Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Не ми хареса подбора на Синан. Той толкова по-възрастен ли е бил и в действителност от Михримах?
[/quote]

Когато става дворцов архитект Синан е 50 годишен.  Simple Smile

# 31
  • София
И аз да питам тогаз.  Joy
Какво общо имат Синан и Михримах, че ги сравнявате възрастово?!?  newsm78
То вярно, че не съм гледала последните 4-5 епизода, ама последно за Рустем искаха да я омъжват.

# 32
Не съм видяла новата тема: Simple Smile

Сетих се да питам нещо -  незнам дали е обсъждано :

Няколко пъти коментираха Хазъррейс защо не се оженил и не иска ли да има деца - той пък отвръщаше, че за него морето е дом и не може да издържа на сушата. В  94 епизод новината за голямата им победа над Гритти на Султана донесе един човек, който каза: моя баща и главнокомандващ на флотата................. - да не би сега пък да искат да кажат, че има и син!?  Не е нормално сценаристите да не помнят какво са писали!

Синът му Хасан беше на кораба, а актьорът е същият, който изпълни ролята на Лео Simple Smile

# 33
То вярно, че не съм гледала последните 4-5 епизода, ама последно за Рустем искаха да я омъжват.

Не знам дали е исторически факт или легенда, но се твърди че Синан е бил влюбен в Михримах и май и тя е отвръщала на чувствата му. newsm78

# 34
Та по таз причина Синан и построява две ,не една джамии-ех,любоФ,любоФ Joy

# 35
Добър ден великолепни и благодаря за новата темичка   bouquet

# 36
Ето една снимка зад кадър:

И няколко снимки напревени от Мерием:

# 37
  • София

Не знам дали е исторически факт или легенда, но се твърди че Синан е бил влюбен в Михримах и май и тя е отвръщала на чувствата му. newsm78

ooooh!
Михримах явно е била като магнит за дъртите коцкари! Laughing
И не само тя всъщност. Първият брак на Хатидже май също е бил с доста по-възрастен от нея мъж. Като гледам и разликата между Шах и Лютфи също е голяма... Не мога да разбера, какво е налагало  султанските щерки да бъдат омъжвани за доста по-възрастни от тях мъже?!? Или просто султанките са били прекалено млади, когато са ги женили....?!?
Аз за две джамии няма да си дам младостта и сърцето на някой дядо, та ако ще, каквото ще да е!  Joy

# 38
Не съм видяла новата тема: Simple Smile

Сетих се да питам нещо -  незнам дали е обсъждано :

Няколко пъти коментираха Хазъррейс защо не се оженил и не иска ли да има деца - той пък отвръщаше, че за него морето е дом и не може да издържа на сушата. В  94 епизод новината за голямата им победа над Гритти на Султана донесе един човек, който каза: моя баща и главнокомандващ на флотата................. - да не би сега пък да искат да кажат, че има и син!?  Не е нормално сценаристите да не помнят какво са писали!

И на мен това ми направи впечатление!
Отговорът на въпроса ти е само един: "Нашите приятели" сценаристите така са се опушили,че са забравили какво са  писали в предишните серии  Mr. Green и ако продължават така съвсем ще омажат нещата.

# 39
ooooh!
Михримах явно е била като магнит за дъртите коцкари! Laughing
И не само тя всъщност. Първият брак на Хатидже май също е бил с доста по-възрастен от нея мъж. Като гледам и разликата между Шах и Лютфи също е голяма... Не мога да разбера, какво е налагало  султанските щерки да бъдат омъжвани за доста по-възрастни от тях мъже?!? Или просто султанките са били прекалено млади, когато са ги женили....?!?
Аз за две джамии няма да си дам младостта и сърцето на някой дядо, та ако ще, каквото ще да е!  Joy

[/quote]

Лидке,
Май никой не ги е питал. Нали видя как решиха да омъжат Лудото Ленче. Няма не искам, няма недей. Joy
А и Рустем е бил само с 22 г. по - голям от Михримах. Съвсем нормална разлика, даже и по съвременните стандарти Joy

# 40
Какво питане,какви пет лева-просто бракът е договор между мъжете Twisted Evil
Все пак в повечето случаи дори не са се виждали очи в очи младоженците преди първата брачна нощ.Камо ли някоя да моли ББ очи в очи да я спаси Mr. Green

# 41
Благодаря на Ани за новата тема и за старанието и винаги да публикува най-актуалните снимки и новини.

Благодаря и за фрагмана и превода !   bouquet  bouquet

Лютви ще си намери любовница  Laughing Joy Joy

hahaha Стига бе, това да го видя, няма да го повярвам... Joy hahaha

Наистина вече няма какво да се коментира по филма. Едни и същи ситуации, в които са изпадали десетки пъти героите. Дори и репликите се повтарят. Cry
Сега най-интересен ми е образът на Рустем. И Окан е много добър актьор и се справи отлично с ролята си на Ибрахим, но и Озан Гювен не пада по-долу.  Много цветен, многолик и интригуващ го намирам. Мисля, че следващият сезон ще направи много силен образ на Велик везир.

# 42
Добро утро на компанията  Hug

# 43
      Добро утро за теб. Hug

# 44
Ето една снимка зад кадър:

Ето и самата снимка. Под снимката е написано, че това е момент от снимането на сцената на битката при Превеза между обединения флот на Венеция, Испания, Папството, Генуа и Малтийския орден и ескадрите на Османската империя, състояла се на 28 септември 1538 г.

Общи условия

Активация на акаунт