ЮНИ на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 24 933
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Ivvangeline честито юбилейче, да си жива и здрава   bouquet

# 586
 Hug fashionmama приеми и моите искрени  съболезнования, някога живота ни поднася изпитания когато най-малко сме подготвени, но поне като знаеш, че те очаква нещо толкова прекрасно трябва да си силна заради него.
Аз повеЧЕ ви чета и не сварвам да се включа актуално по обсъжданите теми, защото докато се наканя и вие вече сте сменили темата.
Чета подробно за Арниката, и се замислям дали да не я взема и да я почна, ама какъвто съм карък при мен може и да подейства с обратен ефект, по принцип не съм привърженичка на тая хомеопатия.
Не искам да преносвам, че първия път беше кошмарно с тия системи, но каквото-такова.
Успехи и прегръдки на всички!

# 587
Аз пък живо се позаинтересувах за лака и попаднах на ето тази статия http://woman.-spam082-/n/mitove-za-bremennostta--chast-ii.12367.html

сиси - препоръчвам ти да си направиш консултация с хомеопат преди да започнеш арниката !

Фешънмама  Hug Hug Hug

Ivangeline Честит Рожден ден !   bouquet

# 588
  • София
Ivvangeline честит роджен ден мила, да си ни жива, здрава и много щастлива и едно леко и прекрасно раждане ти пожелавам  Hug

# 589
Благодаря ви за пожеланията, момичета!

# 590
Ivvangeline, Честит Рожден Ден! Simple Smile

fashionmama, моите най-искренни съболезнования, мила!  Hug Hug Hug

# 591
  здравейте тумбачета.
на мен ми изтекоха водите на 28.04 вечерта към 22ч и сега съм в МД  Simple Smile
засега всичко е добре с  бебо и мен,надявам се така да остане  Hug

# 592
Добро утро  Hug

Ivvangeline Честит юбилей! Пожелавам ти една година, изпълнена с много нови и прекрасни емоции!

neli_d стискам палци всичко да мине добре  Hug

Аз днес съм на тонове, ще ходя до офиса да си нося болничния, вечерта сме на театър ... просто пълна програма.

Хубав ден момичета   bouquet

# 593
neli_d , успех ти желая! Всичко да мине безпроблемно и с бебчо всичко да е наред! Hug

Ivvangeline , честит трийсетак!  bouquet

# 594
Добро утро!

neli_d- стискам палци всичко да е ок!

Ivvangeline- ЧРД на патерица!   bouquet

Моята сладурана сякаш си наваксва за седмиците, в които кротуваше като беше по-малка и сега не се спира, танци манци нон-стоп в корема ми ooooh!

# 595
Добро утро тумбачета Hug
Фешънмама  Hug Hug Hug Hug
Нели Всички сме с теб и стискаме палчета Praynig.Леко и безпроблемно раждане ти пожелавам Peace
Лек ден момичета,радвайте се на хубавото време,че тук при нас хич не е  #Cussing out #2gunfire

# 596
neli_d , успешно, безпроблемно и леко раждане. То като се е стигнало до тук, значи скоро ще се видите с бебчо. Много щастие ти желая.
Ivvangeline , Честит рожден ден! Предстои ти да си получиш най-хубавия подарък, но малко ще изчакаш за него. Живота ти ще се промени определено след събитието  и те чакат само хубави, незабравими и щастливи преживявания! Желая ти го от сърце!
fashionmama , приеми и моите съболезнования. Такъв е живота. Заедно с щастието идва и нещастието, просто трябва да приемеш нещата каквито са. С времето се свиква с болката от липсата на близък човек. Минах по тоя път, затова го казвам. Моят баща почина преди 2 години, след като го бях гледала на легло 4 години. Последните дни често си мисля за него, но не смея да отида до гр., не знам как ще ми се отрази. Бебчето е по-важно в момента. Горе главата.
Снощи  бях на преглед, на ЖК, и останах малко неудовлетворена. Не посмях сама да отива и изчаках ММ да се върне от работа и ходихме дори и с децата. Беше вече към 17.30, док. беше си освободил сестрата и ме чакаше. Нещо не му беше на кеф и беше още по-неразговорлив от друг път. Направи си прегледа,, вече сме 2.200 кг., отговаря си точно на датата 12.06., а предния път беше с 8 дни по-рано от термина. Очаквах по-вече да е наддала, но ... Исках да ми определи дата и за секцио, но и това не стана. Следващия път съм на преглед на 13.05 дано тогава да е малко по-словоохотлив.
Даде ми  45-дневния болничен, картона с прегледите и изследванията и документ за приемане в отделение. Та ако нещо се наложи бързо да се бяга до болницата, готова съм за приемане.
Иначе доста се изморих и през ноща започна много да ме боли опашката и кръста вляво, отдолу - към сутринта се отпуснах и заспах, но пък трябваше да стана да приготвя закуска и да изпратя учениците.
Оф, много стана вече .... Слънчев  и усмихнат ден, момичета!  Hug Hug Hug

# 597
Добро утро мами от последния работен ден за тази седмица Grinning
Фешънмама, много съжалявам за загубата ти!Не се притеснявай да споделяш тук, в крайна сметка подкрепа е нужна във всеки един момент. Hug
Нели Д, стискам ти палци всичко да мине леко и безпроблемно.Ще чакаме да споделиш скоро добрата новина Hug
Ади е на почивка- не я мислете Wink
При мен нищо ново- още си работя, въпреки че съм в болничен от миналата седмица но се чувствам добре.У дома тече усилено ремонта и се надявам преди да се роди малката да сме приключили.
Да се пооплача и аз малко- хемоглобина ми е паднал на 85 въпреки хаповете и направо не знам какво да правя вече.На всичкото отгоре Имам някакви бактерии в урината и пуснахме стерилна за изследване  но тя ще е готова след празниците.
Поне вече е хубаво навън и сега с каката ще сме на разходки по празниците.
Хубав ден на всички Grinning

# 598
Момичета, много сте мили, наистина! Баба ми ни е заръчкала за бебета със сестра ми откакто станахме на 23-4 г.Wink Виждаше обаче, че не й се получават сметките нещо и примирено въздъхваше: "Ее, и на 30 да родят, пак добре." ... Така че, вмъквам се в крайния срок;) Сестричката се дърпа още, на 2-ри май тя става на 29 - ще трябва стегация;)
Neli_d, стискаме палци, май ще има попълнения:)

# 599
neli_d стискам палци всичко да мине добре,безпроблемно и леко раждане ти желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт