Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 163
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • UK
а парола за албумчето????
Изпратих ти!
Ти как си? Почивай си повече, кротувай си на Д-то и си приказвай на бебетата  Heart Eyes Ако знаеш колко голямо значение има това! Когато забременях и ми казаха, че си самовнушавам, казах на малката "Знам, че те има!" Когато малко по-късно за малко да я загубя ѝ забраних да мърда където и да е - и тя взе, че ме послуша, дори на финала не искаше да излиза  Laughing Все пак - щом съм казала... Та - говори, говори, говори... Те те чуват, бъди сигурна!
Hug Hug Hug

# 466
  • София
Коконче, стискам палци. По Великден се случват чудеса! Сега лягай - краката горе, ядене, пиене - в леглото! Peace Hug Hug Hug

# 467
  • Талант на 2012,2013 г.
Коконче, ай дано, миличко... Praynig

Ваничка, познах ТА по екипа и футболистчето... Hug Laughing

Моите снимки в следващите дни. Mr. Green

дЕтето миЙ нощна, а майка му с две леви ръце... Crossing Arms Whistling

# 468
Добър вечер!
Сега се прибрах. Каталясах. Но съм доволна. Ходих да давам капаро за кухня. Майстора ми беше дал срок 30- 50 дни, ама като видя кинтата смъкна на 14- 30 дни да е сглобена и сложена. Вярвам му, много е добър, ама пак ми се струва нереално.
Коконче- браво! Ако и трите те харесат и останат, имам позната с тризнаци. Ще я включа да помага и тя.
Нови снимки ли има, да разгледам.
Паролата пръсва. Joy
Мари, писах ЛС.  Hug
Чакам си Къртицата и като звънне майка, отиде ми гледането. С 2000 безплатни минути е. Twisted Evil

Почнааа. До после!
Цун!

# 469
За градовете предпочитания различни.Аз си харесвам и Варна,и Лондон.
Направих едно картофено ядене с пилешко.Малкия е цял ден един омърлушен.Като каза яде ми се боб.Ходихме да купим и направих само и само да яде.
О пак ли чувам кой дебел кой слаб.Стегнете се Като гледам всичките са красотни.
ДАрилче да ни метнеш някоя снимка като стане кухнята.

# 470
  • Бургас
Ей,ами за мен парола? Crossing Arms

Ще се опитам да кача,но на компа са все стари снимки,а да качвам снимки с кабел не мога! Sad Embarassed

При нас подготовката върви усилено.Иванчо е на къс нашийник,направо му дишам във врата.
Още малко и му давам свободно.За това пък баща му е пуснат на свобода.Отиде за риба в Гърция. Grinning

Коконче,дано,дано!!!Пу-пу!!! Praynig Praynig Praynig

# 471
Добър ви ден и от мен! Благодаря за паролата, разгледах снимките. Много сте хубави всички, а децата са просто прекрасни. Heart Eyes

Коконче - пожелавам ти три броя за героя!  Praynig

Тук се разваляло, ама супер силно... Ще трябва и да готвя, от днес никакви въглехидрати и сладки храни, туй то - ще трябва да отслабна. Ще си направя регистрация в снимка.бг, за да кача и мои снимки.

# 472
  • Бургас
Каква е тая парола,бе хора???!!! Joy Joy Joy Joy Joy

# 473
  • ул. "Мечтание"
Коконче, чудесна новина!  Hug Стискам палци всичко да се нареди възможно най-добре!  Hug

Аз имам чудни новини.
Днес ходих да си пусна документите да си регистрирам фирма и да започна да си развивам дейността. Много, много се радвам. Най-сетне имам дейност за тая фирма, от кога я лелея.  Joy Има-няма 6 години станаха.

Другата супер новина е, че мъж ми спечели един супер проект и той е много доволен. Проекта е интересен и парите са добри.

Та да почерпя по случай случаите:

# 474
  • при късмета
Ето ме докато моите се изкъпят,
Смърфи качвай в този профил, нали е да си се гледаме
Коконче този път ще стане, само лягай и краката нагоре  Grinning стискам палци
Ста Ди не остана и теб чакаме с добри новини  Hug
Стефи се загуби, няма време сигурно.
Аз отивам да чета приказка, после пак
Нощни Честита ти фирма, от работа и пари да не се оттървеш

# 475
Каква е тая парола,бе хора???!!! Joy Joy Joy Joy Joy

В тон с празниците все пак!  Mr. Green Пулих се, пулих се и нищо друго не ми хрумна.  Blush

Нощни, честито и на двама ви!  Peace

# 476
Добре сега, ще се намери ли някоя добра душа да ми обясни как аджеба да кача снимки в албума? Praynig Направих си дори и регистрация, но никога досега не съм ползвала снимка.бг, само пикасата? newsm78

# 477
Добрата душа ти казва да качваш от общия профил с потребител и паролата.  Wink Mr. Green

# 478
Дайте и на мен име и парола Praynig

# 479
Добрата душа ти казва да качваш от общия профил с потребител и паролата.  Wink Mr. Green

bouquetна добрата душа. То нали има една приказка: Малко да имаш, ама навреме да ти дойде!  hahaha Та мойта работа същата, тръгнах да си правя акуант, че през него да да качвам... ooooh! Вече качих и мои снимки.

Нощни - честито, все на берекет да ви върви! Peace

Общи условия

Активация на акаунт