Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 308
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Весели празници на всички и от мен!  bouquet
Скрит текст:
[/size][/color]

# 451
  • София
Добър вечер на всички!  Hug
Синан, благодаря!  Wink
Като гледам физиономията на Нигяр... Май Рустем и съобщи, че ще си взима Михримах за булка.  Laughing
А рехавата брадица на Мустафа много ме радва!  Joy Или му е окапала от ядове, или е попаднал на някоя много страстна наложница, която е играла на обича ме, не ме обича.  Joy
Какво ли му съобщиха на СС, та пак е пред припадък?!?  newsm78

# 452
Бре,тоз фрагман къде се е скрил не го видях Shocked

Явно Рустем освобождава Нигяр от "брачните окови" и припка към Михримах.

За СС какво да кажа-то да не си султан по това време Heart Eyes

# 453
Привет  на всички ! Hug
Синан благодаря за трейлъра Peace
Ето превода направен от фенката:

Хюррем: Става въпрос за бъдещето на братята ти и ти не можеш да се държиш като малко момиченце! Щом съм казала, че ще се омъжиш, така ще стане!
Рустем: Помниш ли какво ми казваше? „кой си ти, че ще искаш да се жениш за Михримах Султан?” Надявам се, вече разбра кой съм! Освободи се, освободи се, освободи се...
Махидевран: Хюррем дава сила и власт на Рустем Паша с една, единствена цел – да се избави от теб! Ако не ги спрем днес, утре ще бъде късно!
Хюрем: Каквото и да направят, няма да попречат на този годеж!
Лютфи Паша: Рустем Паша също пострада от епидемията...Много е болен, Господарю...

Последна редакция: пт, 03 май 2013, 22:27 от trendafilka

# 454
Ясно защо на султана му стана зле-зетя се поболял-но дали е така,само филмът ще ни каже Heart Eyes

Благодаря за фрагмана и превода Wink

# 455

Sinan, благодаря ти!  Hug Фенката, Тренди - браво за бързата реакция! Hug
(Все едно, че си разбираме турския... Joy Joy)
Борбата за власт вече е смъртоносна!  Shocked Shocked Вече изкарват и Рустем болен от чума, а това означава отстраняване на далечно място. Mr. Green А султанът - както обикновено - доверчив до глупост...  #Crazy #Crazy Чуе ли чума - онемява!  Sick Само Хюрем запазва хладнокръвие.  Peace

Последна редакция: пт, 03 май 2013, 22:41 от jupetrov7

# 456
Весели празници на всички съфорумки и съфорумци !

Рустем не е болен от чума ,при прегледа лекаря намира въшка Joy ,а тогава се е смятало че въшките не ходят на болен човек /ама то от тия чалми...

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 00:30 от trendafilka

# 457
Колко усилия хвърлиха династиите, ама на халос  Twisted Evil

# 458
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ!
Много се радвам за новата персона-Джерен.Двамата с Бурак бяха много,много сладки в предния им сериал-"СЕМЕЕН ДОМ"/така превеждат ''Baba ocagi'' на руските сайтове и дори обещават скоро да има превод на лентата/.Жалко само,че тук тя ще съблазнява Лютфи паша,а не Бали бей...
Честно казано аз много им се кефех в ролите на Гювен и Исмет,но и там на нашето момче не му излезе късмета и пак остана без любимата жена....

# 459
Снимка на Мерием от нова реклама:

# 460
http://ebox.nbu.bg/hometext12/view_lesson.php?id=16
Извинявам се, ако вече е пускано Simple Smile. Не го прочетох цялото, може би ще ви е интересно.

# 461
http://ebox.nbu.bg/hometext12/view_lesson.php?id=16
Извинявам се, ако вече е пускано Simple Smile. Не го прочетох цялото, може би ще ви е интересно.
Хич не се извинявай и да е пускано все някой не го е прочел ...,така че споко ! Hug

# 462
  • София

Рустем не е болен от чума ,при прегледа лекаря намира въшка Joy ,а тогава се е смятало че въшките не ходят на болен човек /ама то от тия чалми...

Joy Joy Joy
Дано да не е била срамна въшка, скрила се под чалмата, че с тези "разходки" по "баровете"  Laughing

# 463
  • Пловдив

Joy Joy Joy
Дано да не е била срамна въшка, скрила се под чалмата, че с тези "разходки" по "баровете"  Laughing

# 464
  • София
А това е реакцията на СС, като вижда въпросната въшка на кандидат младоженецОт!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт