Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 085
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Хубавици,аз да ви питам нещо.Вярно ли е,че днес не се работи нищо? newsm78 Чистенето в това число ли е?

# 661
Кака Дака,вярно е.Но поне пооправяне вкъщи не мисля,че е кой знае какво.Чак чистене мисля,че не трябва да е днес,утре е работна събота,ако имаш възможност го остави за тогава.

# 662
  • София
Хубавици,аз да ви питам нещо.Вярно ли е,че днес не се работи нищо? newsm78 Чистенето в това число ли е?
Като на всеки празник- не се работи. ама аз чистенето, прането..ми не ги включвам в тая графа. Няма сега да стоим в непочистено, спокойно си чисти. Днес не се шие, плете, такива женски работи...козунаци не се правят.

# 663
  • София
Ехоооо, добро утро!
Кака ви станА  най- сетне. Пия си кафето що`т са ми го направили, ами вие да не си помислите, че и други работи ми правят - НЕ! Само кафе и се омете да играе бридж и кака ви е сама. Удоволствието е мое. Вие сутрин сте активни, а аз съм заспала.
Коконо, ако така продължаваш ще взема да дойда и да си поговорим  Mr. Green Какви са тези приказки...то та стана фикс идея. А, по - спокойно, отпусни се, млада красива жена си...ох, колко много работи искам да ти кажа. Ще взема да ти пиша на ЛС, да ти обясня някои неща, ама ще изпиша цял роман. Дали после няма да си сърдита  newsm78
[/Кака Дака], хапнах и  торте, обичам. Да взема да се спра да ям, защото от тези лекарства дебелея, но се чувствам по-добре, което е изненадващо...
Валенце, благодаря! Кухнята наистина е красива. Много пари ми струва, защото е Скаволини, но имала съм дала съм. Масив е, а стъклата на едните шкафове, които не се виждат са прекрасни. Но вчера стана една беля огромна. На снимките малко се вижда,  но има една лампа - уникална е. Тя е на Мурано Дуе. Кълбо, стъклено, като един скафандър е. Много интересна и впечатляваща. Тъй като реших да я избърша, а тя трудно се почиства, счупих едната крушка. Добре, случва се. Но един умник, който един ден ще бъде изяден жив от мен, реши да бръкне с отверка във фасунгата да я извади и като тресна ток, бушоните изгоряха,  удари ...токов лъч  newsm78 в стъклото и я направи на ....нищо. Счупия, а то е дебело кристално стъкло. Е, как не го убих, не зная. Сега въртя из Гугълчето да я търся, ама нъцки.  Sick Вероятно ще пиша до фирмата и ще питам къде мога да я открия или поръчам отново. Оплаках ви се.

Днес съм в отпуска, нищо не се работи. Така е по канон. Отивам на църква, да се мушна под масата, да се помоля за всички за здраве и успех, да оставя първото червено яйце, да си взема здравец.
Ще се "чуем" отново, приятелки!  Хубав ден от мен.!! Simple Smile
пп всичко излезе в синьо...пак обърках нещата, но не се връщам да го оправя. Отивам да си видя цветята на терасата. smile3534

# 664
Е аз само изметох стълбите,не съм се преуморила hahaha Отивам да се къпя,днес ще ям плодове само,нали е строг пост. Crossing Arms ако можех и на вода бих изкарала само,ама нъцки..не мога Embarassed

# 665
Аз изчистих с прахосмукачката и избърсах пода с моп, това е за днес. Няма как поне това да не направя, пропусна ли един ден и веднага си проличава с това малкото дете. Да ме прощава Господ, не мисля че е кой знае какъв грях.
Леле Марче, ужас  Rolling Eyes Тоя човек как ще бърка така във фасунката с отвертка, добре че не му е станало нещо на него!

# 666
Каке, тортиШката за мен нали? Mr. Green hahaha Joy Whistling
Е,и аз искам от тортето малко,пък... Embarassed
Днес нищо не ми се прави,даже и не ми се чисти,вчера бях като една моторетка. Joy
Момичета,да ви попитам за първото боядисано яйце-четох,четох из нета,ама на вас вярвам повече.
След като го боядисах и оставих пред иконата,видях че съм боядисала пукнато яйце. EmbarassedГоляма съм блейка! Дали да го подменя с друго,второто,или така да си го оставя?!?  newsm78 Иначе пък няма да издържи цяла година...
Валенце,и аз съм с ниско кръвно,нещо соленичко хапни.
Kaka Daka,две леви ръце казваш-ами за левичарите,това си е голям комплимент! Laughing
marche14,по-малката беля е била!

# 667
Здрасти и от нас!
О това да не изчистя или да не пусна пералня,когато си реша абсурд.Та тя прахосмукачката е част от мен. Joy Joy
Коконоооо недей рева.Поразходи се и спри да мислиш.
Така си вредиш повече като се вманиачаваш.А  психиката е голямо нещо сама знаеш.
Марчето била на 105  Joy изглеждаш страхотно.
Отивам да оправя детето и да го водя на градина.А после се мятам из кухнята.
Мен за това ми беше гадно,че мишката ми превзе кухнята.
Ама сега си е само моя Laughing

# 668
  • София
Ние се върнахме преди 30-на минути, изнори ме жегата. Хапнахме в Хепито с Петьо пържени картофки и салата... Сега гледам, че се заоблачи Peace

И аз нищо не правя. Хапнах още половин козунак.... и ще вечерям козунак! И така още поне 3 дена!!! Laughing Laughing Laughing Hug

# 669
Ние с Малчо и баба му ходихме в Центъра да се мушим под масата, взехме си здравец и така. Напазарувах си каквото ми трябваше за козунака и утре ако се запуши откъм Люлин да знаете, че съм аз!  Mr. Green Кофтито е, че Бобо спа 20 мин . в трамвая и повече няма да иска да легне днес, а така ми се дремеше и на мен, особено сега след салатката ...  Tired

Ако щете вярвайте, но у нас ми е хладно и ще хода да си намятам нещо на гърба, че умрях от студ.  ooooh!

# 670
  • София
Момичета,да ви попитам за първото боядисано яйце-четох,четох из нета,ама на вас вярвам повече.
След като го боядисах и оставих пред иконата,видях че съм боядисала пукнато яйце. EmbarassedГоляма съм блейка! Дали да го подменя с друго,второто,или така да си го оставя?!?  newsm78 Иначе пък няма да издържи цяла година..
Смени го. Всички яйца боядисани са за празника и наречени на него. Така че проблем няма. Но аз питах отчето относно съхраняване на червено яйце цяла година пред иконата и после гадаене в/у него и той ми отговори, че това било езическо поверие, нямало смисъл от това. Църквата не се доверявала на тези гадания,..... не знам. Вече не поставям, освен върбови клонки от Цветница.
Нощни, недей да се дразниш, че при теб съм качила снимките, ще го поправя, но ми трябва време и помощ за прехвърлянето им. Извинявай, ама толкова си мога.  Peace

# 671
marche14, Heart Eyes благодаря ти от сърце! Освен,че си хубава,си и много готин човек! Спести ми хиляди терзания! Да си жива и здрава!  А иначе,аз не чупя старото яйце никога,просто го хвърлям в течаща вода...

# 672
Добро утро и от мен, красотни!  bouquet

Марчеееее, какво гадже си, пък ти ни разправяш, че си Баба Яга на 100+! Naughty А кухнята и терасата са трепач. Heart Eyes Ама твоя убавец добре, че е жив и здрав след това изпълнение с отверката, то вярно да го изяде човек жив, ама стъкла и ламарини се купуват. Hug

Мари - благодаря за кафето, че нещо не мога да се събудя, а съм на курс!  Hug

Днес ще нося боядисани яйца на курса. С изключение на германката, друг такова чудо не е виждал.  hahaha

На всички останали мацки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Като се върна пак ще пиша.

# 673
  • София
Кани се да вали и на мен ми се доспаааа...
Сега ще пийна едно каЙве и ако не помогне - ще легна да дремна един час...
А може би да не пия кафе newsm78

# 674
Сега ще пийна едно каЙве и ако не помогне - ще легна да дремна един час...
А може би да не пия кафе newsm78

Сега ме подкокороса и отивам да си правя мляко с нес.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт