ЮНИ на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 24 937
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мен една приятелка от ЛЛЛ ме посъветва като зараждам да си остана максимално в къщи накисната във ваната и чак когато спря да търпя болките да тръгвам към болницата - тя поне ми е близо. Топлата водица ускорява разкритието и помага на болките. Мисля да взема да я послушам, дано не се наложи да викам лекаря в къщи  Joy Макар че то сега едно го мисля, после друго ще стане сигурно....

# 91
# 92
Да се запиша и аз в темата Simple Smile

Днес за пръв път чух това за солта, обаче си спомням ,че като беше бебе брат ми, майка слагаше по две-три зрънца калиев перманганат във ваничката му за къпане.. newsm78

Иначе аз си шофирам и за празниците най-вероятно ще ходим до вилата.. Simple Smile Ако се возя ми става лошо..дори и преди бременността.

# 93
# 94
наздраве и от мен на тия дето не ги лови сън. Аз пък си сипах един пръст бяло винце. Дано скоро ми се приспи, че ще ставам в 6.30 да водя Деян на градина е ще съм като сомнамбул

# 95
хм, и на мен ми се губи adelina_bg ?

За ваната и контракциите и аз съм чувала ,че облекчават, но и обратното съм чувала- че не е хубаво....иди, че разбери

Иначе, аз имам един въпрос - как са ви мерили размера на таза? Аз си представях,че се прави с някякъв странен инструмент... Не си спомням на мен да ми се е случвало подобно нещо, а вчера лекарят нанесе в обменната карта някакви размери и се зачудих, да не би да ги е измерил с ехографа например...или ме е преценил на око.. newsm78

# 96
Добро утро.

Таза ми го мериха още в началото се дни странни инструменти, въртя ме лекарката настрани, по гръб и после ги записа в картона. После с ехографа не знам дали мери пак и това.

Шофирам без проблем, и с миналата бременност беше така, не ми пречи корема.

# 97
  • София
Добро утро, другарчета!

Аз пак да питам юнските мами, вече имате ли избран педиатър? В чудо съм се видяла и имам нужда от помощ. Някой може ли да препоръча (може на ЛС) педиатър, който е по-алтернативно настроен към медицината - без излишни лекарства, който ще е на разположение за домашни визити (не е нужно да работи с ЗК).

Благодаря предварително!

Хубав ден мамчета!   bouquet

# 98
  • Варна
Fashionmama прекрасна темичка   bouquet
От скоро и аз вече имам проблеми със съня, няколко поредни дни се събуждах към 2.30 и после по час, два не мога да заспя. Сега пък си спя през нощта, обаче сутрин се събуждам преди шест, все още недоспала...
За шофирането - нямам проблеми с пространството, не ми е неудобно, но забелязвам че съм станала малко по разсеяна и е необходимо малко да се понапрегна за да си задържам вниманието на пътя.
Ние вчера бяхме на преглед. Бебо още не се е обърнал и май шансовете за това все повече намаляват. Категорично спрях да вярвам на тези килограми дето ми ги казват - вчера ми заяви, че било бебето 1500гр и аз като се опулих и я питам нормално ли е за един месец само 50гр да е качило и тя пак го замери и казва - 1800гр, първият път коремчето не се било хванало добре  newsm78 То вярно че са ориентировъчни тези килограми, ама чак пък толкова. Обясни ми и че поради седалищното предлежание, сечението на главичката което хваща с ехографа също не е подходящо за правилно определяне на килограмите.
Ади вярно се губи напоследък, но нали излезе в почивка вече, дано да е заета с приятни неща и затова да няма време  Simple Smile
Хубав ден от мен  Hug
P.S. Ивон, аз реших да раждам в ОБ без избор на екип.

# 99
serendipity_85 и аз вече не и вярвам мн на наща. Не знам дали прочете - преди 1 седмица ми каза, че е 1500-1600, а вчера доц. Балев го измери 1400 и то седмица по-късно след големите килограми....така че....
kleche как е измерил ширината на пъпната вена ли? Ами както мери всички други органи предполагам. Това става на ФМ, не на ЖК. Даде ми и снимка точно на вената.

# 100
Добро утро   bouquet

Одита ми започна

... как са ви мерили размера на таза? Аз си представях,че се прави с някакъв странен инструмент... Не си спомням на мен да ми се е случвало подобно нещо, а вчера лекарят нанесе в обменната карта =
Таза се мери с един инструмент и е като пергел, може би това най-точно се доближава до истината. С двете рамена мерят таза от кост до кост и май нещо по пубисната кост мереха също.

Хубав ден!

# 101
Добро утро мами  Hug Да ви се похваля,вчера си купих от продавалника ей такъв термометър http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … metar-AEG-FT-4919 само за 12 лв.Не е използван изобщо  newsm74  Вие какво мислите,дали е добър?

# 102
запис да ви следя  Peace

# 103
krisitooo_1991 - и аз такъв ще купувам. Пише, че измерва за една секунда.

# 104
И моята свекърва много държеше да слагаме сол във водата на Деян, но аз не се съгласих. И миналото лято направо обезумях като вика, че крачетата му миришели, щото не съм слагала сол. Ама аз хич не си поплювам и и викам: ми на сина ти защо му миришат като си го осолявала, а тя се ококори и вика, че не знаела, че му миришат. Тя по принцип не се бърка и много помага, ама понякога ме изкарва извън нерви.

Здравейте, мами!Въпреки любопитството си с ръка на сърцето Ви казвам че файда от осоляването няма(за да не миришела после потта).Моят син беше осоляван от бившата свекърва(това преди около 12 години) но не само крачетата, но и като цяло си мирише потта му.предполагам заради навлизането в пубертета (въпреки че може да ви се стори рано).............

Общи условия

Активация на акаунт