Намаления 2013 - пролет

• 99 339
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Минах и през Некст- почти празен е магазинът, а момчето на касата каза, че затварят в края на месеца.  Sad

Т.е затварят окончателно ли? Sad Много лошо, това са предпочитаните от мен детски дрешки, заедно с М§С.
Има ли Некст някъде другаде в София?

# 121
  • sofia
Минах и през Некст- почти празен е магазинът, а момчето на касата каза, че затварят в края на месеца.  Sad

Т.е затварят окончателно ли? Sad Много лошо, това са предпочитаните от мен детски дрешки, заедно с М§С.
Има ли Некст някъде другаде в София?

Имат онлайн с БД до Бг:

nextdirect.com

# 122
  • Sofia
Да, знам, но за някои неща предпочитам проба, а и по намаления цените бяха хубави.
Така или иначе ходя до Лондон 1-2 пъти в годината, ще пазарувам и оттам.
Все пак дали няма да отворят в друг МОЛ?

# 123
  • София
Момчето, с което говорих каза, че затварят окончателно и да ги търсим в нета или в Англия.  Sad

# 124
# 125
  • Sofia
Момчето, с което говорих каза, че затварят окончателно и да ги търсим в нета или в Англия.  Sad
Днес и аз ходих - тъжна картинка.... Аз ги харесвах и жалко, че си тръгват от Бг.
Съвсем празно е, но все пак забърсах една чанта от 11лв.
Има все още хубави бебешки неща, но за съвсем малки бебенца.

# 126
Е,много жалко ....Некст е моя любима марка за детски дрешки,а и момчетата в магазина бяха много любезни.Яд ме е....

# 127
в Комсед беше пълно със стока в петък, но днес не знам вече как ще е. Обзаведохме дребния с ново колело  Grinning Добре, че не се замотахме много. Нямаше 10 ч. сутринта и бяха изкарали 6 бр. колела от този вид. Докато се чудихме кое точно колело да изберем, едни хора взеха цели 4 колела  Shocked  Замалко да останем без покупка... Иначе имаше супер много неща, но не съм разглеждала.

# 128
  • София
Това за Некста малко шоково дойде за мен Shocked
нали и без това е само един магазина,защо затварят.И все пак само на намаления цените си бяха нормални.Здраве да е аз и без това си ползвам английския Whistling

# 129
  • София, България
Обсъдихте ли вече новия Мол на Черни връх, ние в неделя бяхме там - доста магазини още не са отворили, но като отворят ще стане хубаво - доста е голямо, с изключение на Карфура ми хареса. Карфура ми се стори супер разхвърлян и неподреден и нищо не можах да намеря - по-компактен от този в Дъ Мол, но според мен трябваше да го подредят по сходен начин.

И конкретен въпрос - къде има дрешки с Angry birds освен в ХМ - там имаше няколко работи, но нито едно с подходящ размер за моя 7 годишен хубосник  newsm78

# 130
  • София
радос, в Карнивал кидс и Зара последно купувах.

# 131
  • У дома !
Аз пък миналата седмица си купих една рокличка за 7 лв от Некст и като ги попитах защо е толкова празно и евтино....да не би да затварят магазина......те ми отговориха,че се освобождават от старата стока за да заредят напълно нова Crossing Arms

# 132
До кога е намалението в Некст?

# 133
  • София
Доколкото разбрах и утре.

# 134
Да споделя -Великденска промоция в Kenvelo / 26.04. - 06.05.2013 .- 50% на всичко в магазин Kenvelo
Не знам дали има нещо интересно в момента, но аз съм купувала нелоши работи от там.

Общи условия

Активация на акаунт