Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 089
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ерма, дръжките мъжа ми ги направи от тел, върху която усука тесто. Остави малко празно в двата края на дръжките и ги пекохме отделно. Мислех заедно, но при объщане на неопечените кошници плетката падаше надолу към дъното..логично Crazy. Та отделно ги пекохме и после забодохме дръжките.

Коконче, така също би ставало- от сладко козуначено тесто. Но прецених, че няма да се яде в никой случай, тъй като до неделя ще ги държа така върху секцията, обемни са, няма как да се покрият всички кошници, ще прахолясат и изсъхнат...и няма да стават за ядене. Тъй че изббрах по лесния вариант- с тесто за питка.

# 631
Смърфи се явява на вечерна проверка по бг време! Потопила съм се в дебрите на боядисването на яйцата. Да видим какво ще излезе от колумбийски яйца и немска боя?! Поне боята не цапа, абе немска му работа. Слагаш по три яйца в една торбичка, 300 мл топла вода и една капсула боя. Те са пет цвята и 5-те торбички ги слагаш в една тенджера, покриваш яйцата с вода и вариш. Само липсва син цвят и червеното е като оранжево, ама съм си купила и една българска, дето и през ръкавицата ми боядиса пръста, така че ще оправим немските пропуски.  Joy

Нощни - чакаме снимки, със сигурност е станала супер!

Валенце - браво за кошничките, аз такива работи дори и не си помислям да правя...Две леви ръце, какво да правиш  hahaha

Коконче - то сигурно при вас времето е супер, народът е по разходки!  Hug

Ето тази рецепта ми изпрати мама:
http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=612-kozunachen-keik&ref=facebook
Изглежда лесно, само дето тук орехите струват майка си и баща си. 200 грама са около 50 лева.  ooooh! Ама ще я пробвем без орехи, със стафиди само.

# 632
  • ул. "Мечтание"
Ето "пълната промяна" на кухненската ми маса. Която между другото сигурно е по-стара и от баща ми (който е на 63 г.)  Crazy Прекрасна, много здрава маса. Heart Eyes Сега стана още по-прекрасна!  Crazy

Скрит текст:
Преди

След

# 633
Здравейте,момичета!Днес цял ден бях навън и затова не съм се отчитала.Предиобед отидохме на гости на свекърите,а след това с мъжо на разходка и кафе.Много обичам да съм навън.Ама цял ден много ме боли коремът,усещам и стягане,а за капак и бебето много рита.Разказа ми играта днес пак.
Много са красиви кошниците,направо чудни.
Аз мислих да боядисвам яйцата днес,ама стана вече късно,а и след толкова разходки няма да си давам зор.Утре или в събота ще ги боядисам.

# 634
Sta-di - ако не си успяла да боядисаш днес, според църковният канон трябва да бодисваш в събота, а не утре. Peace

Нощни - smile3501 

# 635
Смърфиетка,знам,че е така,но в събота ще пътуваме.Може утре вечер да ги сваря,а в събота сутрин набързо да ги боядисам.Ще видим.

# 636
Тук съм, ей ме на - кой пита за мен? Току - що се прибираме от разходка с малкия. Имам приятелка, която живее в къща и ходим да играят дечурлигата на двора. Днес даже и племенниците бяха с мен, че малко гледачка го раздавах. Те не че имат нужда някой да ги бави - вече са на 10 години, ама на мен ми е най - спокойно като са при мен.
Нощни, браво за масата.
Вале, кошниците са супер. И аз да си призная като Смърфчето - такива неща даже и не помислям да правя, не е за мен това нещо. Само мога да ти се възхищавам, браво!

# 637
  • София
И аз съм тук! Преди 20 минути се прибрахме от разходката, схвана ми се д-то от седенето. Петьо е голям - няма люшкане, тичане след него вече Mr. Green Mr. Green Mr. Green, та пет аса седене... ама не смея и книгата да взема - все го гледам.

Днес много се стресна като видя едно момиченце на 3 години без китка... Едно сладко, усмихнато, как смело се катери... много ми се сви сърчицето, миличкото, дано да има късмет в живота. И ходеше някак особено... Да е живо и здраво.

Купих един разкошен козунак, е не може да се сравни с домашен, но го бива. Засега цялата седмица все неуспешни купувам... утре ще взема поне 3-4... Wink

# 638
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук съм. Кокончето ли ме търсеше? Hug Heart Eyes

Не се губи черен гологан, душко. Мачкат ме, газят ме, а аз се надигам все по-нахъсана...тъъъъъъъъъъът... Crazy

# 639
  • София
Добър вечер на моите другарки!  Hug
Може да видите една баба Яга на кадро.  Mr. Green Влизате и гледате, моята милост и там където най-вече си живея У кухнята и творя.
 Връщам се да ви чета, че днес беше много работа,много чудо. Кога ще дойде втроник, най-сетне.  Mr. Green
Нещо исках да ви кажа.... newsm78 какво беше..., а сетих се. Това е снимка от преди ...има - няма... две години. Те туйто!!

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 23:39 от marche14

# 640
Kyde е Баба Яга, не разбрах. Страхотна си. С тия приказки за 104 години и другите щуротии те мислех за най- дъртата. А то излезе готина и страхотна мацка.
Браво на всички, страхотни неща видях. И кошнички, и маси.
Утре пътувамеее.
 Hug

# 641
Марче, страхотна си! Изглеждаш чудесно, и аз като Дарил ще кажа - да не съм чула повече за Баба Яга и 105 години  Hug

# 642
  • София
Много благодаря! Зная, че сте възпитани...  newsm53

# 643
Искам и аз да видя Марчето пък! Crossing Arms Ама къде, в общия албум я няма? newsm78

Ето това се получи от колумбийските яйца, немската боя за основа и българската за малко разкош:

Скрит текст:

# 644
И аз не видях Марчето в общия албум.
Е Смърфче  страхотни  са станали.
Аз си мисля да вземем боички и да по рисуваме ,дано намеря.
 Вале много симпатични кошнички.
Аз също нямам нерви за пипкави неща като другите.

Общи условия

Активация на акаунт