Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 965
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Евче, честит РД на Любимчо! Много да те случша и обича!  Hug
Моме, малко остава тогава. Колко дни ти казаха да чакаш цикльо без лекарска намеса?
Пънче, това с гащите ме разби. Не ми се е случвало... Joy
Дес, вие как сте!

Ех, не минава това време...И Тони не е минала още...
Днес май ще спамя, че да лети времето. Зуз, прости!  newsm53

# 286
Вес, благодаря че ме светна, ама по-добре да не знам ДА...  Hug
Деситка, приятна разходка!  Hug
Евка, жив и здрав да ти е мъжо! Скоро да го направиш татко!   bouquet

За протокола да кажа: подпряла съм коремчето на Весето в албума с 2 Принцески снимки....дори успях да се озаглавя. За сега без корем, надявам се скоро да се именувам в г.с.  Wink

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 12:17 от Princessa SS

# 287
Еве  Ч.Р.Д  на ТМ с пожелание скоро да стане  татко.
Пънче браво за добрия резултат дано скоро да се похвалиш  Laughing
Лилка стискам палци всичко да е наред Hug
И аз се чудих къде е Чоко, дано всичко да е ок.
Тони къде се губиш по трасето Hug

# 288
  • София
Весе, да и аз забелявах тази висока БТ.  newsm78 Що за странно нещо да е? Пак да е инцидент? Както знаете, любовникът е нов, не е от него.  Mr. Green
Мравче, Рейни, ама че готино звучи!  Heart Eyes Crazy Погал по пупите и хълцащите бебоци вътре!  Hug
Лилка, бягай на лекар, мила!  Praynig Praynig Praynig Стискам палци!
Евка, да ти е жив и здрав любимият мъж!   party023

# 289
 wavey
Пънче браво за хубавия резултат, хайде скоро да се похвалиш!
Ще ме умориш с твоите гащи  hahaha  Joy Joy Joy
Кашмирче за ендокринилог взех направление ... много странна Т имаш пак  Mr. Green
Весе, Тони чакам хубави новини Hug
Лилка неразбирам от кисти, но дано всичко е наред, аз също бих отишла на док още днес   Hug Praynig
Сигме  Hug
Веселушко ми хайде покажи и твоята пупа де , стига я кри  Mr. Green  Hug
Мише радвам се че си добре  Hug
Деси  Hug
Рейн приятна разходка  Hug
Принцеске ми хайде какво чакаш, хубаво ти е казала док  newsm53
Голяма си ми сладурка  Hug
Ева да ти е жив и здрав любимчо и скоро да станете Мама и Тати  smile3503  Hug
Весе ЧРД на цялата рода за по сигурно  hahaha Joy Joy Joy
Арвен, Зузе  Hug
Моме дано неразположенията минат бързо!За високо кръвно помага канела(може с кисело или с прясно пляко)
Феичка и аз искам да те видя с рокличката, честито!
Дано Чоко е добре наистина?!

Хайде хубав ден от мен!  Hug

# 290
Ето ме и мен   bouquet

Пънче, много се радвам за хубавите резултати. Ще продължавате ли с витамините и бърканицата. Скоро ще си бременно Пънче. Знам аз  Flowers Four Leaf Clover Това с гащите направо ме просълзи... от смях  hahaha
Принцеске, здравееей  Heart Eyes И не ми говори за килограми кльощавче такова. Много си хубавка  Hug И док. ми харесва какво е казал... ми ...забременявай Flowers Four Leaf Clover Това е зелена светлина, нали   Party
Кашмирче, завиждам ти за винцето снощи  Blush
ЛилкаPraynig дано всичко е наред мила. Ще чакам да кажеш как е минал прегледа и ще стискам палци.
СлйтиHug винаги ме мислиш ти. Благодаря   bouquet
Евче, честит рожден ден на ТВОЯ мъж  Mr. Green Скоро най- хубавия подарък да си направите. И честити дънки, със здраве дет се вика да си ги носиш Whistling

И за мен... за нас
Скрит текст:
Бебо си е екстра. Расте си и отговаря точно по овуто. Видяхме пак сърчицето. Док. каза "доволна съм", значи и аз съм. Кистата намалява. От 31мм, вече е 20. Структурата на това в което е бебо, (не знам какво е точно, много термини, обърках се  Mr. Green ) е добра, също и структурата на яйчниците. Спокойна съм като цяло. Убедих се, че всичко се случва мнооого бавно. Трябва търпение. Да не ви казвам, че на ранния скрининг съм чааааак на 21.05 и чаак 2-3 седмици след него пак при Калева  Crazy Вчера си взех направлението за ЖК от ЛЛ. Уточнихме с док. къде да се запиша, даже ми даде "препоръка" (талон), защото е нейна позната и колежка в болницата. Но ще отида след празниците. Сега мисля малко да се отпусна и да не се притеснявам толкова.... ако мога Mr. Green
Весе, за мен емоциите не са приключили никак. Чакам с теб  Heart Eyes Hug

