Жената Рак – 8

• 59 162
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Така е. Водолеите не робуват на някакви общоприети роли. Малко по- дистанцирани са от тази картинка. Не че не са грижовни за половинката си, просто има нещо между тях (в смисъла на пречка), което никога няма да ги направи едно цяло. Не знам дали се изразих като хората. Просто както се казва "I can't put my finger on it".
Моето мнение макар и малко крайно изказано е, че водолеите дори когато обичат и са готови наистина да го засвидетелстват с всякакви постъпки, са студени натури. Това не пасва особено на раците. Ние си искаме пеперудките в стомаха, ако може да летят там и с десетилетия. Grinning

С близнаци не се разбирам хич Crossing Arms Водните зодии може да са инертни в някои отношения, но някак си имат една котвичка, която когато трябва ги свърта и ги връща към важните неща. Освен това са сериозни в повечето случаи, с богата душевност и доста терзания, докато близнаците са хахо- хихи. Всеки един близнак, когото познавам  и е казвал "аз съм малко по- различен, не ме вее вятър на бял кон" после е затвърждавал клишето многократно и безапелационно.

# 691
  • Тра-ла-ла
За мен Водолеите са лигльовци и тотални несериозници. И не са мъже за една жена. Поне такива съм срещала аз. Имам позната Рачка, която от известно време е с Водолей и са хепи. Там ги свързват и много общи неща в сферата на духовното и психологията и предполагам това им помага да са над нещата, които иначе биха ги дразнили.

При взаимоотношенията с Близнаци сме пленени от интелигентността им, а Раците органично не понасят простотията и тъпите хора. Отделно Близнаците са цветни личности, комуникативни и с тях с удоволствие напускаме изолацията на черупката ни. Известни двойки Близнак-Рачка са президента Радев и Генерал Деси Grinning

# 692
Какво имаш предвид под лигльовци, Джулая?

# 693
  • София
Връзка рак-водолей е абсурдна. Ракът се свързва с дома, семейството, защитата на семейните традиции и добрите отношения с хората. Водолеят е точно обратното - иска да срути ценностите, ексцентричен, непостоянен, не си сяда вкъщи, бунтар и скандалджия - всичко, което раците не търпят.

Връзка близнаци- рак може да бъде чудесна. Ракът се замисля за всичко, вижда проблем във всичко. За близнака и най-големия проблем не е проблем и може много хубаво да държи рака на повърхността, така че да не влезе на дъното на емоциите си. Лошото е само, че близнакът не е верен партньор, това е разковничето.

# 694
  • Тра-ла-ла
Какво имаш предвид под лигльовци, Джулая?
Че са като тефлон за ангажименти и жени Laughing Падат си по лайфа и не може да се разчита на тях за сериозна работа. Дори чисто физически ми стоят едни такива немъжествени и хлъзгави. Отделно и другаде съм писала, че Водолеите са предразположени към би и хомосексуалност.

# 695
  • София
Че са като тефлон за ангажименти и жени Laughing Падат си по лайфа и не може да се разчита на тях за сериозна работа. Дори чисто физически ми стоят едни такива немъжествени и хлъзгави.

За мен това са определения за близнак. Simple Smile
И е факт, че раците не понасят на органично ниво глупостта. Повечето близнаци, с които съм имала досег, нямат природна интелигентност, колкото и да са ошлайфани и да кажем с богата обща култура. Има една елеметарност и простоватост, която винаги ме е дразнила.

# 696
Много интересно, явно моят водолей не е много типичен представител. Той е абсолютно моногамен, по-постоянен човек от него не съм срещала. Но определено си е ексцентричен, малко особняк.

# 697
  • София
Ами зодията не е всичко определено. Аз също говоря от позицията на близки отношения с човек от тази зодия.
Беше всичко друго, но не и непостоянен. Факт е, че "вкъщи" не му беше любимото място, но беше заради работа, а не заради забавления. Беше темерут по- скоро, отколкото екцентричен в моя случай.

