На море в Турция - тема 23

• 96 391
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
За непросветените, обяснете моля какво е "Хаджията"!
Първа спирка на автобусите след преминаване на границата. Скромни магазинчета с малко хранителни продукти (предимно локумести Grinning) и сувенирчета - дрънкулки. Нищо особено. Там последно може да се пазарува с левове и да се обменят за лири.
Това е за автобусите, които минават Капитан Андреево. Миналата година бяхме с Дорис (с които и през тази ще пътуваме). Техните автобуси минават ГКПП Лесово, но там има същия комплекс, от който също могат да се купят прясна баклава и локум.
Кога ще пътувате с „Дорис“.Ние за първа година ще сме с тях от 21.06.2013г.Кушадасъ „Виста Хил“
От същата дата, само че в хотел Батихан.

# 436

Ако не е неудобно ще попитам, каква е цената на Annabella и много ли е голяма разликата с Miracle?

796евро е за двама възрастни и дете в Анабел, срещу 1500 евро в Миракъл, което е почти двойно, та и за това ми е чуденката кой да избера. За Анабел не намирам отзиви, а и без това съм си наумила да е Миракъл. Утре ще рашавам на място, като отида до агенцията Peace

Аз нямам лични впечатления и от двата хотела, но се опитах да намеря някакви отзиви за този в Аланя, но не успях.
http://www.holidaycheck.de/hotel-Hotelbewertungen_Annabella+Diam … b-hid_604701.html  82% го препоръчват, или иначе казано, почти всеки 5ти не го препоръчва.

# 437
Здравейте,
Едни от най -хубавите хотели в Кушадасъ са Гранд Белиш, Пайн Бей , Адакуле и Онирия Кларос.... Всички са 5 * и са на ниво.

# 438
  • София
Привет  Hug
Към хотелите в Кушадасъ ще добавя и Ephesus Princess 5* нямам никакви забележки към хотела, всичко е прекрасно  Simple Smile

# 439
  • София (Възраждане)
Пропуснали сте Паломите Peace

# 440
За първа година ще почиваме в Турция и се чудя колко пари да си носим джобни ? На all inclusive сме в Кушадасъ.  Приблизително вие по колко си носите?

# 441
Момичета в неделя заминаваме за IC Green и вече нямам търпение!!!После ще напиша отзиви ,като се върнем живот и здраве! Grinning

# 442
Момичета, тъй като в момента гледам една много добра оферта на ласт минит за самолетна почивка в Алания с полет на 25.05., която е за 6 нощувки на ол за 139 евро на човек без таксите в хотел 4*, може ли някой да сподели, дати такива почивки не са тесла. Моля, ако някой е ползвал такива от ТА Алфатур да помогне със собствен опит.

# 443
Момичета, тъй като в момента гледам една много добра оферта на ласт минит за самолетна почивка в Алания с полет на 25.05., която е за 6 нощувки на ол за 139 евро на човек без таксите в хотел 4*, може ли някой да сподели, дати такива почивки не са тесла. Моля, ако някой е ползвал такива от ТА Алфатур да помогне със собствен опит.
С Алфатур проблеми няма. Проверете рейтинга на този хотел в Холидейчек /или на друго място/. Къде точно се намира в Анталия. Ако напишете името на хотела, може би някой ще се произнесе. Така, както сте го написали е много неясно.

# 444
Благодаря, НДимитрова за бързата реакция.
Хотела е в Турция » Инджекум – Алания » SEA BIRD BEACH HOTEL 4 *. Аз прочетох доста инфо за него и като цяло ми се струва, че отзивите са добри като за такъв хотел.
Въпроса ми по-скоро е за това, дали на такава цена може да се разчита на добра почивка? Дали например не те слагат в малка стая на първия етаж? На много шумно място или нещо друго може да куца в офертата. Защото иначе обикновената цена за този хотел и почти двойна. Затова ако сте ползвали такива почивки с по-големи отстъпки на ласт минит, моля да споделите. Ако имате и повече инфо за хотела особено от тази година, ще ми бъде от полза за да реша дали да се възползвам от офертата. Тъй като ми е малко рано като дата, смятате ли че за юни или за края на септември и/или началото на октомври може да пуснат пак такива оферти. Имате ли впечатления от предходни години?

# 445
За първа година ще почиваме в Турция и се чудя колко пари да си носим джобни ? На all inclusive сме в Кушадасъ.  Приблизително вие по колко си носите?

Зависи.
Колко човека сте.
Имате ли намерение да купувате злато, кожени изделия.
Ще ходите ли на екскурзии.
Или ще се ограничите в купуването само на сувенири и дребни подаръчета.

# 446
За непросветените, обяснете моля какво е "Хаджията"!
Първа спирка на автобусите след преминаване на границата. Скромни магазинчета с малко хранителни продукти (предимно локумести Grinning) и сувенирчета - дрънкулки. Нищо особено. Там последно може да се пазарува с левове и да се обменят за лири.
Това е за автобусите, които минават Капитан Андреево. Миналата година бяхме с Дорис (с които и през тази ще пътуваме). Техните автобуси минават ГКПП Лесово, но там има същия комплекс, от който също могат да се купят прясна баклава и локум.
А за минаващите през М.Търново има ли някакви такива магазинчета ?

# 447
  • ВАРНА
 fur4i ще чакам с нетърпение отзивите ти за Грийн Палас,защото от 31 август и ние ще почива ме в него!Пожелавам ти весело изкарване и само положителни емоции  Hug

# 448
fatalina,  предполагам, аз не съм ползвала ласт минит, но предполагам, че някой се е отказал в последния помент и затова почивката се пуска на ниска цена. Но това си е моя интерпретация.

# 449
Винаги вземам. Локум, баклава и сувенири.
Само да допълня - сапун със зехтин / от "Кипа",на "хаджията" го няма/
Все си мисля,че не е необходимо , но се радват .

Общи условия

Активация на акаунт