# 291
  • Sydney
Ева Честит Рожден Ден на мъжът ти Simple Smile
пънче-мънче  hahaha
ами... друго не успях да прочета/запомня... Ема е от няколко дни с ужасни сополи,вече се влудявам  Tired

# 292
  • София
Мацки, нямате изчитане, предавам се  Blush

Честито на всички, които имат повод за радост, кураж и сила на тези, на които им е тегаво в момента и много късмет на всички  Hug

# 293
Здравейте и от мен ,
Евка честит ти рожденик , да ти е жив и здрав и скоро да му покажеш тестче с две чертички , ама и на теб честити ти дънки Simple Smile
Тони чудесни новини , явно ще се води бебо с термин по О. , че нали от предишния преглед при др. док. беше напреднало малко.
Принцеска ами щом док е разрешил и всичко е наред , какво по - хубаво от това да действате.
Дани и на теб честит ти цикъл , дано да е по - редовен и скоро да се нормализира и при теб всичко.
Пънче , ах как се смях , голям си образ.
Рейни и аз искам на разходки , ама утре да мине и 10 дни само това мисля да правя , ама няма да се заканвам от сега още , че да не ми се разминат плановете.
Веси и от теб хубави новини чакаме.
Оффф и днес съм с болки и пия но-шпа и да идва Понеделник , че док да каже какво става и с нас.

# 294
Ето ме и мен.
Тони, браво на бебо. Ще мине времето. Hug
Пепита, почивай си повече и си пий за болките нош па.
Нелка, кога си на ехограф?
Принцеске, радвам се за това, което е казала докторката. Действайте и късмет миличка! Praynig Hug
Евче, ЧРД на мъжа ти. Пожелавам ви щастие и скоро трима поне да станете.  bouquet
Деси Hug Рейни, приятно ти развяване. Mr. Green
Сандра, нищо не пишеш за теб. Blush
Кашмир, днес е инцидент БТ, не се тревожи, любовника няма вина! Laughing Wink
Суити Hug

# 295
Ами Дани няма какво да кажа, добре че тази седмица ми се събра повече почивка и разпускам и това е... Иначе за празниците ми се пада да съм на работа, а така ми се искаше да се измъкнем малко а ММ от града ама няма да е ...   Tired
Тоничка страхотни новини, бтаво на бебо все така да си расте, а ти го давай по спокойно .... Търпение му е майката  Wink
Пепи пий си ношпа и гледай да не се притесняваш  Hug
Отпускарка ли ще го раздаваш?

# 296
 Няма начин да ви изчете човек , когато го дебне едно лакомо бебе  Mr. Green.
 Благодаря ви отново за милите думи към моята малечка  Heart Eyes. Тъй като всички ни правят комплименти , че е много хубава , а е одрала кожата на татко си , татко и заключи , че и той е много хубав  Joy.
Зузи -   bouquet за чудесната нова темичка , много е пролетна, дано донесе само хубави вести  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
 Лилка - дано всичко се дължи на кистата  Praynig Praynig Praynig.
 Сигме - радвам се, че сте добре с малката принцеса . Нормално е да има и страх , но се надявам тези перипетии да са вече далеч зад гърба ти .
 Чоко май не се е разписвала скоро . Дано всичко да е наред с нея и растящото пашкулче  Hug.
 Мишки -  Hug Hug  Heart Eyes.
 Мравчи - браво за хубавите мерки на бебка  Heart Eyes, дано скоро и болница изберете .
 Арвенче - надявам се да се изгладят скоро взаимоотношенията между ваште . Опитай се да не се тормозиш много , не можеш да им решиш проблемът, а вече си имаш и твое семейство  Hug Heart Eyes.
 Ще надничам за много положителни тестчета , а и Рейни вече е наред  Flutter Heart Eyes.
 Да ви нагушкам едно хубаво - Моме,Пате, Прашулинка, Миле-на,Аника, Бени , Форестче, Феичка, Пънчита , Кашмирче, Пепита, Веселушко,Весе,Тоничка , Принцеса , Ева , Даниела , Маги,Сандра, Суити, Глухарче  Hug Hug Hug. Ако съм изпуснала някой да ме извини и за него има гушка  Blush Hug.
 Добре дошли и на новите момичета - пожелавам ви скоро да се похвалите с по една хубава вест  Heart Eyes.

# 297
Сандра, гадно че ще работиш по празниците. Ама няма как. Crazy
Принцеске, искам да ти кажа, че си страшен бомбон, и къде си дебела, че не разбрах. ooooh! Майко, та ти си по-клъощава къде- къде от мен? Да не съм чула за диети? Naughty
Ей и Понио се появи. Радвам се да те видя. ѝа бебка нека да е лакома, нали трябва да расте.

# 298
Дани вчера намерих един доки уж свестен и ходих чухме  Two Hearts.Сега  в края на май на преглед и ехо морфологичната  има още много врееме Laughing
Тони радвам се за хубавите новини.
Весе  сега ще чакам за новини от теб Hug

# 299
ама моля ви се вадете ги тези + тестове по 2 на час, кво ми се стискате  smile3516

Общи условия

Активация на акаунт