
Епизод 2 - вчера като ѝ звъннах да ѝ честитя ми обяснява как няма да приготвя вечеря за гостите си, защото "Няма къде да събера на масата 7 чинии, няма толкова място. А вие ще идвате ли?" Казвам - не. Тя "Е, добре, зачи си оставаме 7 човека и няма къде да събера толкова много неща на масата..." Та така... Майка ми казва "Свиквай неженените ти приятели и тези без деца да те отрязват". И аз свиквам. Ама не е приятно...

# 439
Здравейте,момичета!
Да честитя празниците на всички на патерица,да сте живи и здрави и много щастливи.И само хубави неща да ви се случват.
На Стефи,честито бебе.Да слуша много,да е здрав и спокоен.На теб бързо възстановяване и да разкажеш на лелите,когато имаш време Hug

# 440
ха Добро утро!
Е красотни сме как?Видях снимките.Но не мога да разбера кой кой е на някой Laughing
Вчера дигна и през ноща температура.Казва ,че нищо не го боли.Ще се следим и днес.
Смятам да излизаме малко навън.Кокори се едно слънце.

# 441
Едва сега успях да ви разгледам всичките - нямам нет цял ден, а и излизах малко по задачки...Хубави сте всички, хубави сте много  Hug Аз довечера се надявам да имам време, та ще изляза на светло и аз  Wink

# 442
Благодаря за паролата!  Hug
Ангелче, и аз харесвам Пловдив, дали защото съм била студентка там? А Варна не ми харесва изобщо. Не бих живяла там.  Crossing Arms У наше село ми е най-добре.  Laughing
Хубав ден.

# 443
  • София
И аз качих Peace

# 444
  • в сърцата на децата <3
Фортунче, малката направо ти е одрала кожата!!!
Люси, от твоите не мога да преценя, но май Петьо повече прилича на теб  Hug

Това е от тия дни - хич не си личи кой е баща ѝ!!!

# 445
  • при късмета
Ето ме пак.
Дребния като е вкъщи не ми стига деня.Отивам да гледам още снимки, аз ги надписах и добавих една моя.Като си кача на компа и снимките от сватбата и булка ще ме видите.
Пак да кажа: Куини идеята беше много добра  Hug
Аз пък се бях засилила преди петнайсетина години да ходя да живея във Варна.Много я харесвам, ама кажи-речи от тогава не съм ходила.
Кое време стна, още не съм сготвила, а дребния като стане пак ще ме изведе навън ooooh!
Коконче чакаме новини  Hug

# 446
Здрасти и от мен!

Какво си правите в тая жега?  Hug У нас засега е хладничко и ми е добре.

Да не ме псувате много за тая снимка.бг, вчера си скъсах нервите, докато се опитвах да качвам снимки.  ooooh! Правя албум, търся го после - нямааааа. Изведнъж се оказа, че съм направила два албума и съм сложила същите снимки в общия, викам си ще ме помислите за някаква изперкала!  Mr. Green

Много хубави мами и дечица видях, а тези които не съм ще разгледам след малко, пък вчера както си пазаруваме в Лидл и видях Валенцето със семейството си пазаруваха. Познах я по децата естествено!  Mr. Green Малко ме беше срам да се обадя, ама като се засякохме баш насреща и се запознахме на живо.  Wink

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 09:17 от QueenBee

# 447
  • при късмета
Куини и аз мисля, че те познах, живеем в един микрорайон  Grinning

# 448
Куини и аз мисля, че те познах, живеем в един микрорайон  Grinning

Вярно ли живееш в пети?
Аз мислех, че си някъде по Центъра, не знам защо ...  newsm78

Как няма да ме познаеш, такава красота се ражда веднъж на сто години!  Mr. Green

# 449
  • при късмета
Значи все пак съм се препознала, в осми съм.
И само още веднъж да чуя, че някой е дебел, видях ви, лъжете Grinning

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 16:35 от мама-коко

Общи условия

Активация на акаунт