Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 342
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Цялата церемония по наградите я изгледах-гонят доста успешно Оскарите,че ги и задминават Hug
Единствената ми забележка е отсъствието на според мен доста от номинираните кандидати,респективно и от победителите.

# 257
# 258
Хайде и снимка на Халит ,знам че много от нас ще му се зарадват ! Peace

# 259
Честит празник на всички! Бъдете винаги като цветя! Simple Smile Wink

# 260
Бре,това че  в последната серия се споменава Бургас само мен ли ме учуди newsm78

# 261
  • с. Драгоево, обл. Шумен
Навярно  става въпрос за Люлебургас, той е на пътя между Одрин и Истанбул .

# 262
Първо искам със закъснение да честитя
хубавия български празник Цветница на всички
момичета!
Ани ,благодаря ти за клипа!Много исках да изгледам цялото награждаване,
защото снощи не успях.
Ако Мистик или някой друг преведе какво говори Мериам ще съм му безкрайно
благодарна.Много ми е сладка!

# 263
Превод на словото на Мерием по време на наградите:

Скрит текст:
Мерьем Узерли: "Здравствуйте! Я должна вам кое-что сказать.Я участвовала в этой церемонии в первом сезоне, но не получила награду. Подумала:"Ну и ладно. Я ведь новенькая, никто меня не воспринимает всерьез". Во втором сезоне я тоже не получила награду. Подумала: "Ничего страшного, это не проблема. Хорошо уже то, что меня сюда пригласили". А теперь третий сезон и я уже третий раз стою здесь. И на этот раз вы удостоили меня награды. Благодарю вас за это! Вот я иногда очень откровенничаю с вами, делюсь своими мыслями. И сама задаюсь вопросом, когда же закончится этот сериал?! В Турции сериалы очень длинные! Но вы и сами знаете, что это уже мания. То есть, в мире нет больше такой страны...Вы меня понимаете? То есть одна серия идет 100 минут, 110 минут, 120 минут. В мире нет больше такой "гуманной" работы. Отсюда я обращаюсь ко всем телеканалам, ко всем! Пожалуйста, уменьшите время показа до 60, 50, 45 минут! И тогда все мы будем счастливы! Вот я из-за этого сейчас не счастлива.Такой длинный сериал... Ну и ладно... Иногда я думаю, когда же закончится наш сериал? У нас в команде работает одна женщина. Так вот она мне всегда говорит: " В последней серии я тебя съем! Я тебя ущипну!Я тебя укушу!" Вот тогда я думаю пусть не заканчивается этот сериал, потому что я и вправду боюсь эту женщину. Ну да ладно... Я очень часто в жизни была несчастной, переживала много горя, ведь выжить в этой жизни - это очень непросто. А иногда я очень счастлива. Сегодня, например, очень счастливый день! Я очень хочу поблагодарить вас за все! Я очень счастлива, потому что ждала этого целых три сезона!
- Здравейте! Длъжна съм да ви кажа нещо. Участвах в тази церемония след първи сезон , но не получих награда.Помислих си: „Е, добре, нова съм още ,никой не ме възприема на сериозно!”   Във втори сезон, отново не получих награда! Казах си: „Няма страшно , не е проблем добре че поне ме поканиха!” А сега вече е трети сезон и аз стоя тук пред вас .И този път  ме удостоихте с награда! Много Ви благодаря! Понякога  откровеннича и споделям  открито мислите си с вас и сама се питам , кога ще приключи този сериал?! В Турция сериалите са много дълги!Вие сами знаете ,че това е мания. В цял свят няма такова "хуманно"нещо, разбирате ли ме? Една серия е с продължителност -100мин, 110мин, 120 мин. ! Простете, но имам молба към всички канали – към всички! Моля ви, намалете времето на епизодите до 60, 50, 45 мин. и тогава всички ще бъдем много щастливи от това! Сега това не ме радва! Такъв дълъг сериал! Е, какво да се прави...Понякога си мисля: „Кога ще приключи този сериал?!” При нас в екипа работи една жена, която отговаря за костюмите. Тя ми казва: Като дойде последният епизод, ще те изям за обяд!Ще те щипна!Ще те ухапя!  И за това сега си казвам: „Нека сериала да не свършва, защото всички са ми свидетели, наистина се страхувам от тази жена!” Е добре...
Имало е моменти в живота ми, когато не съм била щастлива,преживяла съм много горчилки да живееш  в реалния живот  е доста сложно Но понякога съм много щастлива – например сега! Днес например е много щастлив ден за мен! Аз искам да благодаря на всички вас за всичко!Аз съм много щастлива,защото чаках  за това цели три сезона!   Peace Wink

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 17:59 от trendafilka

# 264
Гледайки клипа,страшно се възмутих
на постъпката на "хубавеца" на Мериам и нарочно резнах момента.
.Не само грозен,но и прост.Къде се намира този глупак и как се
хили само?От къде го намери тази сладурана?
vvi, след това видях,че тази постъпка е възмутила и теб. 
Напълно споделям поста ти!

.

# 265
Тренди,благодаря,мила! lovekiss

# 266
Привет, дами! Най-после го изгледах и 96-ти епизод, благодарности за превода и субтитрите, златни сте! Бях чела тук, че Лютфито ще набие Шах султан? Красота, нямам търпение да го видя Grinning.

# 267
То и аз това чакам Joy Joy Joy
А дано дочакаме -мало сеир Mr. Green
След Хюрем и Хатидже,може да има и друг такъв сблъсък,въпреки че съм против всяка форма на насилие.Камо ли между жени,ама някои си го заслужават Joy

# 268
Навярно  става въпрос за Люлебургас, той е на пътя между Одрин и Истанбул .
Да, за него  става въпрос.

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 00:28 от oncee

# 269

Благодаря на всички за преводите, снимките, инфото, интервютата и за дългия клип от награждаването в Анталия (особено последната му част! PeaceHug Hug Hug

Тренди, бях му определила на Халит бей една среща в Лондон тези дни, но той се обади да ми се извини, че ще ходи в Анталия...  Joy Joy Та не ми се уреди. Embarassed Embarassed
Затова пък го даваха обилно в клипа за церемонията по награждаването - явно и продуцентът, и режисьорите разчитат единствено на Халит да ги представлява навсякъде за този филм...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт