Отговори
# 150
Запис.  Grinning
Ние се прибрахме. Сега съм се вкарала малко в цикъл - кърмене, цедене, дундуркане, спане (и двамата) и пак отначало, та не ми остава време да пиша  Rolling Eyes Открадвам си мъничко сега.
Днес падна пъпчето, сега ще си помисля къде да го хвърлим  Sunglasses  Тази нощ ни е първата сравнително кротка нощ, в болницата ме сбърка, мисля, че беше гладничък там и не е имало достатъчно кърма.
Нашите са тук, да помагат уж, обаче са решили, че трябва да се пази тихо около бебето и сега две думи не можем да си кажем  Crazy Laughing Но поне готвят  Mr. Green

# 151
Честитона всички родили мами! Вече сьм сигурна, че аз ще затворя темата, то остана ли още някоя неродила?

# 152
Аз и Placa мисля.
zonichka изчезна, сигурно вече е мама.

# 153
Ихаа, колко много бебчета! И какви прекрасни и леки раждания!

Браво jos, браво mary cherry.

Много се радвам и на позитивизма на Вержиния Андреева  Hug

Аз също вече официално преносвам, въпреки че моят термин е изчислен само по УЗ и не знам колко е реален. Засега не съм се притеснила, не бързам, само стискам палци и се моля да тръгне нормално, когато е готово.

Радвайте се, че имате доктори, склонни да чакат седмица - 10 дни след термин - несравнимо е раждане тръгнало само и индуцирано такова.

Иначе и на мен ми създадоха емоции в последния момент - както всичко беше наред, планирано естествено раждане (или поне опит за такова) в частна болница с дула и в един момент се оказа, че съм прекалено "рискова", защото съм след две секцио и биха ме поели само срещу двойна сума и при шефката на болницата. С две думи чист рекет, защото преди месец на думи положението беше съвсем различно. Но както и да е. Добре че бързо намерих резервен вариант и склонен да пробваме естествено доктор, на който имам пълно доверие.

Слънчев ден момичета и да разходите за последно коремчетата в този слънчев уикенд (ако има останали коремчета де:)).

п.с. ааа, сега виждам, че не съм самичка и повече кореми ще се разхождат на слънчице:)

# 154
Хриси, да не си се уговаряла в Св. Лазар?
КайРенн там раждаше естествено след 2 секцио и пак при шефката, за високата сума...
Дано всичко мине леко при новия доктор  Hug

# 155
hrisi, стиснати палчета!
и на другите неродили още Hug
Coffe Break, аз разкритие имах още на 24ти, 3-4 см разкритие след контролния при моя док за раждането.
а тръгнах, защото зълва ми каза да се обадя на док все пак да му кажа какво става, коремът ми се стягаше, леко ме наболваше кръста на един момент от разходката с малката следобяд, а наобяд ми падна и предната нощ нещо като тапа, така си мисля, че беше. и въобще, защото и с миналото раждане така пак имах 3-4 см разкритие през деня, следобяда ми падна тапата, а нямах болезнени контракции, само стягане на корема леко и неритмично.
и док каза идвай да те приемаме.
и леко родих, без упойка, наистина бързо стана.

# 156
Еовин - да, в Св. Лазар. Знам за КайРенн (Деси), много се говори за нейния случай в кърмаческите, дули и подобни среди:)
За съжаление обаче спрямо мен постъпват по некоректен начин в последния момент. А нямам как да отделя над 3 500 лв. Или дори да се напъна, пак няма да се чувствам комфортно и спокойно, а това е най-важното, според мен...

jos - Благодаря  Hug

# 157
От сърце пожелавам на всички останали мами леко раждане. И нещо важно- когато дойде моментът и ви качат на магарето- слушайте лекарят или акушерката какво ви казват. Това е особено важно за по- бързото и безпроблемно раждане. Така се избягват и разкъсванията.

# 158
Ето ме и мен на отчет !!
Вчера доки ми даде документи за прием в болница заради преносване и ме посъветва да отида до болницата за да видя дали ще ме приемат (понеже само 3 дни преносвам) за да ми записват тоновете през уикенда понеже той няма да може...Отидох до ТК-прегледаха ме,записаха 1 тончета (супер са) но ме върнаха и казаха в понеделник да отида за да стане 1 седмица преносването а междувременно да ходя на тонове при тях...
Като цяло съм доволна-вчера нещо не ми се влизаше в болница ама изобщо и после с ММ излязохме да отпразнуваме че още 2 дни съм си вкъщи с тумбака  Joy
Обаче от тая жега краката мн ми отичат,слагам ги в студена вода,нависоко ама хич не ми харесват....
Днес свеки ще идват на гости така че отивам да се подготвя...чао от мен !!

# 159
Честити нови априлчета! Браво на майките, чудесно звучите!   bouquet

# 160
честити бебоци  Hug
witch, стиснати палци от мен!

и аз в първия час на 26.04 родих бебока, 4 кг, 51 см, нормално раждане и много бързо родих.
не изчаках до сутринта, в 22 ч бях в приемното с 6 см разкритие и никакви болки, добре че беше пак зълвичката ми да ми каже дасе обадя на док и да ходим. за късмет моят док беше дежурен  Heart Eyes  Hug

кърмим се без добавки и съм много щастлива!

седнала съм с бебо пред комп и ставам. стиснати палчета за всички ви  Hug
Честитоооо, мила маменце!!!! Да ви е жив и здрав бебока и многооооо да ви радва!!!!

# 161
Честито на всички майчета!!! Да са ви живи и здрави малките съкровища!!!

# 162
Честито на всички мамчета! Бебоците да са ви живи и здрави и да имат светъл път.

Момичета, след като се върнах от болницата преди около седмица, забелязвам, че групата ни във фейсбук я няма.. или аз без да искам съм направила нещо докато влизах през телефона...
Вие виждате ли я? newsm78

# 163
Момичета, след като се върнах от болницата преди около седмица, забелязвам, че групата ни във фейсбук я няма.. или аз без да искам съм направила нещо докато влизах през телефона...
Вие виждате ли я? newsm78
Мила, аз си я виждам, мисля, че няма проблеми Hug

# 164
Щъркелова вест-Zonichka днес след спешно секцио е станала майка на принцеса Николета. Тя тежи 3910 и е 52 см. Пожелавам   бързо възстановяване на  мама, че да гушка малката кукла.
Момичета, аз съм си все още 2в1 . Индуцирането се оказа неуспешно, т.е. изтече системата и не получих контракции и ме върнаха в патологията.  Sad  за проследяване до понеделник. Май няма да излезе сама Sad

Общи условия

Активация на акаунт