Намаления 2013 - пролет

• 99 339
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Berlin
Намалението в Комсед го пропуснах (по-скоро забравих), но минах през Хиполенд към 16.30, нямаше хора. И аз си дадох талона. Предполагам, че не е можело без талон, защото са го изпращали по мейл само на абонираните, защото не видях съобщение в сайта.

# 106
  • София
Да, по мейла ги пращат талоните. В Комсед намалението продължава и уикенда. Минах и през двата магазина днес. В Комсед нямаше много хора, не съм чакала на касата. Купих това, което ме интересуваше, но откъм дрехи беше зле. В Хиполенд нямаше това, което търсех.
Минах и през Некст- почти празен е магазинът, а момчето на касата каза, че затварят в края на месеца.  Sad

# 107
Намалението в Комсед го пропуснах (по-скоро забравих), но минах през Хиполенд към 16.30, нямаше хора. И аз си дадох талона. Предполагам, че не е можело без талон, защото са го изпращали по мейл само на абонираните, защото не видях съобщение в сайта.

Имаше го талона в сайта им  Peace
Комсед не си ги пропуснала, имат намаление и днес, и утре  Hug

# 108
запис   bouquet

# 109
  • София
Намалението в Комсед за всичките им магазини ли важи?

# 110
  • София
Намалението в Комсед за всичките им магазини ли важи?
Само за Скай сити.

# 111
  • София
Благодаря!

# 112
Да се запиша и да кажа , че в Спридер-а на бул.България има отделни детски дрешки намалени с 60 % . 7/8 ми дънки - по 8 лв. , тениски / страхотни / по 6 лв. Анцузи комплект 11 лв.
Аз гледах основно момчешките , но видях и хубави роклички 11-14 лв.  Peace

# 113
  • при моите любими
Да се запиша и да кажа , че в Спридер-а на бул.България има отделни детски дрешки намалени с 60 % . 7/8 ми дънки - по 8 лв. , тениски / страхотни / по 6 лв. Анцузи комплект 11 лв.
Аз гледах основно момчешките , но видях и хубави роклички 11-14 лв.  Peace

Къде е този магазин, че вече се забърках, кое къде се намираше?

# 114
До първия Джъмбо и първата "Била", близо до кръстовището на бул."България" и "Тодор Каблешков".

# 115
  • Варна
В магазин Sportina има намаление - купи 3, плати 2, като най-евтиният артикул е безплатния.

Важи само тази събота и неделя.

# 116
  • Sofia
Благодаря за инфото за Комсет, голям пазар направих - любимите пъзели на Равенсбургер и прекрасните, но скъпи дрешки на Майорал!  Hug

# 117
  • в ябълковата градина
Това намаление 3 за 2 в Спортина е поне от два месеца!

# 118
  • София
И аз да благодаря на момичетата, които споделиха за намалението в Комсет. Днес купих това, което си бях намислила на много добри цени. Имаше малко завишени цени, но пак си заслужаваше. Нямаше много хора.

# 119
И аз напазарувах в Комсед, нямаше блъсканица, добре зареден беше, цените прекрасни, дано по-често правят такива примосии  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт