Лакове за нокти- 77

• 59 759
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз да се похваля с един от новите ми лакове на Bluesky(гел лак).Видях ги всичките,цветовете са летни и пълни със супер настроение.Забравих май да спомена,че лаковете са с термо-ефект Simple Smile Ето и едно видео,което направих преди малко.На края на видеото съм показала всичките цветове.

Страхотно! Много ми харесва! Simple Smile     bouquet

# 631
  • София
GR Ceramic 173 - любим цвят Simple Smile

# 632
Имам си мъпетче  Simple Smile В събота взех OPI Warm and Fozzi и много му се радвам. Намерих и Good To Go на Еси, но не съм особено впечатлена.

Къде намери good to go Simple Smile?

# 633
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Благодаря,ще поръчам.

# 634
  • Стара Загора

# 635
Имам си мъпетче  Simple Smile В събота взех OPI Warm and Fozzi и много му се радвам. Намерих и Good To Go на Еси, но не съм особено впечатлена.

В Lilly(срещу ВМА) и Елитиса В Халите го имаше в събота,като в Елитиса имаше повече бройки Peace

# 636
Ето нещо от мен - Essie Cute as a button Hug

Това ли е реалният цвят? Много е красив и ти стои страхотно. В бутилчето изглежда доста по- оранжево. 

# 637
  • Sofia

В Lilly(срещу ВМА) и Елитиса В Халите го имаше в събота,като в Елитиса имаше повече бройки Peace

Точно в Lilly срещу ВМА беше изчерпан миналия уикенд. Единственият вариант да го има е да са заредили нови бройки от някъде, но ме съмнява.  Wink

# 638
  • София
От мен:

107 (не че нямам син глитърен топ Blush)

Скрит текст:

и

59 (не че нямам почти същия светъл корал Crazy)

Скрит текст:

# 639
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днешния ми маникюр с новата придобивка - графитите на nails inc.  Heart Eyes

# 640
  • София
gadamer Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 641
Ето нещо от мен - Essie Cute as a button Hug

Скрит текст:

[/spoiler]

Това ли е реалният цвят? Много е красив и ти стои страхотно. В бутилчето изглежда доста по- оранжево. 

Да, при мен това е реалният цвят на дневна светлина. Много ти благодаря Peace На нокти и в бутилката специално при този лак има голяма разлика Hug

# 642
  • Ст Загора
Днес съм с КА 708 и неон жълт на Бруклин. Но този жълт неон не е никакъв неон ,трябва да се слага върху бял лак не само заради това че муй трябват 3 пласта , а и да стане изкрящ неон

# 643
  • София

Точно в Lilly срещу ВМА беше изчерпан миналия уикенд. Единственият вариант да го има е да са заредили нови бройки от някъде, но ме съмнява.  Wink
Топ лака на Еси намерих в една аптека на бул. Ал. Стамболийски.

# 644
  • София
Е, супер маникюри от последната страничка. Heart Eyes
От мен един показван и друг път хубавец.
http://www.album.bg/belav/images/30644708/

Общи условия

Активация на акаунт