Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 388
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Не е бавно,момичета!Преди пет  минути го качих и вече е 50%.

# 481
# 482
# 483
Не е бавно,момичета!Преди пет  минути го качих и вече е 50%.

Ами аз го свалям от магнитния линк от 8.40ч  и имам още 14% да сваля, не знам дали това е бързо.

# 484
  • София
ох, аз съм на 95%, но свалям с 0,1-0,3кВ/с
искаше ми се да го изгледам, докато детето спи, но май няма да стане - явно сме от първите, които свалят тези сектори на файла

# 485
Браво, Дами!
Аз не го очаквах толкова скоро, тъй като всичси сме празнично настроени и всеки си има своите планове за празниците.Благодарим!

# 486
За всички които се интересуват от "въшата история" :

През 1539 г, 17 годишната дъщеря на Сюлейман Великолепни ,Михримах султан се омъжва за 39 годишния Рустем паша.Народа наричал султанския зет Рустем "въши късметлия" Wink Joy
Работата е следната,враговете на пашата всячески са се опитвали да развалят тази сватба,затова подшушнали на султана ,че Рустем е болен от проказа и че прикрива болестта си.Придворните лекари прегледали бъдещия съпруг на Михримах султан и намерили...въшка  hahaha ,точно така въшка!По онова време медиците са твърдяли ,че при зарезените от проказа даже в начален стадий не могат да живеят въшки.Както казва поговорката "Хвърли ме мамо на смет,ала с късмет" Wink

# 487
Мерси за преводчето и историйката за въшките на Рустем Peace
Поговорката си е баш на място Wink

# 488
Великолепният век - 97 епизод БГ субтитри :
http://data-bg.org/details.php?id=37862
Приятно гледане и весели празници!

# 489
Какво ни очаква да видим:
*Получавайки добра вест от столицата,Рустам паша решава да се разведе с Нигяр.Останалата на улицата Нигяр ще поиска убежище от Насух ефенди/ние го предполагахме,тежки моменти за високоуважаваната Вип Wink Joy Wink/а също така ще поиска помощ при намиране на дъщеря си /еее най сетне се сети ,че има дете/
*Въпреки многобройните наставления и нареждане от Сюлейман и Ебсуд ефенди да спре с проповедите,Машуки ще продължи да ги чете  , за което ще плати с главата си.
*Шах султан научавайки за подмолните намерения на Ахсен хатун, решава да се избави от нея/Шах стайл-Опа,опа ,оп,оп,оп / Wink
* Мустафа ще тръгне  по стъпките на своя баща,след прекарана една вечер с Румейса,решава да я покани на закуска.../ех любоФ/ Wink
*След съгласието на Михримах за сватба,Шах султан и Лютви паша ще се опитат да направят всичко възможно за да попречат осъществяването и.В ход са всички възможни способи:От слуха за болестта на Рустем паша ,до опит за покушение върху живота му.Минавайки през вода и огън ,Рустем осъществява плана си.
*В 99 серия ще видим прекрасната сватба на Рустем и Михримах.Въпреки, че отначало Михримах се съпротивлява за осъществяването на този брак,след това тя се влюбва в Рустем и е безкрайно щастлива!/и така до края на дните си/
Ох ! Heart Eyes

Ето как е описан чеиза на булката Михримах султан:
"В съпровод от велможи и под охрана в домът на младоженците са били отправени:40 мулета натоварени със скъпи платове,
20 каруци с килими,дрехи и шалове,360 носачи върху главите си са носили сребърни подноси с много скъпоценности...Домът за младоженците е бил подарък от султана.Върху шията,ръцете и краката на булката ,са блестяли 7 накита,подарени от султан Сюлейман"...

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 17:03 от trendafilka

# 490
  • Пловдив
султана на кафе

# 491
# 492
Здравейте, великолепни   wavey Весели празници на всички  easter easter

Ето ви и един магнитен линк за по-малък файл за серията. Може някой да го качи в докса след това.

magnet:?xt=urn:btih:D7T3YIQEHCETCF6MCIGTSE5RQ4ZKXFEX

# 493
Здравейте! Остана ми малко време и да попишааааа!
От взиране в плетките на Бали бея,омотах плетката на козунака Mr. Green! Сега съм ги докарала толкова "арт",че мязат малко на творби на Пикасо - всеки вижда каквото си ще.
Тренди,благодаря за подсказването!
Това с въшката ме уби Joy
 Но ако истинският Рустем  е приличал поне 1/15 на екранния,то със сигурност си е сложил въшката САМ-за по-голяма достоверност на перфектното му здравословно състояние Joy.

# 494
Здравейте на всички!

Светъл Великден ви пожелавам !  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт