Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 964
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро на всички!
Феичка, мерси за закуската!  bouquet
Зузка, после да пишеш след вливката! Hug
Перу, дано имате късмет и да стане.  PraynigУжасно е това с изследвания и само разкарвания, понякога си мисля защо всичко е така сложно... Tired
Принцеске, да си починете с милото ти добре по празниците! Hug А и работа ви чака! Wink
Кашмирче, дано на Великден стане чудото, както си го запланувала! Praynig
Тони, гадно това с вдигането на колата!
Весето къде е? Хайде всички на отчет! Naughty
Ставам, че съм на работа, на обяд ще пиша! Hug

# 541
  • Северозапада
Успях да седна и да ви прочета най-накрая
Зузка  newsm47 много се радвам за теб  Hug
Рейни, дано беба е толкова голяма, че да излезе нормално  Praynig
Перу, съжалявам за недобрите новини Confused Дано все пак е успешно инвитрото, въпреки минималния шанс  Praynig
Аз уж съм почивка, а цял ден кръстосвам улиците да свърша нещо  Crazy У дома е "паднала бомба", кога ще изчистя и подредя, идея нямам, но поне боята освежихме. За почивните дни ще пътуваме и след това се надявам бебка да си стои на топло поне докато изчистя и подредя стаята.
Какво друго исках да пиша не знам, затова ще наръся   Mr. Green babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 542
  • София
Извинете, но ще събера  newsm28

# 543
ЕхУУУ, празнично ли ви е вече. На мен не знам дали ми е празнично, но ми е почивно и дремещо.

Зу, много се вълнувам с теб и чакам все хубави новини  Hug
Кашмирче, не е задължително БТ да падне, може и направо да се покачи, тъй че дебни си Ото и с тестовете  Peace

Леле Флалърче, с тая закуска  Crazy
Аз трябва да си наложа да не ям като последните дни, защото хем не се храня здравословно, хем се тъпча. Не ме кефи  Crossing Arms
Принцеске, циклю навести ли те. Как си ти?

Последен напън днес и се отдавам на разгулен живот  Mr. Green хаха
Гушим ви всичкииии  Hug

# 544
Тоничка, циклю дойде и вече си отива... От утре, да речем, откриваме сезона. Нали е ден на труда - почваме да се трудим  Mr. Green
Ти пък как ще си наложиш да не ядеш? На глад ли ще го удариш по празниците?  newsm78
Ант,  Hug... бебка ще изчака да се подредиш и тогава ще дойде... Само споко!  Hug
Кашмир, минала си с голямата метла. Ако има нещо пропуснато от Ант- аз съм  newsm79 Много ми хареса: зачатие по Великден! А дано!  Praynig

# 545
Доброоо утро,

много набързо минавам, преди да ида на последният работен ден и на кормуване.

Перу, разбирам те миличка, но стискам палци и да знаеш, че няма невъзможни неща. АКО  не се получи, тогава го мисли, сега си длъжна да се надяваш и да го искаш детенцето и да вярваш, че ще стане  Wink

Зузанке  Praynig Praynig Praynig Peace Party

Пони, не е съвсем непорочен месеца, ама мъжа ми замина в командировка и дет се вика само веднъж.......сме се опорочили  Laughing Laughing hahaha Blush
Стискам палци при теб да е наред всичко  Praynig Hug

Хайййййдеее хорааааа, идват празниииици. Като сме БЕЗделници да не сме без празници

# 546
  • Варна
Добро утро, момичета   bouquet
Перу, имай вяра ! Липсваш ни, дано скоро се почувстваш по-добре  Hug
Зузи, после пак на отчет  Mr. Green
Рейни, леко раждане мила, ще надничам за новини от теб и бебка  Heart Eyes
Весе, оправи ли се ?
Весели и слънчеви празници ви пожелавам, милички ! Утре мама има РД и ще ни водят на ресторант, ако се чуваствам добре ще се разхождам повечко тия дни, но ще ви чета !
Обичам ви  Hug Hug Hug
 babydust7 babydust7 babydust7

# 547
Добро утро, пилета шарени  Hug
Перу, винаги има надежда, ще се моля от цялото си сърце всичко да си заслужава при теб, мила  Praynig Вдигни главицата си гордо, накрая всичко си заслужава, а ти несъмнено заслужаваш това щастие!   Hug
Рейн, всичко ще е наред  Hug
Цвете, много хубава закуска, иии аз правя грешки  Mr. Green Понякога от много знания човек се обърква  Mr. Green Аз така малко късно ти отговарям  Joy Ама се разбираме, нали?  Hug
Който не чака лелка, да не я дочака  Mr. Green  Praynig
Мравке, малко остана, леко раждане по фейтски, така да се каже   Hug
Гушвам ви всички до една  Hug
Днес Кокоска прави месец, пращаме ви беззъба усмивка  Heart Eyes

# 548
  • Северозапада
Честита месечинка на Кокоси  Hug  love001

# 549
Зузи, от все сърце ти желая този път всичко да е наред до края и да се радваш на малко сладко бебче. Praynig Praynig Praynig Hug
Перу, стискам палци и за теб. Praynig Praynig Praynig Hug
Честита месечинка на Литъл Ко. Heart Eyes
Хубав ден на всички и весели предстоящи празници.

# 550
  • София
Тук съм, ама нали съм отпуска и все си намирам занимание. По-добре съм, появява се моментен дискомфорт. Реших за всеки случай да си пусна една стерилна урина, та сутринта пишках в чашка. Ако няма нищо да ми е мирна главата, а ако има да се взимат мерки.
Благодаря, че се интересувате от мен. Simple Smile
Иначе тумбакът расте, вече съм си истинска бременна.  Mr. Green
Целувкиии!

# 551
  • Германия
Добро утро,
влизам много на бързо.
Зузе: едно силно гуш, знае си, че това е резултата, защото вървяхме заедно последния Ц. От все сърце се моля до края всичко да е наред.
Тоничка: уф, че гадно.
Перу: не губи надежда.
Флауърче: благодаря за страхотната закуска
Кашмирче: ние сме като котките все дебнем  Joy успех мила
Весе: как си
Ще трябва вече да слизам от метрото, затова всички, които не успях да спомена по именно  Hug
Лек, прекрасен и слънчев ден

# 552
  • В сърцето на любимия човек
Юхууу  Hug
Зузе - дано не отвисиш цял ден на вливката  Hug
Честита първа месечинка на литъл Ко  Heart Eyes Да е здрава и щастлива, умна и красива  Hug
Перу - знаеш, че сме с теб, всичко ще се подреди, просто вярвай  Hug

Прахи - имам един спешъл въпрос към теб:
Скрит текст:
беше писала , че тайната при вас е голямото БУМ. Въпросът ми е - бум едновременно и при двамата или първо ти ,а после ТМ  Blush Осъзнавам нелепостта на въпроса, ама се чудя дали контракциите на матката и мускулатурата на влагалището повече помагат или пречат  newsm78 Нали в шийката има задържан секрет, който при бум-а се изтласква навън, един вид да не спре пътя на войниците? Ама и аз как го обясних  ooooh! Надявам се да си ме разбрала.
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 553
  • Варна
Здравейте и от мен!!!
От сутринта съм отворила и все не мога да пиша...
С нетърпение чакам и аз почивните дни... казах на половинчо, че ще открием вече плажният сезон... стига лелката да не дойде на 3-ти, както е по план...
Ант Г, и у вас ли тече ремонт? Но вие сте по-напреднали от нас явно щом си на фаза чистене... ние сме още на фаза търсене на мебели и подготовка.
Тонче, много гадно това с паяка, но добре, че с фиш си се отървала...  love001
Перу, стискам палци всичко да се нареди.  newsm17
Деситка, честита ви месечинка  newsm03
Веси, много се смях на твоята истинска бременност  preggo Ти до кога си в отпуска?
Глухарче, какво стана с твоите изследвания? Да не би да съм пропуснала да прочета за резултатите...
хахахах Пънче, въпроса ти към Прахче много ме развесели  newsm62
Хайде, милички, връщам се на тръстиката, че да имам по-малко за работене утре...
Прегръщам ви всички и ви изпращам много усмивки!!!

# 554
  • В сърцето на любимия човек
Ами ... вече се чудя как да им помогна  Blush По 1час седя с възглавница под дупето и крака на стената  ooooh!
Скрит текст:
Аз се притеснявам, защото не обичам да ми е прекалено "хлъзгаво", защото не успявам на стигна до БУМ  Blush Сега започвам да се чудя да не би да не им е добре средата при мен  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт