ЮНИ на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 24 858
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
daninceto всичко ще е наред, може просто да си с по-късна овулация, щом и каката е родена по-малка. Реално, ако овулацията ти е в края на цикъла е напълно нормално да изостава с 2 седмици

Мечо Пух много добре е станала. Пиратите и на нас са ни слабост (разбирайте на Тео). Миналата година му направихме пиратско парти и от тогава само играят на пирати с татко си  Laughing

sveta29 с баткото имах един Чико уж мереше за секунди под мишница, хич не бях доволна не мереше точно, но ако е някакъв обикновен може и да е различен и да е хубав  Peace ето за този става въпрос

# 76
  • София
Val, да не би да лежиш по гръб? На последната консултация док ме пита дали ми става лошо като лежа по гръб (че нали за видеозона се ляга така) и ми обясни, че често на бременни им призлява ако лежат по гръб, включително и свят им се вие.

Но най-добре се обади на лекаря ти, да ти пуска изследвания. Имаш право на 3 безплатни пълни кръвни картини за цялата бременност. Баси, как се дразня... какво значи чувстваш се добре и за това не ти пуснала изследвания. То и аз последния път се чувствах супер, ама кръвната картина друго показа...

# 77
Много цветна темичка! Аз вече съм купила бои за яйца и само чакам да дойде моментът.

И аз си шофирам всеки ден, даже откакто съм бременна и обикалям на преглед, на работа, до някой магазин и т.н., навъртам повече километри от преди. Не съм от най-дългокраките Simple Smile и по принцип седя доста напред, но още не ми опира тумбака във волана и си продължавам.

# 78
  • София
Здравейте и от мен тумбачета

diet_attack
за плетенето какво да ти кажа - оплетох един терлик и една жилетка и това беше  hahaha май ми мина мерака, въпреки че може по-натам пак да започна нещо  Mr. Green

Мечо Пух
стаята ви е супер  Heart Eyes

daninceto не се притеснявай мила, сигурна съм че на финала всичко ще е наред с бебчето  Hug

Аз пих една биричка и мисля да полягвам, че нешо не мога да спа като хората напоследък ... будя се към 4 и край...  после аха-аха се унеса и котио почва с неговото мяу-мяу и ставам да правя кафе....
Цункам ви и лекинка от мен

# 79
Благодаря ви за окуражителните думи за стаята, момичета. Hug Някои от познатите ми ни обявиха за луди  Laughing

# 80
  • София
Важното е на вас и най-вече на малчуганите да им харесва и да се чувстват добре там, за другите да не ви дреме особено  Naughty

# 81
Здравейте,

аз днес ходих да си взема изследванията и всичко е наред, бях се притеснила да няма бактерии. Явно тия билкови таблетки помогнаха за цистита все пак.

sweta29, и на мене Тина и Тея ми харесват, но ако някой беше проявил някакви претенции, щях напук да измисля друго име. Като знам как 9 месеца ще го нося, а после цял живот ще си го гледам, направо не мога да си представя, че някой друг ще вземе това решение. Стискам палци да намерите компромисно решение Simple Smile

# 82
  • София
Алекс каза бира и се сетих,че имам една в хладилника...вече блажено си я пийвам Simple Smile
Данинцето,стискам палци всичко да е наред и тези тревоги да се окажат излишни.

# 83
  • София
Kanari  newsm24

# 84
Важното е на вас и най-вече на малчуганите да им харесва и да се чувстват добре там, за другите да не ви дреме особено  Naughty

И аз така мисля. Тя бебораната няма да е там де, при нас ще си е.
Това там е батковото царство Simple Smile

Наздраве ви. Аз от време на време пийвам по чаша вино, но тази вечер ще пропусна, че пак ме стяга корема нещо.

# 85
Честита ни нова темичка!

.....
Имам един въпрос от събота съм с постоянен световъртеж при всяко ставане от дивана ми се вие свят  въпреки, че съм била в седнало положение, а когато си легна също ми се вие свят докато се въртя в леглото все едно съм пияна ... е такова нещо не ми се случвало докато лежа да ми се вие свят! Та въпроса ми е на някой да му се е случвало такова нещо...
val 86 не знам дали ще ти е от полза, но при мен също в началото на бременноста една седмица падаше доста кръвното ми, като по принцип ми е 110-70. Оправих се само като започнах да пия повече вода, т.е. 3-4л. на ден и започнах повече да се движа (въртя педалите на колелото в къщи). Това подобри кръвообръщението. Просто започни с водата и после, ако си в кондиция - повече разходки.

# 86
  • София
Аз в този момент си представям как ми кзтичат водие и отивам в болницата приятно опиянена и на тестовете ми излуза алкохола в кръвта hahaha егати срама би бил Laughing

# 87
  • София
Момичета сега видях, че в майската тема си имат вече 15 бебчета  Heart Eyes
Скоро и нашата тема ще започне по малко по малко да се пълни  newsm32 newsm32 newsm32

Kanari недей така пък ти  hahaha аз почти всяка вечер си пия биричка, но от тази слабоалкохолната... но пък си мисля че ако ми изтекат водите много бързо ще изтрезнея  hahaha

А по този повед след като изтекат водите колко време мах можем да си стоим у дома... тоест време за душ, бръснач и т.н. има ли?

# 88
Val, да не би да лежиш по гръб? На последната консултация док ме пита дали ми става лошо като лежа по гръб (че нали за видеозона се ляга така) и ми обясни, че често на бременни им призлява ако лежат по гръб, включително и свят им се вие.

Но най-добре се обади на лекаря ти, да ти пуска изследвания. Имаш право на 3 безплатни пълни кръвни картини за цялата бременност. Баси, как се дразня... какво значи чувстваш се добре и за това не ти пуснала изследвания. То и аз последния път се чувствах супер, ама кръвната картина друго показа...
Благодаря ти! Още утре ще си пусна изследвания и за хемоглобина то АГ-то ми утре е следобед, ама ще си платя изследването и само ще и се обадя с резултата.
Сега си говорим тука с половинката и аз му бях обяснявала, че имам право на 3-ри видеозона за цялата бременност, а мен ме гледа всеки път и той се пошегува, че не може и изследвания и видеозон !
Въпреки че въобще не ми е смешно! Cry

# 89
  • София
Хахаха...да,ама то в кръвта си остава. Мойта е загорка,половинката я беше взел от няква автомивка и ще се наложи да си наложа да не я изпивам цялата,макар че доста ми потръгна.белким заспя тая нощ...
А за водите-аз ще кажа това,което ни обясниха ба едно училище- взимаш душ,доприготвяш чантата-следиш контракциите,ако можеш спиш между тях (!) и едва като станели на 10-15 мин-тръгваш. Съветът не консултантите е да си останеш максимално вкъщи,защото болницата винаги докарва стрес и ти стоиш много дълго там. Обаче според мен ако ти изтекат водите преждевеменно,ведбага тр да тръгнеш натам,че ще се опитат да ги задържат все пак.

Общи условия

Активация на акаунт