Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 959
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • В сърцето на любимия човек
Кашмирче - за сега е отрицателен, ако трябва да е "по учебник". Виж утрешния какъв ще е и тогава ще може да прецениш, защото моя най-положителен е бил толкова наситен при доказана с фоликулометрия овулация.

# 601
Докато да дойда и сте го обсъдили мойто БУМ Laughing Mr. Green  та последователността при мен е или и двамата или първо той и много след малко аз ......Ама много трудно ни се получава, то или нямаме време или бързаме за някъде или пък съм изморена или пък нещо друго......
А на мен си ми трябва време, за да се настроя.....а пък и с този секс за бебе...... то и мозъка ми се е увредил вече, вместо да гледам как да ми е готино, аз се хващам как си мисля сега ще стане ,и няма ли... smile3557 пълно куку . Но в месеците със зачеване оргазма си е бил ......без думи и без мисъл. Така, че е верно това с малкото мисъл и повече удоволствие  Wink

# 602
Кашмирче, и аз мисля, че е отрицателен Whistling

# 603
Значи не съм само аз повредената  Mr. Green Както знаем най-лесно е да се каже "не мисли за това и ще стане", действителността, обаче, е друга. Този месец сме се оставили на течението (без термометри и тестове) , другия ще видим колко ще ми се разхлопат дъските  Whistling А за БУМ-а - явно няма значение кой и кога, важното е да го има  Mr. Green
Как върви подготовката за сватбата?

ПП: Явно до сега съм живяла в неведение за много неща Embarassed Почти година активно използване на форума и едва сега зачитам темата Номинации за най- голяма муня hahaha

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 17:35 от пънче-мънче

# 604
  • NE
Кокосче Честита първа месечинка на литъл Ко.   bouquet
Разбрах те напълно за допълнението. В моето училище всички филолози идват и все ми търсят грешки. Ама не на мен. Mr. Green
Кашмирче Имам същите тестове и в първия ден на О. втората чертичка е толкова наситена колкото твоята и го приемам за положителен. Утре трябва да имаш ярък тест. Peace Вие си действайте, а другото ще се чуе. Hug Ще ти пратя снимка на моя положителен да прецениш сама. Peace
Пънче, Прахи и Перу Това едновременното ни се случва един път на година, но е хубаво.
Скрит текст:
Нй-често се случва едновременно, но снощи се случи другото щастие. Blush Първо при него, после и при мен имаше Бум. Peace
Зузинка Как ти се радвам. Hug Hug Hug
Куклечке Днес трябва да е пика на ЛХ. Имам опит с тези тестове. Peace
Веси Честито ти подаване на бременното коремче. Чакаме снимки. Hug
Веселушко Аз съм добра в намирането на апетитна закусна, но не и в приготвянето и. Peace
Перу Стискам палчета. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Голямо щастие ме е обзело, че 6 дни ще почивам като човек, може и бял. Почивката ме измори много, но сега ще лешкуня на воля. Mr. Green Другата седмица съм на моминско парти. Oha! Последното такова парти на което присъствах излезе извън граници, така че не очаквам това да го надмине. hahaha

# 605
Феичке - на коя дата си на моминско парти и в кой град (извинявай но не помня от Бургас или Варна беше)?

# 606
  • NE
Пънче От Балчик съм. Датата ще е след Великден.Булката е от Варна, но моминското ще е също в Балчик, както и сватбата. Банкетя в Албена. Класика какво да кажа. Mr. Green

# 607
Тъкмо реших, че ще сме на едно и също моминско парти, ама то не само едно магаре се казва Марко  Joy

Да споделя нещо на което от 5 минути се хиля:
Скрит текст:
Цитат:
Да се включа и аз. С мъжа ми бяхме още гаджета и аз съм отишла да го взема от тях, за да излизаме. Стоя в коридора и го чакам да се преоблече. Вижда ме майка му и предлага:
- Влез, де, не стой да чакаш в коридора.
А на мен как ми се оплате езика, та отговорих:
- А-а-а не, аз ще го изчУкам тука.

Срам!
 Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 608
ПънчИто, за непукизъм идвам да ти говоря Mr. Green До миналия месец бях як шаш и все си казвах "Божкее, на 33 г съм, още не мога да забременея, кога ще износя, ще одъртея, ще съм дърта майка и т.н." После просто си казах, че махам с ръка и имам още достатъчно време да забременея. Бях си дала време до Септември да забременея, казах си, че ще изкарам почивката лятото и ако стане-стане, ако не-отивам при док и чертаем графика. Никога не съм била по-непукистична в живота си Mr. Green Преди няколко дни обяснявах на майка, че този месец нищо не е станало, защото последно в един петък правихме опити, а О беше в неделя или понеделник Mr. Green..да бе, много се обяснявах, ама вече бия инжекции и правя вливки.  Mr. Green Зарових се в птичките и тревичките, просто се оставих да се радвам на пролетта и отворих душичката си и се чувствам като преродена. Отдай се на тотален непукизъм, зарови се и ти в нещо, страхотно е Mr. Green

Аз пак изчезвам на разходка  Laughing А вие пишете, че 9 страници ви чакат  Mr. Green

Феичке, много обичам Балчик и винаги, когато можем се разхождаме там за релакс Heart Eyes

# 609
Зузе - говори ми, говори, даже и канчето може да ми набиеш, разрешавам  Mr. Green

# 610
Пънчита, аз не моА сА бия, иначе щях да те опукам hahaha 

Ох, изчезвам Whistling

# 611
Много ме мързи, да споделя  Tired Tired Мъжът ми се прибира, сега ми се обади, че е тръгнал към 4 от София, ама сигурно ще е довечера тука, че предполагам има много движение  newsm78 newsm78

Аз пак съм с високо кръвно, от кво го вдигам , идея нямам  и лекарите нищо не казват  ooooh! От вчера съм пак 136/90 , ама вече и не го усещам толкова, освен, че ме пристяга сърцето и ми е леко тежко  newsm78

# 612
Преди няколко дни обяснявах на майка, че този месец нищо не е станало, защото последно в един петък правихме опити, а О беше в неделя или понеделник Mr. Green
Според тоя разказ аз първа залагам на момиченце. Държа да се запомни и запише, щото после си искам наградата! Whistling

# 613
Прахи - на кардилог ходи ли? Взимаш ли нещо за кръвното, защото е бая високо? От вчера непрекъснато ли е така или в определени моменти? Баща ми е хипертоник и ако не успее да си овладее кръвното за няколко часа се обажда на лекар.

# 614
Ми де да го знам дали е така постоянно. Вчера го измерих на работа като отидох и беше така, днес пак там го измерих и пак толкоз  newsm78  Взимах хомеопатия жълт кантарион, ама нали  казвам, че вече не го усещам толкова и вчера се сетих да го измеря и видях пак, че е високо  newsm78 явно организма ми свиква. Бях го измерила по миналият месец, ама беше след овулация и бях на утрогестан и беше ниско от него....
Лекарите  искат да ми дават някакви хапчета  и да ми правят вливки, но те много повлияват на функцията на яйчниците и не ги ща......

Преди бях с ниско кръвно, ама от миналото лято от първото зачеване почнах да го вдигам от нищото. Лекарите предположиха, че е от пролактина, ама сега го държа в норма , пък кръвното пак си е високо, но не го чувствам високо вече, както преди, преди ми беше лошо, сега само леко снощи

Общи условия

Активация на акаунт