Намаления 2013 - пролет

• 99 634
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Да попитам  аз дали скоро се очаква намаление в Зара на пролетната колекция? Харесала съм един дънки и едно тънко пуловерче и само дебна да станат на по-нормална цена  Crazy
Също съм харесала неща и от детската пролетна колекция.

# 76
Здравейте, тази промоция на Н&М за торбата дрехи важи ли за Варна ? Някой носил ли е? Търсих инфо в сайта им и в сайта на Мола, където се помещават, но нищо не пише. Някой знае ли до коя дата важи? Благодаря ! 

# 77
  • софия
Запис, че съм ви изпуснала  Blush

# 78
Да попитам  аз дали скоро се очаква намаление в Зара на пролетната колекция? Харесала съм един дънки и едно тънко пуловерче и само дебна да станат на по-нормална цена  Crazy
Също съм харесала неща и от детската пролетна колекция.

И аз се вълнувам на тази тема за Zara, но до колкото съм чела, намаленията им са чак юни месец Sad, аз дебна кожените якета, че зимата се прецаках с едно, което по време на намаленията януари месец беше станало 60 лв и сега очаквам с нетърпение да ги намалят пак  Crazy

# 79
Не е точно по темата, но да кажа, че на 2 май ще отворят в Парадайза Зара, Масимо Дути, Бершка, Страдивариус, Пул енд Беър и т.н ...
Мисля, че трябва да има някакви намаления и промоции както при откриването на другите магазини Simple Smile

бтв днес бяха в Парадайза и си купих антицелулитния крем на Лирак, оказа се, че този месец имат - 15 % остъпка, но само в определени аптеки - аз пазарувах от огромната аптека на Scs

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 22:08 от cup-cakee

# 80
  • софия
Запис, че съм ви изпуснала  Blush

и аз
  bouquet за темата

# 81
  • Berlin
В Mothercare има оферта - 2ри комплект бодита на половин цена.

# 82
  • София
В Карфур почти нищо намалено не е останало(говоря за детските неща)

# 83
В Карфур почти нищо намалено не е останало(говоря за детските неща)

Те от време на време вадят нови артикули. Няма как да оставят празните стилажи. Ако търсиш нещо конкретно наминавай сутрин от време на време.

# 84
  • София
Ако някой няма талонче за Хиполенд за (вече) днешната промоция- http://www.hippoland.net/media/wysiwyg/talon-velikden-2013.jpg

# 85
Записвам се и аз. Чакам новини за намалението на Хиполенд и Комсед  Peace

# 86
  • София
Аз сега отивам към хиполенд да се ъвзползвам от талончето -хиляди благодарности за което  bouquet
Обаче нямам принтер и нямаше кой да ми го разпечата, и ще търся в мола Sad Предполагам няма да ми го приемат,ако не е изпринтено, а го имам на телеофна.

# 87
  • Варна
Запис, че съм ви изпуснала   Embarassed

# 88
Аз сега отивам към хиполенд да се ъвзползвам от талончето -хиляди благодарности за което  bouquet
Обаче нямам принтер и нямаше кой да ми го разпечата, и ще търся в мола Sad Предполагам няма да ми го приемат,ако не е изпринтено, а го имам на телеофна.
И аз съм със същия проблем  Rolling Eyes

# 89
Аз, като съм ползвала подобно намаление в Хиполенд, дори не са ми искали принт на купона, а съм носила  Wink Само им казвам, че искам да се възползвам от намалението и толкова. Мисля, че и с електронен вариант на талона ще стане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт