ЮНИ на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 24 934
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Канари, предлагам ти и по едни букли да завъртим преди секциото та да се знае, ако е да е  Joy Joy Joy Joy

# 571
  • София
Хаха-ми да кво-ние няма да се потим...хахаха-като историята на една мама в "смешно ли е раждането"-имала рд ,празнували, тя почнала да прибира шета и мие,а мъжът и си легнал.и водите и изтекли.тя се изкъпалс,облякла тоалет,направила си прическа и сложила грим и му казала:скъпи,време е.а той се надигнал,погледнал я и казал:какво...на ресторант ли ще ходим.... Joy

# 572
Fashionmama много съжалявам за загубата ти Sad Всички ще си отидем един ден, сега обаче ти предстои прекрасна среща с бебчето, която да ти вдъхва надежда Hug
Аз вчера ходих на рожден ден и уж всичко мина супер - бях седнала на удобен стол през цялото време и не се прибрахме много късно, а днес не мога да стана от леглото. Почти до обяд лежах и после само се преместих да дремя на дивана. Даже и сега ми е поспаливо. Явно не съм вече много за излизания... От друга страна бебките бяха много палави цяла вечер и изнесоха цяла програма. Направо корема ми правеше мексикански вълни и всички супер много се радваха и учудваха - всички гости бяха доста млади и никой от тях няма деца, почнаха едни сравнения с пришелеца Laughing ... Та това беше много весело Heart Eyes 

# 573
  • София
Айде аз пак да се включе, че да не изпусна.

За шишета - аз съм взела Авент /те са FREE BRA/ и са оки за бебче, стъклото като цяло е по-издържливо, няма да пожълтее с времето и да се захаби така, НО е доста по-тежко и бебче няма да може да си пие от него после само защото най-малкото може да се изтреска в главата  hahaha

sweet
я кажи сега коя от всичките мами беше и защо не каза едно хелоу  Twisted Evil

Tali_smile това с пришелеца ми е познато, аз самата понякога му викам, че е като някое извънземно  hahaha

fashionmama силно те прегръщам мила, бъди силна заради бебче и ако имаш нужда да споделиш или просто да поговориш с някой на линия съм  Hug целувам те и силно те прегръщам  Heart Eyes

# 574
Това за лака е не само за операциите ами като цяло за разни интервенции,понеже ако нещо в организма се случва и някои от органите започнат да отказват организма май започва с периферните  да ги изключва и за това се гледат дали посиняват ноктите на ръцете и краката,особено да като си в операция.Това означава че нещо не е наред и рано или късно, ако не се вземат мерки организма ще изключи сърцето.Малко брутално звучи моето обяснение,но за това се сърдят за лака и с право.
А за нормалното раждане е важно по време на и след това като се наблюдава родилката и съкращаването на матката и организма като цяло,да не си помислите че нормалното раждане е съсвем шега работа.

# 575
Alex не се сърди щях да кажа здрасти ако мозъка ми бе зацепил коя си. / с роклята на цветята/

# 576
  • София
ооо не се притеснявай мила  Heart Eyes просто не съм те разпознала и аз и ми беше интересно коя от всички тумбачета си била ти, че бяхме много мами на едно място, другия път ще се разпознаем  Mr. Green

# 577
fashionmama ... моите най-искрени съчувствия  Hug

# 578
  • Paris, France
Момичета, много ви благодаря за хубавите думи и подкрепата.

Първо се колебаех дали изобщо да го споделям, понеже не знам дали е подходящо точно тук, но сега не съжалявам, след като прочетох толкова мили неща. Много ми помагате, не пожелавам на никоя от вас да се случва нещо подобно и най-искрено ви желая само позитивни емоции до края на бременността. Ще се опитам от тук нататък да пиша само положителни неща и да не ви товаря.

Прегръдки за всички! Hug

# 579
  • София
Ооо момичета сега се сетих - снощи сънувах Ади , при това че е родила - момче, малко под 2 кила и бая високо/дълго към 60 см....  newsm78
Дано да е оки и да се разпише скоро  Hug

А сега си видях и линийката - 35 г.с. и остават още 35 дни Simple Smile то вярно не останало Simple Smile))

# 580
fashionmama мила много много съжалявам за загубата ти.  Hug Не знам какво да кажа, но се надявам поне сега малко да ти е олекнало. Близките и роднините също да те подкрепят.

Ади беше казала, че заминават на почивка, така че дано си изкарват много добре.

alex__n е пък честит ти 9-ти месец Simple Smile

# 581
  • София
fashionmama, моите съболезнования  Hug

# 582
fashionmama много съжалявам миличка  Hug

# 583
fashionmama прегръдки и от мен  Hug много болно ми стана, не мога да си представя какво ти е на теб, дано мислите за най-прекрасното нещо, което ще се появи скоро, да те разсейват!!!  Hug

# 584
Fasionmama, Hug
Alex, какви са тия фалшиви тревоги, ей!
Относно лака, преди няколко страници и аз го коментирах - по повечето частни болници вече няма такова изискване за липсата му, има си апаратура, която следи нивото на кислорода.
Днес пак бях на преглед, само 5 дни след предишния, заради празниците, след тях - пак. Тонове, води, глюкоза са ок. Бебчо е към 2400 грама, но за 5 дни не се хваща добра разлика, другия път подробни мерки.
Иииии, днес ковнах 30-така;) Не можах да го родя това бебе по-младичка:) Ходих в работата да си оставя болничния, а там едни изненади от колегите - букети, торти... Много мило ми стана.

Общи условия

Активация на акаунт