Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 72

• 71 251
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Фатма беше майката на бебето.Фидан е още жива.

# 646
Фатма беше майката на бебето.Фидан е още жива.

Вярно! Ох,обърках ги  Joy Joy Joy

# 647
Здравейте!

Благодаря на всички за труда!  newsm51

Снощи си направих труда да гледам онлайн серията,че три неща ме впечатлиха:

1.Лютфи паша пие вино и замезва с локум.

2.Бали бей и Рустем много космати тела имат и направо ме изгубиха по точки,като тяхна фенка.

3.Лютфи паша  с голи ръце гаси свещ все едно огъня е нетленен..

а въшката в епруветка чак не искам да я коментирам..

Joy Joy Joy
Ох, Випчееее!  Laughing
Знам, че въшката не искаш да я коментираш, но забеляза ли размерите и? Все едно е била на угояване два дни преди прегледа, че да стане едра, лесно забележима, както и да затлъстее и да стане трудно подвижна, че където я оставят, там да си остане!  Joy
А модерното розово халатче на гадженцето на ББ забеляза ли? Само пантофки с пухчета и липсваха.  Joy

Joy hahaha Joy hahaha

И аз благодаря на тъмнорозка   bouquet ,на Ани   bouquet

Епизода беше слабичък ,основно място наистина зае "златната"джамбо въшка на Рустем питам се дали не я пазят в някой музей като експонат newsm78
Представих си тази въшка върху рунтавия храсталак на Бали бей  Thinking
Взрива накрая беше направо атентат да видим кой оцелял -кой не !
Надявам се в следващия епизод повече да не ни занимават с Нигяр и да остави Матракчъ на спокойствие щото ще пратим Випчето за да разчисти терена. Wink
Два епизода не съм виждала Шекер ага ,от как се срещна с чумавия кокошкар изчезна този човек и си мисля:
1.Или се е разболял  Sad
2.Или е много зает по приготовлвнието на блюдата за 2та сюнета и сватбата на Михримах .    chef
3.Или е забягнал с мамата48 ,защото и тя зачезна  Heart Eyes

# 648
Родителите на Aybars Kartal Ozson, който е в ролята на шехзаде Джихангир ,са имигранти от България.
Малкият сладур е роден на 18 май 2008  в Юскюдар - Истанбул.   newsm10

# 649
Здравейте!

Благодаря на всички за труда!  newsm51

Снощи си направих труда да гледам онлайн серията,че три неща ме впечатлиха:

1.Лютфи паша пие вино и замезва с локум.

2.Бали бей и Рустем много космати тела имат и направо ме изгубиха по точки,като тяхна фенка.

3.Лютфи паша  с голи ръце гаси свещ все едно огъня е нетленен..

а въшката в епруветка чак не искам да я коментирам..

Joy Joy Joy
Ох, Випчееее!  Laughing
Знам, че въшката не искаш да я коментираш, но забеляза ли размерите и? Все едно е била на угояване два дни преди прегледа, че да стане едра, лесно забележима, както и да затлъстее и да стане трудно подвижна, че където я оставят, там да си остане!  Joy
А модерното розово халатче на гадженцето на ББ забеляза ли? Само пантофки с пухчета и липсваха.  Joy

Joy hahaha Joy hahaha

И аз благодаря на тъмнорозка   bouquet ,на Ани   bouquet

Епизода беше слабичък ,основно място наистина зае "златната"джамбо въшка на Рустем питам се дали не я пазят в някой музей като експонат newsm78
Представих си тази въшка върху рунтавия храсталак на Бали бей  Thinking
Взрива накрая беше направо атентат да видим кой оцелял -кой не !
Надявам се в следващия епизод повече да не ни занимават с Нигяр и да остави Матракчъ на спокойствие щото ще пратим Випчето за да разчисти терена. Wink
Два епизода не съм виждала Шекер ага ,от как се срещна с чумавия кокошкар изчезна този човек и си мисля:
1.Или се е разболял  Sad
2.Или е много зает по приготовлвнието на блюдата за 2та сюнета и сватбата на Михримах .    chef
3.Или е забягнал с мамата48 ,защото и тя зачезна  Heart Eyes

hahaha Joy Joy Joy Joy hahaha Joy Joy Joy Joy

# 650
Тренди,абе верно го няма Шекер,но мамата48 тези дни я мярнах из форума,тука е!

Я ми припомнете,че не се сещам тя Нигяр тръгна ли си или остана при Матракчъ,ама и той никакви икономии не прави.Навън слънце грее,а той всички свещи у тях запалил..

