Намаления 2013 - пролет

• 99 285
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Някой знае ли кога започват намаленията в Зара?Трябват ми мокасини за малкия,но хич не ми се дават 80лв.Ако имате идея къде другаде мога да намеря ще съм благодарна да споделите:)

В главата ми се е запечатала датата 27.6, като старт на намаленията им, но е напълно възможно да бъркам.

Ако не е тази дата, мисля че, започваха юли, първоначално с "до 20%", така че намалението няма да е голямо. Следи сайта им, ще обявят старта на разпродажбите.

Купувала съм мокасини на сина ми от Зара и впечатлението ми е, че се разширяват в горната част, там където влиза крачето и после започват да хлопат. С мокасини на други марки нямам опит.

# 211
  • Berlin
 И аз имам спомен, че започва юни намалението в Зара. За по-точни дати може да се провери миналогодишната тема. Mr. Green

# 212
Днес бях при приятелка в Парадайз мол и има намаление на Мустела минус 15 процента до 15 юни в Scs аптеката, както и намаление до минус 50 процента в Никелс, Лий Купър и Кенвело

# 213
И аз имам спомен, че започва юни намалението в Зара. За по-точни дати може да се провери миналогодишната тема. Mr. Green
Намаленията на Зара започват на 1-ви януари и на 1-ви юли.
Някой може ли да ми каже как пазарувате онлайн от други страни , самият магазин се задължава да ви изпрати стоката в България или си плащате отделно , понеже между намаленията извън България и в България има много голяма разлика и не ми се иска да си давам парите тук.Става въпрос за Зара.Мерси  bowuu

# 214
  • Berlin
Зимните са по-рано от 01.01.
Виж подфорума На пазар и Пазаруване от чуждестранни сайтове, но за Зара не знам дали има специална тема.

# 215
  • София по рождение
 Hug обичам намаленията

# 216
  • София
По спомени миналата година за 1.06 в Хиполенд имаше намаление.Тази година дали ще има нещо подобно?

# 217
  • София
Имат първоюнски каталог http://www.hippoland.net/media/action/file/default/a8_2.pdf.

# 218
Да, аз вече взех пясъчник на малкия  Joy

# 219
  • София
запис

# 220
  • София
В Есте Лауда връщате стара спирала и взимате нова на половин цена, не е необходимо да е тяхна марка спиралата, която връщате  Laughing

Къде?

# 221
В Есте Лауда връщате стара спирала и взимате нова на половин цена, не е необходимо да е тяхна марка спиралата, която връщате  Laughing
Къде?

Тази промоция беше само за 3 дни и приключи.

# 222
  • София

Благодаря!Видях го,но ми се струва,че миналата година намалението беше по-съществено от тази.

Имате ли идея в Бенетон кога започват намаленията?

# 223
  • София
Къде?

Тази промоция беше само за 3 дни и приключи.

Rolling Eyes

# 224
 Преди месец и половина в Хиполенд имаше 20% намаление. Надявам се да направят и за 1-ви юни

Общи условия

Активация на акаунт