Намаления 2013 - пролет

• 99 272
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Berlin
Да, тези на Адидас в Хюманик са ок. 40-45 лв.

# 241
Взех тези:

В Том Тейлър, плащаш 2 получаваш 3. Освен това всички дрехи имат до 70 % намаление. Дрехата с най-ниска стойност е подарък. Купих 2 броя детски тениски и една риза за 19 лв.  Grinning

# 242
  • София

В Том Тейлър, плащаш 2 получаваш 3. Освен това всички дрехи имат до 70 % намаление. Дрехата с най-ниска стойност е подарък. Купих 2 броя детски тениски и една риза за 19 лв.  Grinning
В кой Мол, къде има детско?

# 243
  • Berlin
Мъжките и дамските тениски намалени ли са, на какви цени са? Къде?  Mr. Green

# 244
# 245
И аз търся детски сандали със затворени пръсти. Имам поне 5 чифта поръчани онлайн, но все нещо не му е ок. С отворение пръсти се спъва, едни са тесни дълги, абе не става, трябва си проба. До края на седмицата трябва да ги купя, че ходи с едни маратонки, които вече са доста плътни за сезона.

# 246
Сандалките са от спорт депо, но без намаление (68лв.). Всички дрехи и аксесоари в Том Тейлър са намалени до 70 %, а освен това при покупка на две, взимаш три неща( като най-евтиното е подарък, ако са с равна стойност, пак е подарък) Важи за дамски, мъжки и детски стоки. Мисля, че дамските тениски започваха с цени от около 13 лв. Освен това има останали и единични бройки (те също участват в промоцията, но на тях не им видях цената). Можете да правите различни комбинации. Тоест да вземете 1 дамско +1 мъжко + 1 детско. Дано съм била полезна  Simple Smile

# 247
Всички дрехи и аксесоари в Том Тейлър са намалени до 70 %, а освен това при покупка на две, взимаш три неща( като най-евтиното е подарък, ако са с равна стойност, пак е подарък) Важи за дамски, мъжки и детски стоки. Мисля, че дамските тениски започваха с цени от около 13 лв. Освен това има останали и единични бройки (те също участват в промоцията, но на тях не им видях цената). Можете да правите различни комбинации. Тоест да вземете 1 дамско +1 мъжко + 1 детско. Дано съм била полезна  Simple Smile

В кой Том Тейлър е това, че аз ходих в този в МОЛа на Цариградско и нямаше такава промоция.

# 248
В Парк мол Стара Загора. Съжалявам, пропуснала съм да отбележа. 

# 249
В Парк мол Стара Загора. Съжалявам, пропуснала съм да отбележа. 

е, нищо де, дано и в София да пуснат тази промоция.

# 250
Детски сандали CHIPPO има на около 30-35 лв. в Galaxy Trade Center в Гео Милев. При закупуване на един арникул, плащаш втория (с по-ниската цена) с -50% намаление. Доста номера са вече изчерпани, но може и да са заредили. В магазина освен обувки има и играчки, за които също важи офертата. Надявам се да съм била полезна.

# 251
Е никакви ли намаления на се чуват за 1ви юни? Срамота

# 252
  • София
В Хиполенд има намаление на определени артикули уж за 1.06,но според мен са смешни тези намаления.Нямат и 20%.
Пак там се предлагат дрехи на Кокодрило,всичко тяхно е намалено с 30%.

# 253
  • София, България
Детски сандали CHIPPO има на около 30-35 лв. в Galaxy Trade Center в Гео Милев. При закупуване на един арникул, плащаш втория (с по-ниската цена) с -50% намаление. Доста номера са вече изчерпани, но може и да са заредили. В магазина освен обувки има и играчки, за които също важи офертата. Надявам се да съм била полезна.

Имам някакъв спомен, че не са много качествени обувките от тая марка ... не са ли от китайските ... може и да бъркам де, извинявам се ако е така

# 254
Намалението на Том Тейлър в София/същото като в С.Загора/приключи тази неделя.

Общи условия

Активация на акаунт