На море в Турция - тема 23

• 96 290
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,bori79. Сигурно сте разгледали всички 4 зв. хотели в Айвълък,Кушадасъ и др. Аз бих Ви предложил един много добър 4* но в едно малко популярно засега селище-Дикили. Намира се на 30-на км. на юг от Айвълък/така че не е далеч,едно от условията Ви/. хотела е изцяло реновиран,с отлично мебелирани стаи,прекрасен интериор,хубава храна,голям басейн,детска секция,твърдо пясъчен плаж и две водни пързалки за детето. На първа линия,повечето стаи са с изглед море, аз бях приятно изненадан от нивото му. Хотела се казва-Halic Park-Dikili.Зная че се предлага от Турс Клуб,но сигурно и от други ТА. Дайте ми мейл и ще  Ви пратя снимки от месец април  2013г. Успех! Peace

# 151
  • София (Възраждане)
Някой посещавал ли е Адаланд и по специално шоу и къпане с делфини? Цените са Sick, отворих да тествам резервационната система, почти няма места ooooh! Ще ми се да прочета мнения Praynig

# 152
Ние сме посещавали Адаланд, когато бяхме в Кушадасъ, тогава бяхме в Атлантик и решихме 1 ден да го видим и т.н. Цената за ползване на водните атракции е по 25 ТЛ на човек на ден, децата и те така /то моето тогава беше на 9 год, но за по-малките може и да е по-малко/. Чудни водни съоръжения има  Peace За делфини изобщо не сме се пробвали. Хотела се води 4* май, но много, много не му давам 4 бройки от тях. Единствено аквапарка ти взема въздуха  Crazy Вечер има дансинг, от пода на който пръска вода нагоре и ти си танцуваш сред фонтаните  Mr. Green Абе, веселба.....
П.П. Големите пързалки със скоростните отсечки работят до 15 часа, а други работят от 13 часа, в смисъл доста е разпокъсано работното им време  newsm78

# 153
Здравейте ,търсих в темата ,но не намерих коментар за този хотел  www.sealifehotel.com .

# 154
Здравейте ,на всички пишещи по темата.И ние,като много от вас очаквахме с нетърпение края на юни
за нашата почивка,но се случи нещо неприятно.Внукът си счупи лакетът на 27.04. има сложена игла,която трябва да се махне след 8 месеца,а на 27.05. ще му свалят шината.Резервацията ни е от
21.06. за Кушадасъ все още не можем да решим-да се откажем ли или да отидем.Ще съм ви много благодарна ако някой е имал подобен проблем да ме посъветва.Внука е на 9г .От 4г. го водим с нас в Турция.Знам,че във водата ръката се раздвижва по -лесно,но се притеснявам, от любимите му водни пързалки.Дали е разумно да ходи на водната пързалка или само в басейна?Благодаря на всички които
ще си направят труда да ме посъветват.

# 155
  • Русе
А защо не се посъветвате с ортопеда?
Буен ли е много, че се притесняваш? Ако е по-разумно детето, може и да нямате проблеми, но ако е като моя син, който като види вода и пързалки - не мож го спря Mr. Green

# 156
А защо не се посъветвате с ортопеда?
Буен ли е много, че се притесняваш? Ако е по-разумно детето, може и да нямате проблеми, но ако е като моя син, който като види вода и пързалки - не мож го спря Mr. Green
Не е буйно дете,много е послушен,затова и приятелките ми ме съветват да не се отказвам от почивката.Преди няколко години и аз си бях счупила ръката и след физиотерапията поитах лекарката
може ли да отида на море,тя ми отговори,че е препоръчително и наистина във водата счупеното се
раздвижва по-лесно.Аз се надявах да намеря някой,който е имал такъв проблем-подобен на внука ми.
Благодаря ти за мнението.Разбира се ,че ще се посъветваме и с ортопеда.

# 157
                                 Светъл празник на всички!

# 158
Честит Празник, Момичета!

След две седмици и ние заминаваме за Бодрум, вече нямам търпение.. Никога не сме ходили в Турция и се надявам, че няма да останем разочаровани.

# 159
  • Пловдив
Честит Празник, Момичета!

След две седмици и ние заминаваме за Бодрум, вече нямам търпение.. Никога не сме ходили в Турция и се надявам, че няма да останем разочаровани.
Здравей !Може ли да споделиш в кой х-л ?И ние ще  ходим там,  но септември.

# 160
Ние сме в Kefaluka resort..

# 161

Ще чакаме снимки !

# 162
  • София

Страхотен избор!

# 163

Били ли сте там? Можете ли да ми дадете някаква информация? Simple Smile

# 164
  • София

Били ли сте там? Можете ли да ми дадете някаква информация? Simple Smile

Само го разглеждах, но много ми хареса. Елегантен, изискан, персоналът ми се стори на ниво. По думите на нашия гид, това е един от най-добрите хотели в Бодрум. А той имаше доста наблюдения като представител на Тез тур.

Общи условия

Активация на акаунт