Тоскана, Италия

• 128 158
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте, време е вече и за италиянско море. Да ви приканя към него със снимките ни от миналото лято, невероятни плажове:
http://www.album.bg/bled/albums/202525/

# 31
  • София
Време за море около Тоскана, от темата за Италия.....
Viareggio е най-населеното място в района и не само през лятото. През сезона цялата ривиера се пука по шевовете, но малко по-нагоре в Lido di Camaiore, Vignone, Marina di Pietrasanta, Forte de Marmi, Torre del Lago всичко е доста по разтеглено и на много километри плаж, спокойно се поместват стотици хотели.

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 13:52 от Bled

# 32
  • София
Едно от най-хубавите места на Тосканската ривиера, Marina di Pietrasanta:

Marina di Pietrasanta/личен архив/
И още:
Скрит текст:

# 33
  • София
Хотелът за който ме питахте в Тоскана, бяхме в него точно преди една година, един малък рай:
Hotel Borgo San Giusto, Empoli/личен архив/:

Ако трябват други, ще ги пусна и тях..........

# 34
  • София
Да, казвам веднага, цената на предишният хотел Hotel Borgo San Giusto в Empoli беше само 38,50 евро на стая-гореща оферта.......Закуска, интернет, паркинг, басейн и невероятна красота......

Път от хотела към лозята/личен архив/

# 35
  • София
Следващ хотел в Тоскана, Villa La Palagina, близо до Figline Valdarno, лични снимки от него:

И още тук:
Скрит текст:

# 36
  • София
tyntyrymyntyry Продължаваме в желаната Тоскана, Capalbio с лични снимки и коментар:

Прекрасен исторически град, близо до морето, не много известен, страхотна природа, невероятна гледка:

Има места за настаняване, хубав хотел, предпоставка за прекрасно изкарване:

Това е нашият хотел, Valle Del Buttero:

Тук още снимки от нашият архив:
http://www.album.bg/bled/albums/203159/

Паметника Nana Fontaine в селището.

# 37
  • София
от papa
Цитат
Нашето пътуване до Флоренция се провали понеже се поболяхме - продавам билетите си за Уфици и Галерията на Академията. Ако някой е на път или е там и си няма билети за Уфици и  Академията - продавам по 3 билета (2 нормални и един "Free" за младеж до 18г например).
Билетите за Уфици са за утре 03.08.2013 от 12:30 а за Академията - в неделя 04.08.2013 от 9:45.
Общата цена на трите беше EUR 34 за Уфици и EUR 34 за Академията. Давам ги на половин цена.
На евентуално възползвалите се - приятно прекарване във Флоренция. Ние - по-нататък, дай Боже.

Чудесна възможност, ако някой се намира в момента във Флоренция......

# 38
Страхотна тема ... умирам за Тоскана . Току що се върнах от Комо и вие сега пак ме разболяхте  Heart Eyes

# 39
  • София
Eлия И аз обичам много Тоскана, напиши нещо за разходката до Комо в темата за Италия, че не ми стига времето........

# 40
Eлия И аз обичам много Тоскана, напиши нещо за разходката до Комо в темата за Италия, че не ми стига времето........
Коя е темата за Италия ? Не съм писала там ...Мога да кача и снимчици  Heart Eyes

# 41
  • София
Eлия Ето прочети темата, тя започва с Como:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=725171.0

# 42
  • София
Радваме се да срещна познати ник-ове и в тази тема! Laughing
Момичета, дайте съвет за някакъв комбиниран билет за Флоренция, включващ Уфици, разбира се! Става дума за ден, не разполагам с повече, за съжаление! Embarassed
Ще съм благодарня и за всякакви други съвети - и кулинарни такива! Hug

# 43
  • София
yav4e_mrav4e Един ден за Флоренция е твърде малко, но като няма повече.....Били сме три пъти и още не сме видели всичко.....

Ето тук виж вариантите за еднодневни пакети, може да се купят онлайн, но не са евтини:

http://www.tickitaly.com/tours/florence-tour.php

Ако отидете за един ден без организация, изключено, опашките за Давид и Уфици са големи.

Ако ти кажа друго какво да разгледате, пак няма да има време.

Това което ти показвам с нашите снимки е задължително

За хапване дали ще има време ?
На Piazza della Repubblica има няколко заведения където атмосферата е прекрасна

Бяхме в това, Giubbe Rosse

През другото време в по-малки, но приятни, скрити в уличките

Ако нещо друго те интересува съм насреща.....

# 44
  • София
Bled, благодаря ти! Скъпи са тези турове, по-добре е сами да си букнем - дилемата ми е можем ли за ден и един следобяд да видим Уфици, Академията и градините Баболи...Ясно е, че чисто физически е възможно, но ми се струва, че ще се уморя и изнервя. Crossing Arms
Иначе, това ни е 2-ро посещение там, но 1-я път само "маркирахме" основните забележителности.

Общи условия

Активация на акаунт