# 698
  • Тра-ла-ла
Но определено си е ексцентричен, малко особняк.
Например? И аз знам, че това се твърди за Водолеите, но подобни характеристики не откривам в тях newsm78

# 699
  • Луната ни пази
Момичета, кажете нещо за отношенията с мъж лъв. Тъмна Индия са ми лъвовете, а един интересен екземпляр се навърта около мен. Как да действам?
Брат ми е водолей и е сто процента патриархален тип, но при нас е въпрос на възпитание.

# 700
  • София
Моите впечатления от лъвовете хич не са добри.
Големи женкари са и не могат да си седнат на задника. Много лъжат освен това. Все неща, които за повечето раци, като че ли, са в графа "нетърпими недостатъци"

Повече не мога да кажа по темата, но може би само като съвет- отваряй си очите на 4, преди да хлътнеш Simple Smile

# 701
  • Луната ни пази
Аз имам подобни впечатления от девите. Всичките ми гаджета са били деви и са един дол дренки. Само съпругът ми беше везни. С него имахме много хармонична връзка.

# 702
  • Тра-ла-ла
Около мен няма никакви мъже Лъвове, освен брат ми Mr. Green Голямо его, все да е отгоре, все другите да се въртят около него, така извърта ситуациите, че хората да зависят от неговото благоволение. Нереалистична и надценена представа за себе си. Но в сърцата са добри и бързо им минава. Ако посмалят егото и се кротнат малко - не са лоши хора.

Аз лично не си падам по връзки, в които все жената трябва да се върти около мъжа и все от нея да са компромисите. Все ТЯ да прави нещо, за да е добре "горкия" мъж. В крайна сметка трябва да се разбере коя е принцесата Laughing

Последна редакция: сб, 23 сеп 2017, 22:31 от Джулая

# 703
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аз се събрах с едно близначе и не смея да кажа, че съм си суеверна натура, но върви за сега от известно време... Честно казано и аз не съм си представяла, че ще срещна такъв близнак. Той като, че ли е единствен такъв. Всички други около мен от тази зодия са развей прах.

Имам много близка приятелка близнаци - ами не я свърта на едно място, вечно шари ... Whistling

Относно мъжът Лъв - аз съм Не, мерси! Много са атрактивни, интересни, но опре ли ножа да кокала не ми стоят стабилни. Не ме и привличат такъв тип мъже.

Падала съм си по Стрелци - пак огън, но там е друго. Харесва ми начинът по който общуват и флиртуват с всеки. Намираш обща приказка от раз с тях и са ми мнооого привлекателни, но и те не стават за сериозни неща - дом, семейство... Те са за забавление и в един момент вече не ми е забавно...

Водолей - не познавам много такива, но тези които познавам са ми неприятни. Умни са и може да си говориш с тях, но са студени, както каза някой по-горе. Винаги те гледат отвисоко... Не, мерси съм и при тях...
 bouquet

# 704
Но определено си е ексцентричен, малко особняк.
Например? И аз знам, че това се твърди за Водолеите, но подобни характеристики не откривам в тях newsm78
Ами, не се вписва в рамки,  на моменти даже сякаш не е за тоя свят. В 21 век смартфон няма, не виси във фб, не го интересуват пари, коли, мадами, общо взето нищо, което всички около него харесват - на него не му пука. Принципен е много, но наистина в рамки не мога да го вкарам, в собствен свят с и живее, в който някой път съм и аз. Много лоялен и честен. Много пъти съм го пробвала дали ме лъже за нещо - не лъже Satisfied не се сърди, не е злопаметен, добряк е. Но ако го настъпиш за нещо, за което му пука много избухва и е доста директен и груб. Иначе е душичка. За неща, които трябва да се сърди не се сърди, за нещо което никога няма да предположиш ще се обиди. Странен е доста. Наистина не си седи много вкъщи,  но най-вече заради работа, а не да хойка. Като си е вкъщи пак работи. Ако не работи си е с мен. Никога не си губи времето с глупости ( като мен :д )

Общи условия

Активация на акаунт