# 651
Тренди,абе верно го няма Шекер,но мамата48 тези дни я мярнах из форума,тука е!

Я ми припомнете,че не се сещам тя Нигяр тръгна ли си или остана при Матракчъ,ама и той никакви икономии не прави.Навън слънце грее,а той всички свещи у тях запалил..

Ех Випче камък ми падна от сърцето ,важното е мамата48 да е добре ,Шугъра все ще го прежаля ,ама мамчето си е истински диамант ... Crossing Arms

Родителите на Aybars Kartal Ozson, който е в ролята на шехзаде Джихангир ,са имигранти от България.
Малкият сладур е роден на 18 май 2008  в Юскюдар - Истанбул.   newsm10
Благодаря за инфото ,затова е най-красивото дете във филма ,идва ми да го мачкам и изхрускам  Heart Eyes Hug

# 652
3.Или е забягнал с мамата48 ,защото и тя зачезна  Love

Тук съм вече! И съм си изгледала и изчела всичко!  newsm44 Близо 10 часа - с двете последни серии.  newsm51  love001
Бях далеко и все на приятни места, с любими хора, на светли празници. Готвиха ми, шетаха ми, но...Шекерчо го оставих на вас да помага! Нали яйца, козунаци, агнешко, други благинки...много шетане има!  smile3503Дано покрай сюнетите и сватбата да е много зает и затова в 96 и 97 серии го няма. newsm53 На толкоз сквернотия и него ако ни затрият - просто няма да е честно! С въшката и сеньората ли ще гонят рейтинг!?!?!  Mr. Green Чудя се дали да си призная, че ми липсвахте и като влязох у дома - първо седнах да ви изчета... или не е редно. E, най-много да ме забършат. Сефте... Hug Heart Eyes Joy
Много ми харесва Синан. Мъжко момче! Аферим! Трен, и на теб сигурно , ама ще се разберем... Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 11:45 от mamata48

# 653
Благодарности и от мен за информация и снимки.
Снощи почти нищо не видях,но за това сега пък се посмях от сърце на постовете
ви, в които централно място заема въшка-Рустемка,космите на Бали бей,но бе
внесено пояснение,че това си има и добри страни,,признак  за мноого тестостерон, голЕма мощ"
Аз като фенка на султана,си казах"Брей,брей,брей-каква ли мощ е при султана?
Снимката е с много лошо качество ,но не ми се търсеше по хубава.
Знам,че сте гледали  филма.

.

# 654
мамата48 радвам се ,че си имала вълнуващи преживявания пожелавам ти още много такива! Hug
Като гледам подписа ти и се успокоявам ...абе голям сладур е Шугъра... Joy Joy Joy
Дано и другите момичета се появят ,днес се зарадвах да видя част от тях-Моника ,випа,Лидия,мамата48 ...
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Наде това султана и Махи ли са? Много косми ......оххххх

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 17:57 от trendafilka

# 655
Наде,Султана ако си епилира тялото ще почувства какво е да носиш риза на гърба си,ще усети материята й..  Joy Joy Joy

# 656
Мерием е решила да ни запознае постепенно и с хората зад кадър. Прави и чест, че не се държи като звезда или дива и отдава заслуженото внимание и на хората, които стоят зад тази продукция.

One of our costume Ladys : Neslihan

Director of cinematographer Burak

# 657
Като сте тръгнали да ги разсъбличате да ви сложа още един герой  Laughing

А Бали бей направо се е завил  hahaha  Joy Лиде, Лиде, къде сме тръгнали?

# 658
Тук съм Тренди!Ядосвам се ,че снощи не видях въшката.Хората я охранили ,
както казвате да се вижда от далече,а аз не я видях.Ако са я показвали на султана
ми е обяснимо,него съм гледала,а не въшката. hahaha
А тя е била направо експонат,а Випчето пише ,че била и в епруветка.
Но успях да видя момента, когато Рустем получи и четеше писмото.
Великолепен е Ozan Guven.И той като Окаn прави страхотна роля.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт