Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 073
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Писах....., ама няма нищо.

После пак.

# 676
А новата мама защо се крие.
Аз чистя по изхвърлих няколко чифта обувки скъсани ,а си седят в шкафа.
Никой не видя никой не чу.Отивам да оправям гардероба.мятам по-едно око.Пишете  Simple Smile

# 677
  • Талант на 2012,2013 г.
Уфффф... изваля се небето. И град имаше. ooooh! И никакви хора по улиците. Спомних си дните, когато Цеци беше дете и гледахме от балкона, който тогава имахме с часове как вали и долу улицата заприличваше на река. А хората шляпаха със обувките...

Тогава нямахме интернети и чудеса, бяхме си самички, таткото ходеше на работа... Ех, хубави времена бяха...

Сега пък ми се допи кафе и ще пия.

Ииии кажете ми моля нещо изпитано против запек. Химията го побърка моят мъж. Много го закъсахме. Последно Марчето ми каза рициново масло и то не помага...Страшна работа  ви казвам. Ако знаете нещо, което помага, давайте акъли... всичко ще пробва,само да го не боли... Sad

# 678
Марче сини сливи и круши.

# 679
Сливите сушени, овесени ядки, ленено семе.  Rolling Eyes

# 680
Как сте мили мои HugАз имах приятелка на гости с бебето си.Чака ме да родя,че да ги разхождаме заедно.И ми донесе 2 торби бебешки дрешки,толкова са сладки.
Моят мъж пак е наряд,нямам търпение да си идва утре и да хукваме по гости.

# 681
  • София
Мари, на мен лично нищо не ми помага от народния лек. А нали знаеш, че съм след операцията и не трябва да имам пропуск Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не знам дали може да пие лекарства, защото аз от 2 седмици се родих с него. На мен действа след 12-14 часа, по рецепта пише 20 капки на ден, аз пия по 10. Казва се дулколакс... Виж в нета описанието му...

# 682
  • UK
Pribrah se
Нощни Hug бяхме на разходка у ваше село Crazy ама то голямо бре ooooh! докат го видим хубаво ми се раздрънкаха чарковете hahaha
Ами момичета, така е, аз си мрънкам от време на време Rolling Eyes вие пък, трябва да ме изтърпите Mr. Green Crossing Arms
Марче как с отверка при тока бре, душко #Crazy Мари Дуфалак това е един съвсем безобиден сироп Peace дават го на бременни по принцип и такива след инвитро процедура и имащи проблеми с изхода (00 Joy)
Смърфи защо само Швабката newsm78 знае за яйцата, по принцип в Колумбия, няма ли, такъв обичай с боядисването на яйчица, ти не си ли накупи боички и от БГ, тука по твое време бяха започнали да ги пускат Hug
Луси сега и на мен ми се допи мляко с нес, ама вече ми е късно, ще оставя за утре сутрин аз такаова пия сутринта Wink
Тите Hug да не забравите да поканите и бате Мишки Mr. Green в Недел,я да се чукне с яйчице hahaha

# 683
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug Hug HugМомичета... не съм пробвала само дулколакса...ще пробваме и него, Луси.

# 684
Момичета,дека сте?Днес в нашето село(град) имаше многооо туристи,направо ми напълниха сърцето.Добре,че дойдоха празници,та малко да живне тоз град.Иначе,все едно е паднала бомба.Отделен въпрос е,че ни е сбъркан града и няма капацитета да събира толкоз МПС-та ама айде,поне е красиво.Аз козунаци още не съм купувала,утре ще го направя,ама ММ не иска утре вечер с мен на църква,а предните 3 години ходеше,обидена съм му Crossing Arms Похвалете се вие с нещо,отивам да пуша и като се върна,да сте изписали света Peace

# 685
А Коконке твоя приятел опъна пепелите отдавна.Не му се пада честа на великден.
То и в Англия няма традиция да се боядисват.Тук е Ester  и празнуват с шоколадови яйца.
А къде се губят Джили и Редсеа?
На двора пече едно яко слънце.Смятам като взема детето на градина да минем през парка до нас.
Къщата ми е подредена.Остана утре яйцата да боядисаме с Емко и сме готови за празника.

# 686
  • UK
А Коконке твоя приятел опъна пепелите отдавна.Не му се пада честа на великден.

Цъ, завалийчето ooooh! Joy Joy Joy и аз намазах един заяц на линд Blush ама от шоколад Mr. Green
кака Дара откъде си? то и тука вече се моткат заблудени баби германки hahaha

# 687
  • София
Мари, пробвай.

Айде, момичета, времето за кафе свърши....

# 688
  • UK
Мари, пробвай.

Айде, момичета, времето за кафе свърши....

цъ, нещо с мляко като за мен трябва hahaha алкохола, ми е забранен Crazy

# 689
  • София
Коконче, фор ю:

Общи условия

Активация на акаунт