Намаления 2013 - пролет

• 99 273
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Kyustendil
Това съобщение са го публикували Дебенамс днес във фейсбук:

"Готови ли сте за лятото?Ще откриете -25% отстъпка на почти всички артикули в Дебенамс. От днес, само за 6 дни. Търсете слънчевия жълт цвят Simple Smile"

Ако някой от вас има време да провери и да сподели дали си заслужава????

# 226
  • София
В Mothercare от днес има 20% намаление на детските дрехи и играчки.

# 227
  • София
Мамите с опит да споделят кои бебешки/детски сандалки са добри и в момента намалени? Има ли такива?

И аз се присъединявам към този въпрос  Simple Smile

# 228
  • София
Мамите с опит да споделят кои бебешки/детски сандалки са добри и в момента намалени? Има ли такива?

И аз се присъединявам към този въпрос  Simple Smile
Миналата седмица купихме момчешки сандали от ест. кожа на КиК от аутлет центъра до Метро. Цената беше около 35 лв.

# 229
  • Kyustendil
За детски сандали от КиК не съм доволна от качеството и затова предпочитам геокс, при намаления, разбира се.

# 230
  • София
Геокс и при намаление са си 100 лв..

# 231
  • София
Има хубави детски модели на Найк и Адидас в Аутлета зад Метро, за малкия взех сандали Найк за 40 лв, много леки и еластични.

# 232
Геокс и при намаление са си 100 лв..
оо, това не е вярно, децата ми носят ОСНОВНО Геокс- на намаления цените са около 50 до 60 лв. , което даже идва май по-евтино и от КиК, новата колекция. за Сердика център мога да кажа, че дори има единични бройки останали по 1 номер само, и цена дори под 50лв. само за да ги изчистят. Както няколко пъти съм казвала тук- трябва да вдигате всяка една обувка, за да гледате цената, защото всеки чифт е с индивидуална такава Peace

# 233
  • София
Много благодаря за мненията за детските сандалки!!!

# 234
Има хубави детски модели на Найк и Адидас в Аутлета зад Метро, за малкия взех сандали Найк за 40 лв, много леки и еластични.

Не са много намалени- аз съм харесала едни адидас в хюманик за 40лв без намаление Peace

# 235
  • София
Leninka, сандалки ли? Ще се разходя да поогледам, аз за обувки все в Аутлета ходя, а не съм им проверявала цените в другите магазини Peace

# 236
  • Beyond the Frontiers

Не са много намалени- аз съм харесала едни адидас в хюманик за 40лв без намаление Peace

В Аутлета на Околовръсното ги гледах на 26 лв. Peace

# 237
  • София
Я покажете за какъв модел става въпрос Grinning Тотално бях забравила за Аутлета на Адидас на околовръстното, има ли избор на маратонки детски там?

# 238
Тези сандалки на Адидас ги пускат всяко лято. Аз не ги харесвам, защото са изцяло от гума. За мен това са направо джапанки.  Имахме такива преди време, сега предпочитам такива с твърда подметка - Адидас имат и такива. Миналата седмица ги купих, но за съжаление без намаление, не знам после какви номера ще останат, а и сега ни трябват. Peace

# 239
  • София
Тотално оспамихме вече, но предполагам за такъв тип става въпрос: http://www.sportsdirect.com/adidas-akwah-8-infants-sandals-22600 … ?colcode=22600618 ? Аз взех такива, но в друг цвят, защото предпочитам да са му предпразени пръстчетата ( все нещо кара Twisted Evil) http://www.sportsdirect.com/nike-sunray-protect-sandals-infant-boys-226025 . Ако има обаче маратонки ще се разходя да огледам.

Общи условия

Активация на акаунт