Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 094
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Искам и аз да видя Марчето пък! Crossing Arms Ама къде, в общия албум я няма? newsm78

Ето това се получи от колумбийските яйца, немската боя за основа и българската за малко разкош:
Яйцата са прекрасни. Аз също обичам едноцветни и моите са такива, но червеното ми е с много силен цвят, грее.

Лошото е, че и аз не мога да ги открия пустите снимки. Бяха се показали, видях и себе си и кухнята си и част от цветната градина на терасата, а сега ги няма... newsm78. Ще трябва да поискам помощ от някой ...  този сайд е много дървен, не е направен хубаво, объркан е. Утре ще помоля отново да ги прегледа някой, който по разбира от мен. Ако някой знае как, може да пусне линк, тук направо  в темата, хич не ми пука кой ги гледа. Това съм си аз, баба ви Яга!  Mr. Green
Отивам да се мъча да спя.  Heart Eyes

# 646
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро!

Да пийнем по кафе?!?  Laughing:

Страхотни неща сте показали, момичета, кошнички, яйчица прекрасни... Темичката се напълни с топлина и уют.

Марче, мила аз съм с крачка напред. Може на снимка да не съм те видяла ама на живо съм! newsm10
Това е то. LaughingАма и на снимка искам... Rolling Eyes Wink

# 647
  • в сърцата на децата <3
Ха добро утро!
Марче, като си качиш снимките трябва да натиснеш бутона "запази", но онзи, който е ПОД всички снимки. Иначе моите поне не се качват...

Да ви кажа парната баня е най-готиното нещо, измисляно някога!!! Размазах се вчера! Обаче малката втора вечер поред спи неспокойно и цяла нощ ме рита и хич не съм се наспала... Ще се наспивам някой друг път хгхахаха

# 648
Добро утро!
Благодаря за кафето,Марѝ!
Снощи по късна доба и аз разглеждах снимките! Марче,наистина си много хубава!
Снимките ти са в албума на Нощни и затова не ги откриваш в общия! 
Големи красоти сте сътворили,момичета!  Hug
Хубав ден ви желая!

# 649
  • София
Марче, не знам защо, ама точно така си представях кухнята ти! Ти така или иначе си красавица, само дето с твоите приказки за 104 мислех, че ще си малко по-старичка, пък то! А кухнята ти е толкова топла и мила...аз съм нещо изкривена и имам странния навик да съдя за хората по кухните им...знам, че е тъпо, ама! Марче, моята кухня е в същите тонове.

Благодаря ви за комплиментите за кошничките, наистина са хубави!

Днес ми е зле, много. Пак имам проблеми с кръвното- в момента е 50/30...постоянно ми се вие свят.

# 650
Добро утро!Какви сте сръчни..а аз с 2 леви ръце hahaha
Скрит текст:
]

Смърфиетка яйцата са много хубави
Нощни масата е станала неузнаваема,все едно сте си купили нова
Вале страхотни кошнички
Днес се очертава един много,хубав ден,пожелавам и на вас   bouquet

# 651
  • Талант на 2012,2013 г.
Каке, тортиШката за мен нали? Mr. Green hahaha Joy Whistling

# 652
Да Мари,реванширам се за вчера

# 653
  • Талант на 2012,2013 г.

# 654
  • София
Добро утро и от мен!
Снимките на Марче са качени в албума на нощни. При мен излиза - общия е последен, а Нощни+Марчето - предпоследен (едно момче сиди върху паднало дърво.

# 655
  • UK
добро утро красотни мои ненагледни Hug
аз сега ставам Crazy закусвам и изчезвам в неизвестна мен посока tooth ша ме водят със синджир на разсодка, където и да е, само навънка да е Joy
Пък сутринта Crossing Arms рева,х ревах щото си втълпих, че нищо не е станало и тоя път и като ми говорят за демографския ни проблем по БТВ-ту, и как хората не искали да имат повече от едно дЯти и аз Rolling Eyes още по-се разревах, щот аз ги искам цеееелли 3 ама нъцки Rolling Eyes аАААА нови снимки ли имаме оооо отивам да зяпам  Mr. Green
Да ви кажа и аз незнам newsm78 в чий албум са изплясках Mr. Green Whistling ако някой може да ме закодира hahaha и премести Sick дето ми е мястото Crazy

# 656
  • София
Аз закусих с половин козунак и сега ми е тежко.

Към 10:30 и ние ще излизаме.
ММ отиде на риба да почине, аз се отказах - мързи ме.

Аз не мога да местя снимките Hug

# 657
  • UK
Марчеееееееееееее14 Hug видех те малиййй ooooh! била на 104 години Crazy как бре, та ти си ми връстничка направУ Crossing Arms Каква е тази тераса бре душко, красота!!! Много уютен твоят дом в частност кухничката ти  Heart Eyes

# 658
  • Талант на 2012,2013 г.
Марчетоооооооооо я видяХХХХХХХ... помогна ми добра душа... Hug Heart Eyes

Ма тя сега е още по хубава да знаЙте... На живо си е друго да я видиш...Мхм... Heart Eyes

А терасатаааааа...офффффффф аз нали си нямам, напълни ми душичката... newsm10

Ставам да готвя. ooooh!

# 659
Коконе, никакви сълзи повече! Горе главата, момиче!!!!

Общи условия

Активация на акаунт