Лакове за нокти- 77

• 59 842
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Мърморанке така си е - щом върши работа, цената си е смешна  Wink Peace

Вдович специално сега се наснимах - извинявам се за не съвсем угледният вид, но толкова мога  Blush:
лява ръчичка
дясна ръчичка

veselotof - сменям си лака на 3 дена и не съм голям критерий, но за тези 3 дена нямам забележки  Peace

# 541
  • Belgium
Миш, аз го имах Kiwi Cool-ada и не го препоръчвам - не покрива добре и му трябват 3 пласта. Вариантът е с плътен бял лак отдолу  Laughing

# 542
  • Sofia
  О, ама, моля те, препоръчай и още някой продукт за заздравяване, много я претупваш тази процедура.  Joy
   Но сериозно, опасявам се, че от 2, че дори и от 3 пъти в седмицата, ефектът няма да е пълноценен. А, съм решила яко и комплексно да атакувам проблема.  Peace

Маслото на Икаров го мажа всяка вечер върху кожичките и отдолу на нокътят, тъй като не оставам без лак по - дълго от два - три часа Mr. Green Има ефект и вече четвърто шишенце ползвам Peace

Супер, щом има ефект, ще пробвам и аз така.  Peace

Radi D., имаш уникален маникюр!  Crazy Твоите нокти ли са това? И ако да - сподели как си отгледала такива красавици.  Hug

# 543
  • София
Обожавам ги тези глитъри на Пърфект и това си е!

Кой номер е лака?

# 544
Да ви покажа Stay the night и на моите нокти  Mr. Green

http://kathrinnee.blogspot.com/2013/05/opi-stay-night-and-golden-rose-sweet.html

Heart Eyes Харесала съм и една червена пясъчна Зоя /мързи ме да ровя за името/ но в Мориа казаха, че чак другата седмица ще ги зареждат  Cry И сега се чудя Зоята или джапанката, защото не ми се дават наведнъж 40 лева за 2 лака  Blush

# 545
Здравейте, ще ме насочите ли към основа за нокти подходяща за нокти изградени с гел?  Peace

# 546

Кой номер е лака?

Ако не се лъжа е S 38  Peace

# 547
Момичета, страхотни сте!Благодарение на вас се сдобих със сумати страхотни лакове даже не съм ги пробвала всички то си е направо мания!За съжаление така и не получих дългоочаквания flip flop fantasy от beautyzone2007 дали и накой друг има такъв проблем или само аз съм такъв карък (

# 548
  • София
Да ви покажа Stay the night и на моите нокти  Mr. Green

http://kathrinnee.blogspot.com/2013/05/opi-stay-night-and-golden-rose-sweet.html

Heart Eyes Харесала съм и една червена пясъчна Зоя /мързи ме да ровя за името/ но в Мориа казаха, че чак другата седмица ще ги зареждат  Cry И сега се чудя Зоята или джапанката, защото не ми се дават наведнъж 40 лева за 2 лака  Blush
Труден избор, все пак бих се спряла на Зоята, защото тя по-бързо свършва.
medissa, не бих дала много пари за основа за нокти, ако имам гел, защото целта в този случай е да не ти се боядиса гела. Всяка база ще ти свърши работа. Peace

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 16:04 от mia1

# 549

Radi D., имаш уникален маникюр!  Crazy Твоите нокти ли са това? И ако да - сподели как си отгледала такива красавици.  Hug

Благодаря!   bouquetМоите са, но с гелово покритие, защото иначе са ми супер чупливи и извити.  Peace

# 550
  • София/Дружба
Здравейте, ще ме насочите ли към основа за нокти подходяща за нокти изградени с гел?  Peace

Няма никакъв смисъл да слагаш основа/база щом си с гел.
На мен не ми се е случвало да ми се оцвети гела от какъвто и да е лак.

# 551
  • USA, Steak State
Ох ей така обичам като вляза сутрин в темата.... пълна с ръчички и прексрасни цветове на тях.

Ради, взе ми ума това червено, лелеееееееее

Ивче, Тед, Стоп много сладурски!

Миш ти нямаш ли си друга работа сега? Искам да го видя този корал ( за мен си е коралов цвят) на ноктите ти да знам дали го желая наистина.

# 552
# 553
  • Ст Загора
Svetla Mihailova , когато пробваш Перфвкта покажи моля те снимка .

Ивче , ммм много хубава комбинация .

Ради , хареса ми .

Точ и твоят маникюр ми хареса .

Стоп , интересно си го направила .

# 554

Скрит текст:

едвам го разчитам, но мисля, че е S36

Общи условия

Активация на акаунт